Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninki gecikti canım inşallah ağrıların sebebi başkadır ben gördüm kırmızıları bat a daha 4 gün varken umutlar bir dahaki aya kaldıArada belimde hafif agrilar olusmaya basladi adet yakin galiba :-(
Ay canim ya kiyamam olsun bende gorecegim bi dahaki ay tekrar deneriz insallah. Ben biraz arastirma yaptim internetten. Korunmayi birakinca bikac ay adet duzensizligi olurmus hamilelik oncesi. Birde iltihap varsa da gecikirmis bnde var sanirimSeninki gecikti canım inşallah ağrıların sebebi başkadır ben gördüm kırmızıları bat a daha 4 gün varken umutlar bir dahaki aya kaldı
İnşallah canım. evet korunmadan sonra değişiyormuş düzen canım. doktora gidince öğrenirsin artık inşallah iltihap falan yokturAy canim ya kiyamam olsun bende gorecegim bi dahaki ay tekrar deneriz insallah. Ben biraz arastirma yaptim internetten. Korunmayi birakinca bikac ay adet duzensizligi olurmus hamilelik oncesi. Birde iltihap varsa da gecikirmis bnde var sanirim
Hayirlisi artik bakalmİnşallah canım. evet korunmadan sonra değişiyormuş düzen canım. doktora gidince öğrenirsin artık inşallah iltihap falan yoktur
Sogan ve incir kürü nu gordum bnde az once internette. Sogan kürü ile vucudu temizliyo incirle hamileligi kolaylastiriyomusKızlar aranızda Çörek otu Bal Tarçın Macununu deneyen var mı faydasını görenler olmuş biz de denesek mi acaba :)
ben de bu kürü gördüm ya çok kişi faydasını görmüş yumurtaların büyüyüp çatlamasını sağlıyormuş hormonlara iyi geliyor diye yazmışlar çok hamile kalan var. ben de deneyeceğim bakalım bugün başlayacağım inşallahSogan ve incir kürü nu gordum bnde az once internette. Sogan kürü ile vucudu temizliyo incirle hamileligi kolaylastiriyomus
Tam tarifini paylasir misin canim bizde deneyelim. Benimde suan damla damla adetim gelmeye basliyo agrilarla. Sanirim adet olacagim. Ama adetten sonra hemen baslayacagim. Bu ay cok calisacagim. Hem korunmayi birakali da 3. Ayimiz olcak insallah bu ay bebegimizin ayi olurben de bu kürü gördüm ya çok kişi faydasını görmüş yumurtaların büyüyüp çatlamasını sağlıyormuş hormonlara iyi geliyor diye yazmışlar çok hamile kalan var. ben de deneyeceğim bakalım bugün başlayacağım inşallah
Çörek otu Bal Tarçın MacunuTam tarifini paylasir misin canim bizde deneyelim. Benimde suan damla damla adetim gelmeye basliyo agrilarla. Sanirim adet olacagim. Ama adetten sonra hemen baslayacagim. Bu ay cok calisacagim. Hem korunmayi birakali da 3. Ayimiz olcak insallah bu ay bebegimizin ayi olur
Ogutulmus corek otunu anlamadim. Normal corek otu ile olmaz mi kiÇörek otu Bal Tarçın Macunu
12 silme tatlı kaşığı taze öğütülmüş çörek otu (30 gr.)
10 çay kaşığı toz tarçın
10 yemek kaşığı saf bal
Bu karışımdan her gün 1 tatlı kaşığı adetin 2. günü başlanıp
12. güne kadar sabah akşam yenir. Bu karışımyumurtaları büyütüp hormonları düzenler.
Dolayısıyla hamile kalma ihtimalini yükseltir.
Böyle yazıyordu canim deneyenlerden okudum ben de yaptım bugün corekotunu aktarlardan taze cektirebilirsin. Adeti falanda düzene sokuyormus.
Deneyelim bakalım nasıl sonuçlar alacağız. Nettende araştır canim yine deneyimleri falan oku burdan.
canım onu çiğnemen gerekir zor olur,öğütülmüş diyor yapanlarda zaten. dün eşim aktardan çektirdi bana sen de öyle yapabilirsin. evde de toz haline getirebilirm diyorsan o da olur ama biraz zor olurOgutulmus corek otunu anlamadim. Normal corek otu ile olmaz mi ki
Tamam canim ben simdi carsiya gidebilecek gibi degilim de yarin baslamaliyim adetin ikinci gunu olcak ondan dedim yani. Olmazsa evde robottan bir gecireyim bakalm olmazsa carsidan alirim artikcanım onu çiğnemen gerekir zor olur,öğütülmüş diyor yapanlarda zaten. dün eşim aktardan çektirdi bana sen de öyle yapabilirsin. evde de toz haline getirebilirm diyorsan o da olur ama biraz zor olur
Dene canim olmazsa yarın da başlarsın ya sıkıntı olmaz bir günden diye düşünüyorumTamam canim ben simdi carsiya gidebilecek gibi degilim de yarin baslamaliyim adetin ikinci gunu olcak ondan dedim yani. Olmazsa evde robottan bir gecireyim bakalm olmazsa carsidan alirim artik
Tatlim..lutfen cok uzulmemeye calis guclu ol.. ben de 3 aylikken kalbi durmustu bir yil gecti sana bisi olmasin yine olur ki zaten.. inan ben de ikinciye hamile kalirsam supriz yapacak hal kalmadi yine duserse die kimseye de demicem zaten. Insallah en yakin zamanda yine olur tatlim uzulmemeye calis ...Bi mektup yazmistm eve geldiginde agliordum zaten noldu falan diye telaslandi bu sana gelmis yaziklar olsun sana dedm mektubun basida bi hayranindan gelmis gibi basliyordu iste seni cok seviyorum ama suan karsina cikacak cesaretim yok ama ilk karsina ciktigim anda eminim sende bana buyuk bi askla baglanacaksin falan gibi devam eden sonrasinda karsina cikmiyorum cunku daha cok kucugum mercimek kadarim baba diye devam ediyordu uzun bi mektup duygusalda kucuk bi sokla ogrendi yuzu sekilden sekile girdi kendine gelemedi uzun sure ama 2 gun surdu malesef bugun cok kotuyuz kimyasal gebelikmis
Buay herkes fos yaaa takma:)Hasta oldum arkadaslar..... Egerki bu kadar belirtiye bukadar agrıya yoksa kimse bna belirtiden bahsetmesinnnn.bu aydan sonra kendi mi dinlememeyi ögrendim çörekotu tarçın bal karışımını yapıp denicem hayaller agustosa kaldı dicem ama 35 günde bir hasta olan biri olarak eylüle kaldı birşeyimde dogru olsa