Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Ovitrelle Çatlatma İğnesi Yaptıranlar Takip Edelim❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bugün ignemin 11. Gunu elimde gebelik testi cok oldugu icin her gun yapiyodum. 11. Gun testimde o silik cizgi gitti. Demek ki ignenin etkisi bitti diye dusunuyorum. Bundan sonrasini bekleyip gorcez yine negatife kaldim sanirim

Kizlar bugün ignemin 11. Gunu elimde gebelik testi cok oldugu icin her gun yapiyodum. 11. Gun testimde o silik cizgi gitti. Demek ki ignenin etkisi bitti diye dusunuyorum. Bundan sonrasini bekleyip gorcez yine negatife kaldim sanirim
Hadi hayırlısı olsun canım bundan sonra 14. Günden sonrasını ciddiye al umutsuzluk olmasın sakın ben de ovulasyona devam edicem bir sürü var elimde

Hadi hayırlısı olsun canım bundan sonra 14. Günden sonrasını ciddiye al umutsuzluk olmasın sakın ben de ovulasyona devam edicem bir sürü var elimde
Aynen kuzum hayırlısı olsun insallah kisa surede olsa pozitifi görmek güzeldi kendimi bulutlardan düşmüş gibi hissediyom

Ben Kastamonu da yaşıyorum burda sadece bir hastanede yapılıyordu başka şansım yoktu 550lirwyw anestezi altında yapıldi kuzenimde İstanbul'da 600liraya sonomed de yaptırdı Kadıköy'de onunki anestezi siz di

Ben korkumdan o kadarını bıle yapamıyorum ;((

Günaydın kızlarr
Nasılsınız bakalım ??
Bir gelişme var mıı ??

Günaydınnnn❤
bugün iğnenin 11. Günü başından olan belirtiler dışında hiçbir şey yok ben de göğüs hassasiyeti hat safhada Sende durumlar nasıl
Günaydın kuzum
Bende sabah adet olcakmışım gibi ağrı vardı şuan azaldı
Telefonda sıkıntı var foto atamıyorum buraya test yaptım ama çok çok silik bi cizgi vardı
Bekliiyorum bakalım hakkımızda hayırlısıı inşallah

Bu lh testim tam net değil ama bu ne anlama geliyo biliyo musunuz t c den biraz açık

benim de dün gece adet olacakmışım gibi ağrı oldu. Gebelik olduğunda ovülasyon da koyu oluyor ayyy yarın da tekrarla bakalım böyle koyu mu gidecek

benim de dün gece adet olacakmışım gibi ağrı oldu. Gebelik olduğunda ovülasyon da koyu oluyor ayyy yarın da tekrarla bakalım böyle koyu mu gidecek❤❤❤
Tam koyu değil ama bakalım yarım bi daha yapayım kuzum.. Senin lh testleri nasıl gidiyo ??

Slm kızlar daha önce de kullandınız mi çatlatma iğnesi? Kullandıysanız kaç gün sonra adet oldunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…