Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İğne hormonları etkiliyor ya ondan olabilir mi ki acaba gecikme ?Merhaba kizlar. Ignenin 17. Günü. Dün erken gebelik testi negatif di. Adet de olmadim. Neden adetim gecikti. Cok korkuyorum kötü bisey olmamisdir. Aklimda deli deli süreler acaba kist mi oldu felan
İğneden sonra çatlamış mi diye kontrole gitmediniz mi?Merhaba kizlar. Ignenin 17. Günü. Dün erken gebelik testi negatif di. Adet de olmadim. Neden adetim gecikti. Cok korkuyorum kötü bisey olmamisdir. Aklimda deli deli süreler acaba kist mi oldu felan
Çatlatma iğnesinden 1 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı beni çatlamış olduğundan emin olmak için.Glnkymn yok doktor öyle bisey demedi ki.. gitmem gerekiyormuydu? AysenurrrO artik baya yumurtlamanin üstünden gecdi ki bence olsaydi suan idrar da göstermesi gerekiyordu kan testine gitmek istemedim idrar da zaten cikmayinca
Bana adet olursan 2. Gün gel gine basliyacaz dedi, olmazsan ultrasona gebelik trstin pozitif olursan gel dedi baska birsey demedi. Bakalim eger catlamadiysa bu ay ozaman kist olmusdur o degilmi? ;/ illahaki görür birdahaki ultraspn da insallah sadece bir gecikmedir..Çatlatma iğnesinden 1 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı beni çatlamış olduğundan emin olmak için.
Kuzum beni de çağırmadı zaten özel poliklinik olduğu için ücret veriyorum her gidiş gelişte onun için iğnenin 15. günü progesteron testi istedi yumurtladım mı diye.. Gebelik testi yaparken onuda yaptır dedi S SrDmrcn bazen geç döllenme olabiliiyo diye duymuştum ama.. İdrara adet geçikmesinden 7 gün sonra geçtiğini söylemişlerdi. Bence en iyisi testi yaptır eğer negatifse kist sana zarar vermeden doktora git kuzum...Çatlatma iğnesinden 1 hafta sonra tekrar kontrole çağırdı beni çatlamış olduğundan emin olmak için.
İnşallah kist olmamıştır. Klomenden sonra kist oluşanlar olmuş sanırım yumurta çok büyüyünce oluyor.Bana adet olursan 2. Gün gel gine basliyacaz dedi, olmazsan ultrasona gebelik trstin pozitif olursan gel dedi baska birsey demedi. Bakalim eger catlamadiysa bu ay ozaman kist olmusdur o degilmi? ;/ illahaki görür birdahaki ultraspn da insallah sadece bir gecikmedir..
Femara kist yapıyor mu acabaİnşallah kist olmamıştır. Klomenden sonra kist oluşanlar olmuş sanırım yumurta çok büyüyünce oluyor.
Bilmiyorum hiç kullanmadım onu. Ama yumurta büyütücü ilaçlar özellikle çatlama problemi olanlarda kist yapıyor.Femara kist yapıyor mu acaba
O zaman çatlatma iğnesinin dozu az mı geliyo ki ?Bilmiyorum hiç kullanmadım onu. Ama yumurta büyütücü ilaçlar özellikle çatlama problemi olanlarda kist yapıyor.
Valla bilmiyorum bende hiç olmadı ama arkadaşımın zaten çatlama problemi vardı. İğne de yapsa çatlamıyor vücutla alakalı sanırım.O zaman çatlatma iğnesinin dozu az mı geliyo ki ?
Insallqh canim bugun 10. Gun cok heyecanlıyım ama kendimi frenlemeye calsiiyorum bakalim nasipBekliyorum bakalım 1 hafta sonra belli olur, sizin de inşallah tutar mutlu haberi verirsiniz 1 yumurta gebelik için yeter zaten❤
Ben de medical park a gidiyorum ama cagirmadi :/ olmadi ben yarin randevu alip gideyim oraya bakalim bi geri döncek mi instagram dan yazdim bekliyorum esim birazdan tekrar bir test getircek o negatif olursa doktora giderim herhalde .İnşallah kist olmamıştır. Klomenden sonra kist oluşanlar olmuş sanırım yumurta çok büyüyünce oluyor.
İğneden sonra çatlamış mi diye kontrole gitmediniz mi?
Evet 1 inde iğne oldum 10unda çatlamış olduğundan emin olmak için çağırdı.Seni çağırdı mı doktor beni çağırmadı bende gitmedim ya
Evet 1 inde iğne oldum 10unda çatlamış olduğundan emin olmak için çağırdı.
Yok 1 tane yapıldı sadece.Peki bir tanemi yapıldı sana iğne 2 tane mi. Ben 2 tane art arda yaptım.