- 8 Temmuz 2020
- 276
- 122
- 33
- 31
Dünkine göre daha koyu geldi bana. Yoksa gözlerim yalan mı söylüyo :))Bugün iğnenin 8.günü ovülasyon testi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dünkine göre daha koyu geldi bana. Yoksa gözlerim yalan mı söylüyo :))Bugün iğnenin 8.günü ovülasyon testi
Hiç umutlanmamak için iğnenin etkisinin devam ettiğini düşünüyorumDünkine göre daha koyu geldi bana. Yoksa gözlerim yalan mı söylüyo :))
Ayın kaçında iğne yapmıştınız? Ben de ayın 1inde iğne oldum ve ilk ilişki ayın 3ünde oldu. Bugün test yaptım negatif acaba daha erken olduğu için mi çıkmadı ya da kendimi mi avutuyorum yine bilmiyorum.Doktorum cumartesine kadar adet olmazsan gel test yapalım dedi. Rahim filmi de çekilmiştim bu ay çok umutluydum ama testte negatifi görmek çok üzücü.Canim simdi test yaptim bi umut. Ama bembeyaz. Adet olurum her an zaten gögüslerim cok agriyo adet belirtisi ..
Kuzenim rahim filmi cekindi bı tüpünde tıkanma varmış verilen ilaçla açılmış sonrasında adet oldugunda gel tedaviye başlayalım demiş doktor bı daha adet olmadj şuan bebisi doğdu iki aylık oldu bileHoşgeldin❤ Hepimizde bu tarz belirtiler oldu benim de cok kasık ağrısı ve davul gibi şişen ağrıyan göğüsler :)) aramızdan birileri güzel sonuçlar alacak hissediyorum
AysenurrrO canım rahim filmi kişiden kişiye değişiyor kimisi anestezisiz hiçbir şey hissetmezken kimisi benim gibi anestezili olmasına rağmen sonrasında şiddetli ağrılar çekebiliyor, ben de biraz kanama olmuştu 2 gün sonra geçti. Doktor filmi çekildiğim gün bi tüpten sıvının biraz zor geçtiğini söylemişti her iki tüp de açık çıktı. Coğu kişi diyor ki rahim filminden sonra gebe kalma şansı artıyormuş
Maşallah ne kadar güzel demek ki tek sorun tüplerdeymiş..Kuzenim rahim filmi cekindi bı tüpünde tıkanma varmış verilen ilaçla açılmış sonrasında adet oldugunda gel tedaviye başlayalım demiş doktor bı daha adet olmadj şuan bebisi doğdu iki aylık oldu bile
Ahh ne kadar güzel yaa Bana da bi tüpten sıvı biraz zor geçti derken tıkanıklık mı vardır da acıldı acaba cunku rapor temiz cıktıKuzenim rahim filmi cekindi bı tüpünde tıkanma varmış verilen ilaçla açılmış sonrasında adet oldugunda gel tedaviye başlayalım demiş doktor bı daha adet olmadj şuan bebisi doğdu iki aylık oldu bile
Benim rahim filmimde de doktor aynısını söyledi tıkanıklık tan dolayı geçiş zor oluyo sonra o sıvı tıkanıklığı gideriyorAhh ne kadar güzel yaa❤ Bana da bi tüpten sıvı biraz zor geçti derken tıkanıklık mı vardır da acıldı acaba cunku rapor temiz cıktı
Hadi inşallah sonuca ulaşırız Allah’ın izniyle belki de o yüzden sonrasında çok ağrım olmuştuBenim rahim filmimde de doktor aynısını söyledi tıkanıklık tan dolayı geçiş zor oluyo sonra o sıvı tıkanıklığı gideriyor
Hadi inşallah sonuca ulaşırız Allah’ın izniyle belki de o yüzden sonrasında çok ağrım olmuştu
Kızlarr bugün nasılsınız bakalım var mı ağrı, sızı, hassasiyetBenim rahim filmimde de doktor aynısını söyledi tıkanıklık tan dolayı geçiş zor oluyo sonra o sıvı tıkanıklığı gideriyor
Merhabalar bende bu ay klomen+çatlatma iğnesi oldum 5.gunum iğneyi vurulduktan tam 36saat sonra çok kasık ağrım oldu bu çatladığına işaret olabılır mi? Sonraki gun ağrı geçti şu an pek belirti de yok dediğim gbi 5.gunu iğnenin Allah herkese tez zamanda nasip etsin inşaAllah hayırlı haberler alırız
Zaman geçmek bilmiyor ..
İnşallah benimde kucağım boş kalmaz
Canim insallah hayirli haberlerin vardır bende beklemedeyim bu ay asilamam yapıldı tek yumurtayla allah büyük bakalım
Sizlerde durumm ne etiketlemeyi bilmiyorum kusura bakmayınKızlar merhabalar. Bende bu ay 5 günlük ilaçtan sonra perşembe günü çatlatma iğnemi yaptım 2 tane birden. Bugün 4. Gün. İğneden sonra çok kasık ağrım oldu. Şimdide göğüslerim baya şişti kasık ağrım devam ediyor ve acaip iştahım açıldı. Sizde bu etkiler oldu mu acaba ya:)
Benim dün bugün kasık ağrım var dün sağ kasığımda hafif şişlik vardı onun dışında göğüs ağrısı başladığından beri devam ediyorSizlerde durumm ne etiketlemeyi bilmiyorum kusura bakmayın
Sizlerde durumm ne etiketlemeyi bilmiyorum kusura bakmayın
Merhaba hanımlar,
Uzun zamandır forumdaki başlıkları takip ediyorum ve ancak üye oldum.
2 yıldır evliyim yaklaşık 1 yıl 2 aydır bebek sahibi olmaya çalışıyorum. 1 yıl normal yolla gebe kalmayı denedim ancak olmadı. Tüm tahlillerim yapıldı, rahim filmi çekildi, eşimin sperm testi yapıldı hepsi normal. FSH-LH oranı iyi çıkmasına rağmen ultrasonda polikistik görünüm çıktı. Adet düzensizliğim pek yok en fazla 10 gün gecikme yaşadım. Yalnız 1 kez yumurtamın 8 mm de kaldığını ve gelişmediğini öğrendim. Gebelik süreci ile ilgili hikayem bu:)
Geçtiğimiz ay adetin 3. Gününden itibaren 5 gün 2x1 femara kullandım, 14. Gün 4 adet yumurtam oldu. (17-18-19-20 mm) 6 temmuzda çatlatma iğnesi oldum şu an beklemedeyim. İnanılmaz gaz, kasık ağrısı ve göğüs ağrısı oldu şu ana kadar.
Temmuz ayında çatlatma iğnesi olanlar durumlarımızı birlikte takip edelim, inşallah isteyen herkes bu ay hamile kalır❤❤❤