- 8 Temmuz 2020
- 276
- 122
- 33
- 31
Benimde 10. gün haftasonu belli olcak herşeyBugün 5. Günü:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde 10. gün haftasonu belli olcak herşeyBugün 5. Günü:)
İnşallah öyledir bizide gaza getirirİnşallah hamişsindir canım
Benimde 10. gün haftasonu belli olcak herşey
AysenurrrO M -Murphy bende de aynı sizin gibi ufak ufak kasık ağrıları ve göğüs şişliği benim de belki haftaya belli olur ama bu aydan hiçççç ümidim yok
Bende sadece uyku hali ve sanki ateşim varmis gibi hissediyorum diğer belirtiler yok bakalım ne olacakSizlerde durumm ne etiketlemeyi bilmiyorum kusura bakmayın
Bende sadece uyku hali ve sanki ateşim varmis gibi hissediyorum diğer belirtiler yok bakalım ne olacak
Diğer gebeliklerindekilere benzer belirti mi yoksa farklı mı ?Eğer 16 mm le hamile kalirsam zaten bu ay benim için muzice olacak
Afedersin pek değerlendiremedik iğnenin 33. Saatinde oldu bir daha olmadı boşa gittiNeden ümidin yok ki
Ilk hamile kaldigim aydaki gibi belirtilerimDiğer gebeliklerindekilere benzer belirti mi yoksa farklı mı ?
İnşallah kuzum Allah ol derse 16 mm ile de olur inşallah
İnşallah hamilesindirIlk hamile kaldigim aydaki gibi belirtilerim
Inşallah rabbim hepimize bu ay mutluluğu yaşatsınİnşallah hamilesindir
Afedersin pek değerlendiremedik iğnenin 33. Saatinde oldu bir daha olmadı boşa gitti
Merhaba bişey sorucaktım acaba nerede ve ne kadara çekildiniz doktorum bana bir yer önerdi anestezili yapmıyorlarmış aletleri yeni acısız olandanmış fakat ben yinede korkuyorum zaten kendimide çok kasarım diye düşünüyorumBen rahim filmi cekindim toplamda 20dakika sürdü anestezi aldım ameliyathaneden çıkarken kendimdeydim hafif dozda sanırım anestezi yarım saat dinlendirdiler hastanede sonra gectim evime sadece o gün karnım ağrıyor gibiydi adet öncesi gibi başka hicbise hissetmedim ağrı sancı kanama hicbise olmadı Aralık ayında yaptırmıştım
13. Günüm ve normalde iğneden kaç gün sonra adet olunuyor. 17. Gün kan vereceksin dedi doktorum önce test yapma dedi umarım adet olmam.Kızlar kaçıncı günleriniz bugün
17. Gün sanırım benim geçen aya göre hesaplarsam iğneden sonra 16-17. Gün bi görünüyor13. Günüm ve normalde iğneden kaç gün sonra adet olunuyor. 17. Gün kan vereceksin dedi doktorum önce test yapma dedi umarım adet olmam.
Yarın 15. Gün olucak göğüs uçlarım acıyorŞu an nasılsın bi belırtı var mı kaçıncı gunundu iğnede
Benim 4günüm kaldı canım pek bi belirtimde yok ama hayırlısı olsun bu ilk iğnemdiSizlerde durumm ne etiketlemeyi bilmiyorum kusura bakmayın