• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Ovitrelle Çatlatma İğnesi Yaptıranlar Takip Edelim❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kasıklarım adet öncesi gibi ağrıyo ve sanki gögüslerim şiş gibi geldi bana yani seninki gibi belirtilerim :) Bilmiyorum emin olamıyorum iğneden mi yoksa başka bişeyden mi :KK17: diğer bulantıdır baş dönmesidir falanonları ciddiye almıyorum zaten hastalıgımdan dolayı hep oluyolar bana..

Ben rahim filmi cekindim toplamda 20dakika sürdü anestezi aldım ameliyathaneden çıkarken kendimdeydim hafif dozda sanırım anestezi yarım saat dinlendirdiler hastanede sonra gectim evime sadece o gün karnım ağrıyor gibiydi adet öncesi gibi başka hicbise hissetmedim ağrı sancı kanama hicbise olmadı Aralık ayında yaptırmıştım
Merhaba bişey sorucaktım acaba nerede ve ne kadara çekildiniz doktorum bana bir yer önerdi anestezili yapmıyorlarmış aletleri yeni acısız olandanmış fakat ben yinede korkuyorum zaten kendimide çok kasarım diye düşünüyorum 😔

13. Günüm ve normalde iğneden kaç gün sonra adet olunuyor. 17. Gün kan vereceksin dedi doktorum önce test yapma dedi umarım adet olmam.🙏
17. Gün sanırım benim geçen aya göre hesaplarsam iğneden sonra 16-17. Gün bi görünüyor

Back