- 19 Mayıs 2020
- 279
- 218
- 53
- 32
İnşaAllah hayırlı haber alırsın canımYarın 15. Gün olucak göğüs uçlarım acıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaAllah hayırlı haber alırsın canımYarın 15. Gün olucak göğüs uçlarım acıyor
Hadi hayırlısı olsun canım bundan sonra 14. Günden sonrasını ciddiye al umutsuzluk olmasın sakın ben de ovulasyona devam edicem bir sürü var elimdeKizlar bugün ignemin 11. Gunu elimde gebelik testi cok oldugu icin her gun yapiyodum. 11. Gun testimde o silik cizgi gitti. Demek ki ignenin etkisi bitti diye dusunuyorum. Bundan sonrasini bekleyip gorcez yine negatife kaldim sanirim
Aynen kuzum hayırlısı olsun insallah kisa surede olsa pozitifi görmek güzeldi kendimi bulutlardan düşmüş gibi hissediyomHadi hayırlısı olsun canım bundan sonra 14. Günden sonrasını ciddiye al umutsuzluk olmasın sakın ben de ovulasyona devam edicem bir sürü var elimde
Ben Kastamonu da yaşıyorum burda sadece bir hastanede yapılıyordu başka şansım yoktu 550lirwyw anestezi altında yapıldi kuzenimde İstanbul'da 600liraya sonomed de yaptırdı Kadıköy'de onunki anestezi siz diMerhaba bişey sorucaktım acaba nerede ve ne kadara çekildiniz doktorum bana bir yer önerdi anestezili yapmıyorlarmış aletleri yeni acısız olandanmış fakat ben yinede korkuyorum zaten kendimide çok kasarım diye düşünüyorum
Ben korkumdan o kadarını bıle yapamıyorum ;((Kizlar bugün ignemin 11. Gunu elimde gebelik testi cok oldugu icin her gun yapiyodum. 11. Gun testimde o silik cizgi gitti. Demek ki ignenin etkisi bitti diye dusunuyorum. Bundan sonrasini bekleyip gorcez yine negatife kaldim sanirim
Valla en iyisi bekleyip görmek canımBen korkumdan o kadarını bıle yapamıyorum ;((
Bakalım canım inşaAllah üzülmeyizValla en iyisi bekleyip görmek canım
GünaydınnnnGünaydın kızlarr
Nasılsınız bakalım ??
Bir gelişme var mıı ??
Günaydın kuzumGünaydınnnn❤
bugün iğnenin 11. Günü başından olan belirtiler dışında hiçbir şey yok ben de göğüs hassasiyeti hat safhada Sende durumlar nasıl
Tam koyu değil ama bakalım yarım bi daha yapayım kuzum.. Senin lh testleri nasıl gidiyo ??benim de dün gece adet olacakmışım gibi ağrı oldu. Gebelik olduğunda ovülasyon da koyu oluyor ayyy yarın da tekrarla bakalım böyle koyu mu gidecek❤❤❤
Bugün yapamadım anneme geldim:/ yarın bakıcam ama saatlerim uymuyor gece gelicem işten hafta sonu bakarım olmadı canımTam koyu değil ama bakalım yarım bi daha yapayım kuzum.. Senin lh testleri nasıl gidiyo ??
Ben de ilk defa kullandım hiç bilmiyorumSlm kızlar daha önce de kullandınız mi çatlatma iğnesi? Kullandıysanız kaç gün sonra adet oldunuz?