Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Ovitrelle Çatlatma İğnesi Yaptıranlar Takip Edelim❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim simdi test yaptim bi umut. Ama bembeyaz. Adet olurum her an zaten gögüslerim cok agriyo adet belirtisi ..
Ayın kaçında iğne yapmıştınız? Ben de ayın 1inde iğne oldum ve ilk ilişki ayın 3ünde oldu. Bugün test yaptım negatif acaba daha erken olduğu için mi çıkmadı ya da kendimi mi avutuyorum yine bilmiyorum.Doktorum cumartesine kadar adet olmazsan gel test yapalım dedi. Rahim filmi de çekilmiştim bu ay çok umutluydum ama testte negatifi görmek çok üzücü.

Kuzenim rahim filmi cekindi bı tüpünde tıkanma varmış verilen ilaçla açılmış sonrasında adet oldugunda gel tedaviye başlayalım demiş doktor bı daha adet olmadj şuan bebisi doğdu iki aylık oldu bile

Maşallah ne kadar güzel demek ki tek sorun tüplerdeymiş..

Ahh ne kadar güzel yaa Bana da bi tüpten sıvı biraz zor geçti derken tıkanıklık mı vardır da acıldı acaba cunku rapor temiz cıktı

Ahh ne kadar güzel yaa❤ Bana da bi tüpten sıvı biraz zor geçti derken tıkanıklık mı vardır da acıldı acaba cunku rapor temiz cıktı
Benim rahim filmimde de doktor aynısını söyledi tıkanıklık tan dolayı geçiş zor oluyo sonra o sıvı tıkanıklığı gideriyor

Benim rahim filmimde de doktor aynısını söyledi tıkanıklık tan dolayı geçiş zor oluyo sonra o sıvı tıkanıklığı gideriyor
Hadi inşallah sonuca ulaşırız Allah’ın izniyle belki de o yüzden sonrasında çok ağrım olmuştu

Zaman geçmek bilmiyor ..
İnşallah benimde kucağım boş kalmaz
Canim insallah hayirli haberlerin vardır bende beklemedeyim bu ay asilamam yapıldı tek yumurtayla allah büyük bakalım
Sizlerde durumm ne etiketlemeyi bilmiyorum kusura bakmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…