• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Ovitrelle Çatlatma İğnesi Yaptıranlar Takip Edelim❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Her sey Allah’tan demekten başka çare yok inan bu konuda teselli yok biliyorum ama çevreme baktığımda herkeste aynı durum var iki arkadaşımın 4 yıldır olmuyor bazıları düşük yapıyor vs
Elbetteki vardır rabbimin bir bildiği bende 3 sefer düşük yaptim 2 sini bilemedim 3. Düşüktede kalp atislarii duymuştum ancak boşanma aşamasındayım stresten yanlış bi hareketten onu da kaybettim herhangi bir kürtaj işlemi olmamıştı yaptirmamistim simdi ise zamaninda o hatamin malesef ceremesini çekiyorum yillardir sebepsiz infertilite

senin 4 tane yumurta vardı düşünsene hepsinin döllendiği çok garip :) Bende de 3 tane idi 20 18 17mm olmak üzere. Allahm dualarımızı geri cevirmesin inşallah o kadar çok istiyorum ki doktor ilerde düzgün yumurtan kalmayablir dedi 27 yasındayım daha hiç böyle olacağını tahmin etmezdim :KK43:
Hiç öyle düşünme Ayşenur her seyi Allah bilir neden düzgün yumurta kalmaz dedi ki?

Bu arada doktor bol bol incir ye dedi nedenini bilmiyorumm.. Yeni çıkıyolar malum bulursanız sizde ek gıda niyetine yiyin. Belki bilmediğimiz bi faydası vardır:KK68:
Bildiğim kadarıyla incir prolaktini yükseltiyor kontrollü tüketmek lazım benim prolaktin sınır 26 iken 28 çıkmıştı doktor önemsemedi ama incirin çok faydalı olduğunu biliyorum ama o yüzden yiyemiyorum hiç

Biz de onun esprisini yapmıştık düşünsene 4üz oluyormuş falan diye hahaha rabbim hayırlısını versin ama bu aydan benim ümidim sıfır cunku çatlatma iğnesinden önceki 2 günü ve sonraki sadece 1 günü değerlendirdik doktor 32-36 saat sonra ilk ilişki ondan sonra gün aşırı devam demişti sadece 33. Saat ilişki oldu bir daha ilişki olmadı gelenim gidenim bitmedi iyi değerlendirmedik boşa gitti büyük ihtimal
Umarım çatladığı saatteki ilişkinizin yeterli olmuştur. Bizede doktor 5-12 temmuz arası her gün ilişkiye girin dedi değerlendirmeye çalıştık ama nasip.

çatlatma iğnesinden sonraki gün bir başladı hala şiddetli göğüs ağrım var dokunamıyorum öyle şişler ki

Hiç öyle düşünme Ayşenur her seyi Allah bilir neden düzgün yumurta kalmaz dedi ki?
Amh değerim düşük çıktığı için malesef. Erken menopoz olabilir dedi annemde erken menopoz yasamıs muhtemelen benm içinde aynısı olacak. Tabi yumurta rezervi azaldıkça kalitesi de düsüyo o yüzden..
Bildiğim kadarıyla incir prolaktini yükseltiyor kontrollü tüketmek lazım benim prolaktin sınır 26 iken 28 çıkmıştı doktor önemsemedi ama incirin çok faydalı olduğunu biliyorum ama o yüzden yiyemiyorum hiç
Peki düşürdün mü prolaktini ? Bende fazla tüketmiyim bari..

Amh değerim düşük çıktığı için malesef. Erken menopoz olabilir dedi annemde erken menopoz yasamıs muhtemelen benm içinde aynısı olacak. Tabi yumurta rezervi azaldıkça kalitesi de düsüyo o yüzden..

Peki düşürdün mü prolaktini ? Bende fazla tüketmiyim bari..
Bir daha baktırmadım hiç ama bu ay aklımda bir kez daha baktırıcam daha da yükselmiş olursa zaten gebeliğe direkt engel bilmiyorum ne durumda şu an

Ben özel bi doktor muayene hanesinde gerçekleşti tüm işlemlerim canim ne git gel yaptım surekli nede başka bisey 2 ay oluyor bu doktora gideli uzun yıllardır tedavi görüyorum hiç asilama aşamasına gelememistik doktorların elinde deneme tahtası oluyorsun her doktor ayrı bi deniyor allah razi olsun bu gittigim doktordan cokkkkk memnunum oyle bir rahim filmi çekti ki hiç birsey hissetmedim ve bununla birlikte malesef polip ve kistlerim varmisti hepsiyle ayni anda ilgilendi bir önceki rahim filminde masada kalırım kalkamam birdaha diye düşünmüştüm neyseki geçip gitti bu ay sadece klomen verdi ve sadece sabah yarım aksam yarim şeklinde bu ayda adetimin 10. Gunu gittim sıkışık bir şekilde önce yumurtaliklarima baktı ultrasonda 1 adet 21 cm yumurtam oluşmuştu ve bu benim için bir ilkti daha sonrasında rahim ağzımdan almış olduğu bir örnekle mikroskoptan baktı yumurtam dol tutabilecek kıvamdaydi minicik toplu iğne basi kadar bir sivi cekip kolumdan vurdu catlatma ignesini yarjn gel asilama olacak dedi tekrar sıkışık gittim ve sonuc catlama olmuştu hemen eşimden sperm örneklerini alıp yattığım yerde bana bana uyguladı 1 saat yattım ve evime geldim hepsi bu
Rahim filminde anestezi aldınız mı, ağrılı mıydı ?
Anladım kadarıyla aşılamada aslında aynı süreç yasanıyo sadece dogal yoldan ilişkiye girilmiyo doktor spermi kendi enjekte ediyo..

Bir daha baktırmadım hiç ama bu ay aklımda bir kez daha baktırıcam daha da yükselmiş olursa zaten gebeliğe direkt engel bilmiyorum ne durumda şu an
Kuzum benimde prolaktinim yüksekti senin gibi 28 lerdeydi ama doktor yüksek dedi ilaç verdi DOSTİNEX diye içinde 2 tane oluyo iki haftada bir yarısını kırıp içiyosun. Simdi 7 lerde benim. prolaktin kendi kendine düsüyo mu bilmiyorum..

Kadın olmak ne kadar zor hormonun birini düzeltiyon biri bozuluyo ALLAHIM o_O

Kadın olmak ne kadar zor hormonun birini düzeltiyon biri bozuluyo ALLAHIM o_O
Geçen aynısını eşime söyledim kadın olmak ne zor ne çileli cocuk için bir dünya acı çekiyorum rahim filmi çektirdim geçen ay anestezili olmasına rağmen sonrasındaki 2 gün yürüyemedim ağrıdan, bu ay çatlatma iğnesi oldum aynı şekil kasık ağrıları bir de hormon sıkıntıları daha henüz yeni 1 yıl 2 ay gibi bir süredir cocuk istiyoruz o yüzden hiç düşünmedim henüz dert etmedim ama kafaya taksam her gün ağlarım herhalde

Geçen aynısını eşime söyledim kadın olmak ne zor ne çileli cocuk için bir dünya acı çekiyorum rahim filmi çektirdim geçen ay anestezili olmasına rağmen sonrasındaki 2 gün yürüyemedim ağrıdan, bu ay çatlatma iğnesi oldum aynı şekil kasık ağrıları bir de hormon sıkıntıları daha henüz yeni 1 yıl 2 ay gibi bir süredir cocuk istiyoruz o yüzden hiç düşünmedim henüz dert etmedim ama kafaya taksam her gün ağlarım herhalde
Ah çok geçmiş olsun bu ay olmazsa bende rahim filmi çektirecegim birazcık tırsıyorum :(
Aynı şeyleri yasıyoruz nerdeyse birebir bu yüzden aynı psikolojideyiz..

Rahim filminde anestezi aldınız mı, ağrılı mıydı ?
Anladım kadarıyla aşılamada aslında aynı süreç yasanıyo sadece dogal yoldan ilişkiye girilmiyo doktor spermi kendi enjekte ediyo..
Malesef almadım cok agriliydi bi onceki cekimim ama bu seferki hic bisey hissetmedim bile ve bi onceki çekiminde mLesef tuplerim kapalıymış ti hic demediler kapalıymış diye boşuna aylarca bekledim dlktor takibi ve kendi bilincliligimiz cok onemli

Kızlar merhabalar. Bende bu ay 5 günlük ilaçtan sonra perşembe günü çatlatma iğnemi yaptım 2 tane birden. Bugün 4. Gün. İğneden sonra çok kasık ağrım oldu. Şimdide göğüslerim baya şişti kasık ağrım devam ediyor ve acaip iştahım açıldı. Sizde bu etkiler oldu mu acaba ya:)

Ah çok geçmiş olsun bu ay olmazsa bende rahim filmi çektirecegim birazcık tırsıyorum :KK43:
Aynı şeyleri yasıyoruz nerdeyse birebir bu yüzden aynı psikolojideyiz..
Ben rahim filmi cekindim toplamda 20dakika sürdü anestezi aldım ameliyathaneden çıkarken kendimdeydim hafif dozda sanırım anestezi yarım saat dinlendirdiler hastanede sonra gectim evime sadece o gün karnım ağrıyor gibiydi adet öncesi gibi başka hicbise hissetmedim ağrı sancı kanama hicbise olmadı Aralık ayında yaptırmıştım

Malesef almadım cok agriliydi bi onceki cekimim ama bu seferki hic bisey hissetmedim bile ve bi onceki çekiminde mLesef tuplerim kapalıymış ti hic demediler kapalıymış diye boşuna aylarca bekledim dlktor takibi ve kendi bilincliligimiz cok onemli
Aynen öyle o yüzden birbirimizin tecrübelerimizden faydalanmakta yarar var.. Tüpler açıldığına göre hamilelik kolaylaşır değil mi ?

Kızlar merhabalar. Bende bu ay 5 günlük ilaçtan sonra perşembe günü çatlatma iğnemi yaptım 2 tane birden. Bugün 4. Gün. İğneden sonra çok kasık ağrım oldu. Şimdide göğüslerim baya şişti kasık ağrım devam ediyor ve acaip iştahım açıldı. Sizde bu etkiler oldu mu acaba ya:)
Merhaba hoşgeldinn
Evet benimde 9. gün kasık ağrıları devam yani çoğumuzun kasık ağrısı devam etmekte ama iğneden 2 hafta geçmesini bekliyoruz :KK17:

Ben rahim filmi cekindim toplamda 20dakika sürdü anestezi aldım ameliyathaneden çıkarken kendimdeydim hafif dozda sanırım anestezi yarım saat dinlendirdiler hastanede sonra gectim evime sadece o gün karnım ağrıyor gibiydi adet öncesi gibi başka hicbise hissetmedim ağrı sancı kanama hicbise olmadı Aralık ayında yaptırmıştım
Ne güzel hafif geçmiş sizin işleminiz.. Bi problem var mıymış tüplerde ?

Back
X