- 2 Eylül 2019
- 84
- 61
- 18
- 25
Oyle mi.. icim rahatladi bende acaba ters giden birseyler mi var dedim sen ne zaman vurdun canim igneyi insallah hyirli sonuc aliriz...Normal canm normal suan bnde cekiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyle mi.. icim rahatladi bende acaba ters giden birseyler mi var dedim sen ne zaman vurdun canim igneyi insallah hyirli sonuc aliriz...Normal canm normal suan bnde cekiyorum
Insallah canm 18inde vuurndm canm on iki itibaribile onbirinci gun olduOyle mi.. icim rahatladi bende acaba ters giden birseyler mi var dedim sen ne zaman vurdun canim igneyi insallah hyirli sonuc aliriz...
Hadi bakalim hayirli haberler bekliyorum... Peki ne zaman test yapmayi dusunuyorsun.Insallah canm 18inde vuurndm canm on iki itibaribile onbirinci gun oldu
Bgn yaptm ama silikti sekizinci gundede yapmıştım daha koyuydu igne etkisi azaldigindandr bugn slk ckmasi ama bugun benm acayip batmam var kasikla rahm arasnda persembe kan veririm diye dusunuyorm sonrasi bayram malumHadi bakalim hayirli haberler bekliyorum... Peki ne zaman test yapmayi dusunuyorsun.
Aynen batma bende de oldu ama genelde birliktelik sonrasinda oluyodu bendeee.... Kan testini saglik ocagindan mi yapcan orda ertesi gun cikiyor cuma tatil cunki, zaten ilk 10 gun de ilacdan dolayi testte yanit yanlis olabiliyor bildigim kadariyla en iyisi 13 15 . Gunler ve kan testi insalah hayirli sonuclarla girersin bayrama benimki bayramdan sonraya bakalim insallah Allah beklemelerimizi guzellestirsinnn....Bgn yaptm ama silikti sekizinci gundede yapmıştım daha koyuydu igne etkisi azaldigindandr bugn slk ckmasi ama bugun benm acayip batmam var kasikla rahm arasnda persembe kan veririm diye dusunuyorm sonrasi bayram malum
Ozelde yaptiriirm canm araya tatil giriyor ertesi gunu bekleyemem ozelde hemen cikiyor bi iki saateAynen batma bende de oldu ama genelde birliktelik sonrasinda oluyodu bendeee.... Kan testini saglik ocagindan mi yapcan orda ertesi gun cikiyor cuma tatil cunki, zaten ilk 10 gun de ilacdan dolayi testte yanit yanlis olabiliyor bildigim kadariyla en iyisi 13 15 . Gunler ve kan testi insalah hayirli sonuclarla girersin bayrama benimki bayramdan sonraya bakalim insallah Allah beklemelerimizi guzellestirsinnn....
Bencede bunca beklenti yeterOzelde yaptiriirm canm araya tatil giriyor ertesi gunu bekleyemem ozelde hemen cikiyor bi iki saate
Bakalm hayirlisi cnmBencede bunca beklenti yeter ☺
Benim de iğne 17 temmuzda oldu ilişki sırasında sol tarafta inanılmaz batma oluyor normal mi acaba? Sizin kaç gün oldu?Aynen batma bende de oldu ama genelde birliktelik sonrasinda oluyodu bendeee.... Kan testini saglik ocagindan mi yapcan orda ertesi gun cikiyor cuma tatil cunki, zaten ilk 10 gun de ilacdan dolayi testte yanit yanlis olabiliyor bildigim kadariyla en iyisi 13 15 . Gunler ve kan testi insalah hayirli sonuclarla girersin bayrama benimki bayramdan sonraya bakalim insallah Allah beklemelerimizi guzellestirsinnn....
Hayirlisi ... Yazarsin persembe gunuBakalm hayirlisi cnm
Insallah cnmmHayirlisi ... Yazarsin persembe gunu ♥
Benim igne 25 inde oldu c.tesi evet bugun bende oule agri gordum ama internetten baktin bi skinti yok gibiydi insallah yokdur ...Benim de iğne 17 temmuzda oldu ilişki sırasında sol tarafta inanılmaz batma oluyor normal mi acaba? Sizin kaç gün oldu?
Hayırlısı olsun bakalım inşallah bebisler gelir bu ay çifte bayram yaparızBenim igne 25 inde oldu c.tesi evet bugun bende oule agri gordum ama internetten baktin bi skinti yok gibiydi insallah yokdur ...
İnsallahh senin kacinci gunun igneden sonraHayırlısı olsun bakalım inşallah bebisler gelir bu ay çifte bayram yaparız
17 temmuzda oldum 10. günden sonra saymayı bıraktım test falan da yapmayacağım zaten oturdum adeti bekliyorum hiç umudum yok bu aydan. Kısmetse eylülde tüp bebek tedavisine başlamak istiyorumİnsallahh senin kacinci gunun igneden sonra
Aaa neden kii.. bence umudunu birakma neden olmasin olur belki hic gerek kalmaz tup bebege :)17 temmuzda oldum 10. günden sonra saymayı bıraktım test falan da yapmayacağım zaten oturdum adeti bekliyorum hiç umudum yok bu aydan. Kısmetse eylülde tüp bebek tedavisine başlamak istiyorum
Keşke ama her ay yaşadığım adet belirtilerini yine yaşıyorum birebir aynılarını canımın asla yemedigim aklıma bile gelmeyen şeyleri çekmesi dışında her şey aynı yaniAaa neden kii.. bence umudunu birakma neden olmasin olur belki hic gerek kalmaz tup bebege :)
Allah iyiligini versin... Ama adet sancisi gibi agrilar olmasi normal birde 10 gun gecmis ustunde dur bi bekle bence iyi düsun iyi olsunKeşke ama her ay yaşadığım adet belirtilerini yine yaşıyorum birebir aynılarını canımın asla yemedigim aklıma bile gelmeyen şeyleri çekmesi dışında her şey aynı yani
Hayırlısı inşallah benim olmasa bile senin olsun bu ayAllah iyiligini versin... Ama adet sancisi gibi agrilar olmasi normal birde 10 gun gecmis ustunde dur bi bekle bence iyi düsun iyi olsun