• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Ovitrelle Çatlatma İğnesi Yaptıranlar Takip Edelim❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum benim de dünden beri normal kanaman
Geçmiş olsun canım benm cidden stres etkiliyo devam etmezse mutlaka görün doktora. Bende biraz olsun umutlandım gecikince ama bana yaşattığı ağrı inanılmazdı çok zor geldi nerdeyse siyaha yakın bi renk geldi ve parçalar vardı. Şok oldum görünce hiç böyle olmamıştı. Kendimizi sıkıyoruz birazda olmasın ddiye ama sonuç daha kötü oluyo kuzum. Sende üzme kendini napalım biz elimizden geleni yapıyoruz bide çektiğimiz ağrılar cabası. Allahım bu yolda çektiğimz hem psikolojik hemde fiziksel acıların karşılığını verir inşallah.
Kuzum benim de dünden beri normal kanamanın yanında sürekli pıhtılı geliyor acaba kist oldu da onu mu atıyor ilaçtan mı böyle şiddetli ağrılı falan oldu hiç bilmiyorum. İşten izin alacaktım bugün nerdeyse o kadar sıkıntılı geçiyor niye böyle olduk ki

Kuzum benim de dünden beri normal kanamanın yanında sürekli pıhtılı geliyor acaba kist oldu da onu mu atıyor ilaçtan mı böyle şiddetli ağrılı falan oldu hiç bilmiyorum. İşten izin alacaktım bugün nerdeyse o kadar sıkıntılı geçiyor niye böyle olduk ki
Bilmiyorum ki canım inan iğne düzeni bozuyo sanırım. Ya da bütün yumurtalar geliştiğinden atması zor oluyo herlde :(

Bnde iyi gelıyor dıye bılıyorum kisti falan yok edıyormuş temizliyormuş rahimi falan hazırlıyormuş hamileliğe galiba.. bnm trıod yuksek kuzum galıba onu araştırmam gerekiyor.. ahh kuzum bayramları çok severim ama bu ay gebelik olsaydı iyi olurdu bayramda eşimin ailesinin yanına gidicez antebe ;( yol sıcak virüs vs hiç gıtmek ıstemıyorum bebek olsa bi nebze bahanem olurdu ;(
Evet istersen bi dene canımm ama tiroide dikkat dediğin gibi ooda hamile kalmayı etkliyo. Cidden bu sıcakta yol çekilmez Allah kolaylık versin. Ben bide hayıt otunu duydum oda çok faydalıymış ama tabi araştır kuzum. Ben korkuyorum tavsiye vermeye herkeste aynı etkiyi yapmayabilir diye :(

Dün iğneden sonraki 11. Günümdü kan sonucum 1.20 çıktı :( acaba çokmu erken yada yinemi olmadı

seren canım soğan kürü cok faydalı ben cok faydasını gördüm yaptığım zamanlarda rahmi temizliyor adeti düzenliyor ama tam tarifine uygun yapıp düzenli kullanmak lazım.Şifa gercekten
Kesinlikle canım.. ama bn pek duzenli yapamadım en fazla 7gün 15gun sabah akşam yapılması gerekiyor ama bence o kadarı bıle şifa dediğin gbi soğan doğal antibiyotik herşeye faydası var

Evet istersen bi dene canımm ama tiroide dikkat dediğin gibi ooda hamile kalmayı etkliyo. Cidden bu sıcakta yol çekilmez Allah kolaylık versin. Ben bide hayıt otunu duydum oda çok faydalıymış ama tabi araştır kuzum. Ben korkuyorum tavsiye vermeye herkeste aynı etkiyi yapmayabilir diye :KK43:
Keçiboynuzu almaya gitmştm eşim için hayıt otunu da ıstemiştim LH için de iyiymiş diye duydum ben, ama çocuğa iki kere soylememe ragmen koymamış bende denemek ıstıyorum aslında bunlar doğal şeyler oldugu için çok aşırıya kaçmadıkca bi zararı olmaz dıye dusunuyorum ama tabıkı dedıgın gbi kimseye kafama göre tavsıye edemem nasıl kendıme dıkkat edıyorsam kesin şunu kullanın dıyemem kuzum

Ben bu koyu renk kanamayı ve pıhtıyı biraz araştırdım da galiba rahimde beklediği için kanama koyulaşıyormuş gecıktığımız için..koyu rengın herhangı bir korkulacak durumu yokmuş AysenurrrO AysenurrrO

Keçiboynuzu almaya gitmştm eşim için hayıt otunu da ıstemiştim LH için de iyiymiş diye duydum ben, ama çocuğa iki kere soylememe ragmen koymamış bende denemek ıstıyorum aslında bunlar doğal şeyler oldugu için çok aşırıya kaçmadıkca bi zararı olmaz dıye dusunuyorum ama tabıkı dedıgın gbi kimseye kafama göre tavsıye edemem nasıl kendıme dıkkat edıyorsam kesin şunu kullanın dıyemem kuzum
Aynen sen kendini bildiğin sürece sorun olmaz kuzum. Denemekte fayda var
Ben bu koyu renk kanamayı ve pıhtıyı biraz araştırdım da galiba rahimde beklediği için kanama koyulaşıyormuş gecıktığımız için..koyu rengın herhangı bir korkulacak durumu yokmuş AysenurrrO AysenurrrO
3 gün bekledi normal o zaman :(

Bu arada rahim filmi cektirecegim anestezili mi anestezsiz mi kızlar ??
Acı eşiğiyle ve sanırım cekilen cihaza göre değişiyormuş canım ben anestezili çektirmeme rağmen sonraki 2 gün yürüyemedim yattım ama kimisi anestezisiz cok rahat çektirdiğini yazmış bilmiyorum 🤷🏼‍♀️

Acı eşiğiyle ve sanırım cekilen cihaza göre değişiyormuş canım ben anestezili çektirmeme rağmen sonraki 2 gün yürüyemedim yattım ama kimisi anestezisiz cok rahat çektirdiğini yazmış bilmiyorum 🤷🏼‍♀️
Evet benimde kafam çok karıştı kuzum sanırım anestezili çektireceğim riske atamıcam :110:

Doktorun istedi mi canım? Ben doktora sordum rahim filmine gerek yok daha yaşın genç düşüğün yok ameliyatın yok senın tüplerinde bi sıkıntı yoktur dedi bunu bılebılır mı?
Kuzum benim amh düşük olduğundan vakit kaybedemeyiz dedi. Önce rahim filmi sonra aşılamaya gecicez onda da sonuç alamazsak tüp bebek. 27 yasım ama erken menepoza girebilirmişim :(

Doktorun istedi mi canım? Ben doktora sordum rahim filmine gerek yok daha yaşın genç düşüğün yok ameliyatın yok senın tüplerinde bi sıkıntı yoktur dedi bunu bılebılır mı?
Yani rahim filmi cekilmeden tüplerdeki sorun anlaşılmıyo kuzum.. Tıkanıksa doğal yoldan gebe kalınmıyo diye biliyorum.

Kuzum benim amh düşük olduğundan vakit kaybedemeyiz dedi. Önce rahim filmi sonra aşılamaya gecicez onda da sonuç alamazsak tüp bebek. 27 yasım ama erken menepoza girebilirmişim :KK43:
Benim de sıralamam öyle kuzum ilaç, aşılama en son tüp bebek şu halimize bak bnde 28yaşındaym daha normal yollarla çocuk elde edemıyoruz ;( İnşaAllah hiçbirine gerek kalmaz amh düzene girer.. evladına kavuşursun 😔Dualarımdasınız

Sizce çektirmeli miyim doktora ısrar edip.. onun mu etkısı var acaba olmamasında ;(
Canım benim şahsi fikrim çektirmen yönünde bir şey var diye değil ama tut ki var şu yapılan tedaviler vs hiçbir işe yaramaz. İlk etapta bence tahlillerle birlikte rahim filmi de çektirmek lazım ki hem akılda soru işareti kalmasın hem de bilmeden boşuna tedavilerle uğraşmak zorunda kalmayasın..
Ben de 28 yaşındayım ve böyle olduğu için çok üzülüyorum. Eşim üzülüyor mu acaba diye düşünürken daha çok üzülüyorum.

Canım benim şahsi fikrim çektirmen yönünde bir şey var diye değil ama tut ki var şu yapılan tedaviler vs hiçbir işe yaramaz. İlk etapta bence tahlillerle birlikte rahim filmi de çektirmek lazım ki hem akılda soru işareti kalmasın hem de bilmeden boşuna tedavilerle uğraşmak zorunda kalmayasın..
Ben de 28 yaşındayım ve böyle olduğu için çok üzülüyorum. Eşim üzülüyor mu acaba diye düşünürken daha çok üzülüyorum.
Benim gittiğim 2 doktorda ilk önce tahlillerle birlikte rahim filmi istedi, çektirdim hemen şu an kafam rahat en azından

Back