- 8 Temmuz 2020
- 276
- 122
- 33
- 31
zaten tüp bebek aşamasına geçmeden bütün bu tedavilerin yapılması gerekiyo kuzum. İstersen baska bi doktora da danışSizce çektirmeli miyim doktora ısrar edip.. onun mu etkısı var acaba olmamasında ;(
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten tüp bebek aşamasına geçmeden bütün bu tedavilerin yapılması gerekiyo kuzum. İstersen baska bi doktora da danışSizce çektirmeli miyim doktora ısrar edip.. onun mu etkısı var acaba olmamasında ;(
Yok canım ben mesajlastım sadece tahlillerimle ilgili. Sonra aradım bu ay rahim filmi cekelim demiştiniz diye haftaya olabilirsin dedi bigilendirdi fiyat verdi anestezili yapıyorum 1000 tl istersen baska bi yer var anestesisiz 500 tl ye yapıyo diye. Fiyat yüksek ama anestesisiz yapmaya da içim elvermiyo.Rahim filmi çekilmeden malesef bilinemiyor. AysenurrrO kuzum sen doktora gittin mi naptın
İnşallah canım benim cümlemizin..Benim de sıralamam öyle kuzum ilaç, aşılama en son tüp bebek şu halimize bak bnde 28yaşındaym daha normal yollarla çocuk elde edemıyoruz ;( İnşaAllah hiçbirine gerek kalmaz amh düzene girer.. evladına kavuşursun Dualarımdasınız
Kesinlikle cektirmelisin nedennn?? Çünkü dr cekinmeden bunu bilmesi mumkun degl bir sorun varsa onca hormon takviyesi alacaksn emek vereceksn olmuyor diye strese girceksn ilerde bi bakacaksn tüpte sorn var giden onca zamanin arkasndan uzuleceksn bnce cektir en bastan canm benm zaten hafif yapiskkanlk varsada onalrda temizlnr ve cekilenlerin bir cogu kendiliginden hamile kaliyor sperm gecsiisi kolay oluyor bn ayin 9. Da ozelde cektirdim anestezili degil. Iki dk agrim oldu ilac verildiginde ve sonra kalkip yürüdüm ogun aksama kadar karnmda sislik varmis gibi oldu birde cok hafif adet sancisi gibi ama ogun gezmeye falan gittim cokta degildi. C kollu makine ile cekinirsen agrin az olur bnm gibi zaten cekmedrn oncede igne vuruldm agrim cok olmasn diye korkulacak bisey yok bosa nakoz alma derm. Adet agrisina dayaniyorsan onada dayanirsn iki dk sürmüyor çünküSizce çektirmeli miyim doktora ısrar edip.. onun mu etkısı var acaba olmamasında ;(
MerhabaKesinlikle cektirmelisin nedennn?? Çünkü dr cekinmeden bunu bilmesi mumkun degl bir sorun varsa onca hormon takviyesi alacaksn emek vereceksn olmuyor diye strese girceksn ilerde bi bakacaksn tüpte sorn var giden onca zamanin arkasndan uzuleceksn bnce cektir en bastan canm benm zaten hafif yapiskkanlk varsada onalrda temizlnr ve cekilenlerin bir cogu kendiliginden hamile kaliyor sperm gecsiisi kolay oluyor bn ayin 9. Da ozelde cektirdim anestezili degil. Iki dk agrim oldu ilac verildiginde ve sonra kalkip yürüdüm ogun aksama kadar karnmda sislik varmis gibi oldu birde cok hafif adet sancisi gibi ama ogun gezmeye falan gittim cokta degildi. C kollu makine ile cekinirsen agrin az olur bnm gibi zaten cekmedrn oncede igne vuruldm agrim cok olmasn diye korkulacak bisey yok bosa nakoz alma derm. Adet agrisina dayaniyorsan onada dayanirsn iki dk sürmüyor çünkü
Çok iyi kuuzm dinlenirsin hemBen gittim bugün doktora ( doktorum ameliyat olacağı için raporlu baska doktora gittim) tahlillere baktı muayene etti hiçbir problem yok sende polikistik de yok dedi. O da tekrar femaraya başlatacaktı ama araya bayram girdiği için yumurta takibi yapamayacağından bu ay atladı doğal yolla devam et önümüzdeki ay devam ederiz dedi.
Canım yazdığın için çok teşekkür ederim doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum zaten bana sana gerek yok dedi direkt bir şey demeden.. ilaç iğne kullandm çok umutluydum ama olmadı herşey normal denılıyor ama neden olmuyor? Bnde bunun cevabını alamadıkca üzülüyorumKesinlikle cektirmelisin nedennn?? Çünkü dr cekinmeden bunu bilmesi mumkun degl bir sorun varsa onca hormon takviyesi alacaksn emek vereceksn olmuyor diye strese girceksn ilerde bi bakacaksn tüpte sorn var giden onca zamanin arkasndan uzuleceksn bnce cektir en bastan canm benm zaten hafif yapiskkanlk varsada onalrda temizlnr ve cekilenlerin bir cogu kendiliginden hamile kaliyor sperm gecsiisi kolay oluyor bn ayin 9. Da ozelde cektirdim anestezili degil. Iki dk agrim oldu ilac verildiginde ve sonra kalkip yürüdüm ogun aksama kadar karnmda sislik varmis gibi oldu birde cok hafif adet sancisi gibi ama ogun gezmeye falan gittim cokta degildi. C kollu makine ile cekinirsen agrin az olur bnm gibi zaten cekmedrn oncede igne vuruldm agrim cok olmasn diye korkulacak bisey yok bosa nakoz alma derm. Adet agrisina dayaniyorsan onada dayanirsn iki dk sürmüyor çünkü
Bzde de pcos disinda bisey yok vakti değildir gönlünü ferah tut. Stres cok önemli yapmamaya calis. Yoksa olacagi varsada stresten olmuyor cok büyük etki ediyor cnmCanım yazdığın için çok teşekkür ederim doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum zaten bana sana gerek yok dedi direkt bir şey demeden.. ilaç iğne kullandm çok umutluydum ama olmadı herşey normal denılıyor ama neden olmuyor? Bnde bunun cevabını alamadıkca üzülüyorum
Canım bizim için sebepsiz infertilite diyorlar işte bir sorun yok ama olmuyor. Doğru zaman henüz gelmedi demek ki.Denemeye devam edeceğiz bu ay kafamıza takmıyoruz tamam mıCanım yazdığın için çok teşekkür ederim doktorumu değiştirmeyi düşünüyorum zaten bana sana gerek yok dedi direkt bir şey demeden.. ilaç iğne kullandm çok umutluydum ama olmadı herşey normal denılıyor ama neden olmuyor? Bnde bunun cevabını alamadıkca üzülüyorum
Stresssiz de şu hayat geçmiyor malesef elde olmadan yapıyoruz ;( inşaAllah çok beklemeyız canım ıkımızde kavusuruz bebeklerımızeBzde de pcos disinda bisey yok vakti değildir gönlünü ferah tut. Stres cok önemli yapmamaya calis. Yoksa olacagi varsada stresten olmuyor cok büyük etki ediyor cnm
Zaten başka doktora gidip ondan ısteyeceğim. Benım eşimde çok uzuluyor en başından beri hep ıstedı ben istememiştm şimdi bnde pişman oldumCanım benim şahsi fikrim çektirmen yönünde bir şey var diye değil ama tut ki var şu yapılan tedaviler vs hiçbir işe yaramaz. İlk etapta bence tahlillerle birlikte rahim filmi de çektirmek lazım ki hem akılda soru işareti kalmasın hem de bilmeden boşuna tedavilerle uğraşmak zorunda kalmayasın..
Ben de 28 yaşındayım ve böyle olduğu için çok üzülüyorum. Eşim üzülüyor mu acaba diye düşünürken daha çok üzülüyorum.
O kadar aynıyız ki benim eşim de hep istedi ben hep erteledim soranlara ayy yok çocuk falan daha dedim çok çok pişmanım. Ağzımdan çıkana çok dikkat ediyorum artıkZaten başka doktora gidip ondan ısteyeceğim. Benım eşimde çok uzuluyor en başından beri hep ıstedı ben istememiştm şimdi bnde pişman oldum
Amin insalalh canmmmStresssiz de şu hayat geçmiyor malesef elde olmadan yapıyoruz ;( inşaAllah çok beklemeyız canım ıkımızde kavusuruz bebeklerımıze
Ben bir kere şu ertesi gün hapını bıle kullanmıstm o kadar istemıyordum şimdi de sınanıyorum galıba ;(( hazır hissetmedm hiç korktum şimdi sanki azaldı o hislerim ama olmadıkça da korkuyor insan neden olmasın dıyeO kadar aynıyız ki benim eşim de hep istedi ben hep erteledim soranlara ayy yok çocuk falan daha dedim çok çok pişmanım. Ağzımdan çıkana çok dikkat ediyorum artık
Benim ara ara kasığımdan bacağıma çekme yapmıştıKizlar catlatma ignesi olup bacaginda agri hisseden oldumu bunikinci ignem digernde bacak agrimamisti yumurtanin oldugu taraftaki sag bacak ağrıyor bugun gecede sirtm cok agriidi 10.gun
Normal canm normal suan bnde cekiyorumMerhaba kizlar... Ben 1 sene 3 aylik evliyim sonra 10 aydir bebek sahibi olmak istiyoruzz... ilk basta 2 ay klomen kullandim fakat hicbir sonuc alamadim yumurtaliklarim hic buyumedi bile dr degistirdim yeni dr um merional 150 ı.u verdi 7 tane kullandim ve 8. Gün (ayin 25nde c.tesi gunu) ovitrelle catlatma ignesi vuruldum karindan insallah bu defa guzel sonuclar aliriz hep beraber ayin 10 nda test yapmyi dusuniyorum sizce de ayin 10nda mi yapmliyim yoksa erken mi ?....
bu arada catlatma ignesinden sonra cok kotu kasik agrisi oldu ayrica gogus agrisida yasadim bu normal mi sizce ???