• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Ovitrelle Çatlatma İğnesi Yaptıranlar Takip Edelim❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar bende 2 kutu klomen günde 3 kez kullandım hemen peşine geçen hafta cuma 2 adet çatlatma iğnesi oldum ama felaket kasık ağrısı makatımda ağrı vardı bugün de kontrole gittim ilaçlar çok ağır gelmiş yumurtalığıma fazla yan etki yapmış bakalım gebelik olacak mı ümidim yok

Merhabalar bende 2 kutu klomen günde 3 kez kullandım hemen peşine geçen hafta cuma 2 adet çatlatma iğnesi oldum ama felaket kasık ağrısı makatımda ağrı vardı bugün de kontrole gittim ilaçlar çok ağır gelmiş yumurtalığıma fazla yan etki yapmış bakalım gebelik olacak mı ümidim yok
Hayırlısı olsun canım olmazsa eğer bi dahaki aya düzeltirler iilaçlarını inşallah gerek kalmaz ama.

AysenurrrO AysenurrrO N Nagihank hayırlısı olsun demekten başka çaremiz yok umutsuzluk yok devam edeceğiz denemeye böyle konuşuyorum cunku içimden bir ses bende de olmadığını söylüyor. Ama anlamıyorum spermde problem yok yumurtalar gelişiyor neden olmuyor insanlar “ayy ben korunurken hamile kaldım” diyor ama biz o kadar uğraşıyoruz yine de olmuyor. Ama umutsuzluğa kapılmayacağız rabbim ol diyecek ve olacak inanıyorum❤️❤️
yarın tekrar deneyin bence 17. Günden sonra pozitifi gören insanlar var bu arada🥰

Hayırlısı olsun bu ay düzene girer inşallah merak etme

AysenurrrO AysenurrrO N Nagihank hayırlısı olsun demekten başka çaremiz yok umutsuzluk yok devam edeceğiz denemeye böyle konuşuyorum cunku içimden bir ses bende de olmadığını söylüyor. Ama anlamıyorum spermde problem yok yumurtalar gelişiyor neden olmuyor insanlar “ayy ben korunurken hamile kaldım” diyor ama biz o kadar uğraşıyoruz yine de olmuyor. Ama umutsuzluğa kapılmayacağız rabbim ol diyecek ve olacak inanıyorum❤❤
yarın tekrar deneyin bence 17. Günden sonra pozitifi gören insanlar var bu arada🥰
Bende anlamıyorum kuzu doktorun dediği gibi de yaptık ama olmadı işte. Zamanı gelmedi demekki. Umutsuzluk yok inşallah biz devam ediyoruz yolumuza. Bu ay rahim filmi çektircez. Adet bittikten sonr a çekiliyor değil mi kuzum ?

Bende anlamıyorum kuzu doktorun dediği gibi de yaptık ama olmadı işte. Zamanı gelmedi demekki. Umutsuzluk yok inşallah biz devam ediyoruz yolumuza. Bu ay rahim filmi çektircez. Adet bittikten sonr a çekiliyor değil mi kuzum ?
Evet canım adetin bittiği gibi doktora git her ihtimale karşı ilişki olmasın. Benim ilişki oldu diye doktor çekmemişti diğer aya kalmıştı cunku

Back