- 19 Mayıs 2020
- 279
- 218
- 53
- 32
Ne zor şu korku yaaa sonundaki hayal kırıklığı her ay inşaAllah hamileliktir belirtin adet ile hamilelik belirtileri çok benzer dıyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne zor şu korku yaaa sonundaki hayal kırıklığı her ay inşaAllah hamileliktir belirtin adet ile hamilelik belirtileri çok benzer dıyorlar
Yarın sabah yapıcam benAyy hadi zamanınız dolsun da test yapın merak ediyorum benim var daha![]()
AysenurrrO @dafsdgf S serenndrmz N Nagihank
İnşaAllahhh canım benim inşaAllahhhhN Nagihank inşallahh
S serenndrmz umarım yarın kırmızılar bizi bulmazz
@dafsdgf İnşallah bu ay tutunmuştur hep beraber kutlarızz![]()
Bende ağrı sancı hicbise yok pazartesi yi beklicemAyy hadi zamanınız dolsun da test yapın merak ediyorum benim var daha![]()
AysenurrrO @dafsdgf S serenndrmz N Nagihank
Kızlar yaptım ben test malesef negatif. Zaten ağrılarım adet olacağımı gösteriyorYarın haber bekliyorum sizden hadi inşallah![]()
Hayırlısı olsun canım olmazsa eğer bi dahaki aya düzeltirler iilaçlarını inşallah gerek kalmaz ama.Merhabalar bende 2 kutu klomen günde 3 kez kullandım hemen peşine geçen hafta cuma 2 adet çatlatma iğnesi oldum ama felaket kasık ağrısı makatımda ağrı vardı bugün de kontrole gittim ilaçlar çok ağır gelmiş yumurtalığıma fazla yan etki yapmış bakalım gebelik olacak mı ümidim yok
Kaçıncı günündü? Hayırlısı olsun inşallah.Kızlar yaptım ben test malesef negatif. Zaten ağrılarım adet olacağımı gösteriyor![]()
![]()
Bende de durum aynı canım 15.gun artık olsa çıkardı heralde tek çizgi malesef bende şuan ağrı sancı herhangi bir belirti de yok hayırlısı napalim yine denicez artıkKızlar yaptım ben test malesef negatif. Zaten ağrılarım adet olacağımı gösteriyor![]()
![]()
Hayırlısı olsun bu ay düzene girer inşallah merak etmeMerhabalar bende 2 kutu klomen günde 3 kez kullandım hemen peşine geçen hafta cuma 2 adet çatlatma iğnesi oldum ama felaket kasık ağrısı makatımda ağrı vardı bugün de kontrole gittim ilaçlar çok ağır gelmiş yumurtalığıma fazla yan etki yapmış bakalım gebelik olacak mı ümidim yok
Bende yaptım negatif;( zaten ne beklıyordum ki ;(( ağrım yok ama başlar bnm de bugünKızlar yaptım ben test malesef negatif. Zaten ağrılarım adet olacağımı gösteriyor![]()
![]()
Bende de durum aynı canım 15.gun artık olsa çıkardı heralde tek çizgi malesef bende şuan ağrı sancı herhangi bir belirti de yok hayırlısı napalim yine denicez artık
hakkımızda hayırlısı kızlarBende yaptım negatif;( zaten ne beklıyordum ki ;(( ağrım yok ama başlar bnm de bugün
Bende anlamıyorum kuzu doktorun dediği gibi de yaptık ama olmadı işte. Zamanı gelmedi demekki. Umutsuzluk yok inşallah biz devam ediyoruz yolumuza. Bu ay rahim filmi çektircez. Adet bittikten sonr a çekiliyor değil mi kuzum ?AysenurrrO N Nagihank hayırlısı olsun demekten başka çaremiz yok umutsuzluk yok devam edeceğiz denemeye böyle konuşuyorum cunku içimden bir ses bende de olmadığını söylüyor. Ama anlamıyorum spermde problem yok yumurtalar gelişiyor neden olmuyor insanlar “ayy ben korunurken hamile kaldım” diyor ama biz o kadar uğraşıyoruz yine de olmuyor. Ama umutsuzluğa kapılmayacağız rabbim ol diyecek ve olacak inanıyorum❤❤
yarın tekrar deneyin bence 17. Günden sonra pozitifi gören insanlar var bu arada![]()
Canım 4 temmuza vurdum iğnemii. 14 gün geçti işte adetim yarın normalde yarını bekliyorum kasık ağrılarım varKaçıncı günündü? Hayırlısı olsun inşallah.
Canım 4 temmuza vurdum iğnemii. 14 gün geçti işte adetim yarın normalde yarını bekliyorum kasık ağrılarım var![]()
yaptım canım negatif çıktı malesef..Yapsan aslında çıkar şimdi:)
Evet canım adetin bittiği gibi doktora git her ihtimale karşı ilişki olmasın. Benim ilişki oldu diye doktor çekmemişti diğer aya kalmıştı cunkuBende anlamıyorum kuzu doktorun dediği gibi de yaptık ama olmadı işte. Zamanı gelmedi demekki. Umutsuzluk yok inşallah biz devam ediyoruz yolumuza. Bu ay rahim filmi çektircez. Adet bittikten sonr a çekiliyor değil mi kuzum ?
Üzülme deneyeceğiz yineBende yaptım negatif;( zaten ne beklıyordum ki ;(( ağrım yok ama başlar bnm de bugün