- 4 Aralık 2018
- 894
- 842
- 30
-
- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #3.881
Tesekkur ederimHamilesinizz tebrikler kanda da baktırın bence hemen
Anladım canım inş değerleriniz güzelce artar sanırım 2. ÇocukTesekkur ederimRandevuyu haftaya p.tesi ancak alabildim acilede gtmek istemyrm virusten dolayi
Anladım canım inş değerleriniz güzelce artar sanırım 2. Çocuk☺
[/QUOTEinsaAllah evet 2.cocugum olmus olacak Rabbim her ısteyene nasip eylesin
İyiyim kuzum bende şükür aynı bildiğiniz gibiAynen canım bende çok giremedim bayram telaşından hayırlı bayramlar valla ben iyiyim çok şükür sağol sen nasılsın
Ah canım ya sen olmadın dimi hala bekle ya nolur nolmaz belki geç döllenme falandır veya tekrar yumurtlamışsındır denemelere devam et benceİyiyim kuzum bende şükür aynı bildiğiniz gibiÇalışmalara devam edebilmek için regl olmayı bekliyorum dört gözle ama gelmedi 11 gün geçti söktürücü kullansam mı kararsız kaldım
Perşembe günü doktora gittim karnımdan ultrasonla baktı birşey goremedi adet söktürücü yazdı içmedim bugün bir tane de evde kendim test yapacağım varsa kesin çıkar zaten ona göre başlayayım böyle çok gergin oluyorumAh canım ya sen olmadın dimi hala bekle ya nolur nolmaz belki geç döllenme falandır veya tekrar yumurtlamışsındır denemelere devam et bence
Canım benim ay inşallah vardır ya kan testi yapmadı mı dr pekiPerşembe günü doktora gittim karnımdan ultrasonla baktı birşey goremedi adet söktürücü yazdı içmedim bugün bir tane de evde kendim test yapacağım varsa kesin çıkar zaten ona göre başlayayım böyle çok gergin oluyorum
Adet olacagim gün yaptırmıştıim negatifti bu gittiğim yapmadıCanım benim ay inşallah vardır ya kan testi yapmadı mı dr peki
Cİnşallah canım hayırlısı olsun.sen netleşene kadar ne varmış ne yokmuş gibi davran
tekrarladim baska marka aldim onda da silik cikti reglime 3 gun varİnşallah hamilesindir canım ya tekrarladın mı testi
Anladım canım ne zaman yapıcaksın idrar testiniAdet olacagim gün yaptırmıştıim negatifti bu gittiğim yapmadı
Bence hastaneye git kanda gör canım için rahatlasınC
tekrarladim baska marka aldim onda da silik cikti reglime 3 gun var
Şimdi yoldayız kuzum almaya gidiyoruz farketmez herhalde saatiAnladım canım ne zaman yapıcaksın idrar testini
Yok canım fazla sıvı almadan yapmak iyi oluyo ama. Burayada at negatif olsa bile belki görmezsin çizgiyi biz görürürzŞimdi yoldayız kuzum almaya gidiyoruz farketmez herhalde saati
Bakalım kuzum atarım mutlaka bir saate yapmış olurumYok canım fazla sıvı almadan yapmak iyi oluyo ama. Burayada at negatif olsa bile belki görmezsin çizgiyi biz görürürz
Tamam bitanem bekliyorummBakalım kuzum atarım mutlaka bir saate yapmış olurum
Bence hastaneye git kanda gör canım için
yarin izinliyim giderim belki
Evet canim hayali cizgi var sen ayni marka ile tekrarlamaya calis hergun koyulasma farki olur rabbim ins hayirlisi ile bebegini versin5dk icinde cikti gorunuyor mu bilmiyorum ama