- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 32
-
- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #3.921
Aynen kuzum doğru diyosun olacağı varsa adetten önceki gün bile oluyor örnekleri çokBebisin geleceği varsa her türlü tutar kuzum çok takma yumurtlama gününüben bu ay ovulasyon testi de yapmıcam akışına göre dewamke
Ayy evet bende hissediyorum burda hamile olmayan kalmayacak Allahın izniyleTutar niye tutmasın hem ben hissediyorumhepimizin gobusleri dolacak
Anladim canim biraz agrim var hissettiriyor agri kendini aksam acile falan gitsem izmirdeyim ben kadin dogumun acile gitsem mi ?Bikac markayla aynı sonuç çıkıyorsa pozitif tır canım
Hmm ozman son kez 3.marka bulayim yapiyimHer iki markada da varsa var demektir canim senin elinde hangi marka var ise onunla devam et ilk 5 dk icinde cikmasina dikkat et albi ye ben guvenmiyorum ama sonradan cikan cizgiye guvenmiyorum ilk dk dogru sonuc veriyor
Olur canım acilde biraz abart çok ağrım var testim silik çıktı vs deAnladim canim biraz agrim var hissettiriyor agri kendini aksam acile falan gitsem izmirdeyim ben kadin dogumun acile gitsem mi ?
Kuşum yaptım koca bir negatif akabinde ilacı içtim hemen artık Rabbim bilir gerisini
Kuzum bende izmirdeyim acile hiç gitme ben adet olacagim gün gittim. Kasıklarım çok agriyordu gebelik şüphem var gecikmedeyim dedim buna rağmen test yapmayıp üstüne antibiyotik verdi :) İmkanın varsa özel de yaptır hiç ugrasmaHmm ozman son kez 3.marka bulayim yapiyim
Hayırlısı olsun canım o zaman çalışmalara başlarsın hemen adetin bitinceKuşum yaptım koca bir negatif akabinde ilacı içtim hemen artık Rabbim bilir gerisini
Öyle kuzum tabi napalimHayırlısı olsun canım o zaman çalışmalara başlarsın hemen adetin bitince
İnşallah canım o ilaç söktürüyor hemen diye biliyorum burda okumuştumÖyle kuzum tabi napalimİnşallah çabucak sokulur
Gitme canım gitsende sakın vajinal muayene yaptırma bende izmirdeyim tepecik kadın doğuma gittim 3 ay önceki gebeligimde biraz lekelenme vardı vajinal muayene ettiler çok canımı yaktılar peşine kanamam başladı daha sonra düşüğe bağlı kürtaj oldumAnladim canim biraz agrim var hissettiriyor agri kendini aksam acile falan gitsem izmirdeyim ben kadin dogumun acile gitsem mi ?
Aynen valla dogru soyluyorsun canimOlur canım acilde biraz abart çok ağrım var testim silik çıktı vs de
Aaa cok uzuldum canim yaa tepecige gitmeseydin keske buca kadin fena degil ama devletten herzaman korkmusumdurGitme canım gitsende sakın vajinal muayene yaptırma bende izmirdeyim tepecik kadın doğuma gittim 3 ay önceki gebeligimde biraz lekelenme vardı vajinal muayene ettiler çok canımı yaktılar peşine kanamam başladı daha sonra düşüğe bağlı kürtaj oldumbence normal yerleşme ağrısıdır.lekelenme yoksa korkma bol bol dinlen ayaklarını yukarı kaldır uzan gerekmedikçe çok ayakta durma
Aaa cok uzuldum canim yaa tepecige gitmeseydin keske buca kadin fena degil ama devletten herzaman korkmusumdur
[/QUBilmiyordum hiç ilk defa gittim tepecige hiç beğenmedim ozellerde gece acil müdahale olmuyor mecbur kaldım ve çok pişman oldum şimdiki aklım olsa bucaya giderdim orası iyi diyolar ama asla vajinal muayene olmam çok gerekmedikçe bana ders oldu çünküAaa cok uzuldum canim yaa tepecige gitmeseydin keske buca kadin fena degil ama devletten herzaman korkmusumdur
İstediğin kan testiyse git beta hcg ye bakıyorlar iki saate sonuç çıkıyor ama vajinal muayneye zorluyolarAynen valla dogru soyluyorsun canim
Canım benim eşim testosteron vuruyor kendine.O da stres yapıyor canım heralde.. Böyle pekmez bal ceviz falan yedir bence işe yarar☺
Canım bu ay ben hiç bişey kullanmıcam sadece dr yazdığı vitamin.. bünyem şaşırdı hoş şeyler yaşamadım yani o yüzden. Sen tabi nasıl istersen ama daha yolun başındayken bişey kullanmak doğru gelmiyo artıkkızlar selamm.
kafam çok karışık ne yapcağımı şaşırdım biraz uzun olcak ama yazayım size.
öncelikle yarın doktor randevumu iptal ettim çünkü reglin 2.gün akşamı reglim bitti hemde yumurtlama gününe yakın gideyim diye düşünüyorum yumurta var mı ona bakar diye düşündüm.
ikinci olarak 2aydır neden olmadığını çok kafaya taktım galiba sürekli düşünüyorum yumurta mı oluşmadı da olmadı yoksa yumurta olduda döllenme mi olmadı yoksa hepsi oldu da tutunamadı mı diye
ne kullansam neye göre devam etsem düşün düşün bulamadım.bu çörekotu karışımınıda bıraktım çok midemi bulandırdı.