- 19 Ekim 2018
- 5.644
- 6.166
- 32
- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #3.901
Evet canım çok silik bi çizgi gördüm ben5dk icinde cikti gorunuyor mu bilmiyorum ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım çok silik bi çizgi gördüm ben5dk icinde cikti gorunuyor mu bilmiyorum ama
Silik cizgi var büyük ihtimal beta hcg suan cok düsk k yuzden böyle cıktı 2 günde bir tekrarlayn bence
6 günde rahime en erken yerleşme süresi kanda 10. Günden sonra bakılsa anca çıkar bence..Kızlar hamilelik şüphem olduğu için ilcıma ara verdim ama hergün atmam gerekiyor normalde. Bugün şüphelendiğim ilişkinin 6.günü kanda ufak da olsa bir belirtti olmaz mı ki acaba canlar ya. Var mı erken öğrenen gebeliğin. Lütfen yardım
Anladım canım bence hamile kalıcaksın sen bu ay bana öyle geliyorKızlar selam ban yemiştim. Geldim. Klomeni 4. Günündeyim. Bu ay 9unda denemelere başlıcaz. Doktor reglinin 12. Günü 1er gün arayla dene dedi.
İnşallah canım isteğim tabii ki o yönde ama nasıl olacak bilmiyorum eşimin bu aralar yine gelememe gibi bir sorunu oldu. Dün reglim bitti deneyelim dedik yok gelmedi.Anladım canım bence hamile kalıcaksın sen bu ay bana öyle geliyor
Test yaptım her zamanki gibi negatifBen 14.gün yaptım negatif çıktı 3 gün içinde adet oldum varsa çıkar canım adet günüm benim de daha geç bir tarih gösteriyordu ama dediğim gibi varsa çıkar umut edip stres yapıyoruz sonra adet gelecekse de gelmiyor gecikiyor insallah vardır testinizi atarsanız yorumlarız
Aynen oyle yapacagim ins.Silik cizgi var büyük ihtimal beta hcg suan cok düsk k yuzden böyle cıktı 2 günde bir tekrarlayn bence
Dun albiyle yaptim ayni sekilde sabahta yaptim onla cizgi cikti sonra albi iyi degil dedi kizlar baska marka aldim onda da cikti silik ya karar veremedimEvet canim hayali cizgi var sen ayni marka ile tekrarlamaya calis hergun koyulasma farki olur rabbim ins hayirlisi ile bebegini versin
İnşallah bundan sonra pozitif olurTest yaptım her zamanki gibi negatif
Bikac markayla aynı sonuç çıkıyorsa pozitif tır canımF
Dun albiyle yaptim ayni sekilde sabahta yaptim onla cizgi cikti sonra albi iyi degil dedi kizlar baska marka aldim onda da cikti silik ya karar veremedim
Hadi hayırlısı olsun canımKızlar merhaba nasılsınız baya kalabalıklaşmışız ne güzel sahalara döndüm regl bitti maraton başlıyor benim
İnşallah canım bakalım bu ay tutacak mıHadi hayırlısı olsun canım
O da stres yapıyor canım heralde.. Böyle pekmez bal ceviz falan yedir bence işe yararİnşallah canım isteğim tabii ki o yönde ama nasıl olacak bilmiyorum eşimin bu aralar yine gelememe gibi bir sorunu oldu. Dün reglim bitti deneyelim dedik yok gelmedi.
Hadi bakalımm hayırlısıyla çalışın bol bolbenim 2 gün var bitmesine canımm bakalım bende kocişten ayrı tatile gidicem ama dönüşte yumurtlamam belki benim bu ay olmaz çok çalışamıcaz gibiKızlar merhaba nasılsınız baya kalabalıklaşmışız ne güzel sahalara döndüm regl bitti maraton başlıyor benim
Hayırlısı olsun canımTest yaptım her zamanki gibi negatif
Her iki markada da varsa var demektir canim senin elinde hangi marka var ise onunla devam et ilk 5 dk icinde cikmasina dikkat et albi ye ben guvenmiyorum ama sonradan cikan cizgiye guvenmiyorum ilk dk dogru sonuc veriyorF
Dun albiyle yaptim ayni sekilde sabahta yaptim onla cizgi cikti sonra albi iyi degil dedi kizlar baska marka aldim onda da cikti silik ya karar veremedim
Bebisin geleceği varsa her türlü tutar kuzum çok takma yumurtlama gününü ben bu ay ovulasyon testi de yapmıcam akışına göre dewamkeHadi bakalımm hayırlısıyla çalışın bol bolbenim 2 gün var bitmesine canımm bakalım bende kocişten ayrı tatile gidicem ama dönüşte yumurtlamam belki benim bu ay olmaz çok çalışamıcaz gibi
Tutar niye tutmasın hem ben hissediyorum hepimizin gobusleri dolacakİnşallah canım bakalım bu ay tutacak mı