- 19 Nisan 2018
- 1.305
- 1.054
-
- Konu Sahibi ManyakPrenses
- #3.861
Kuşum sende adet olmuşsunTarçını az koy o zaman canım yada hiç koyma bence en önemlisi orda çörekotu tarçın bence istek arttırsın diye ama bilemem tabii zorla biraz kendini
Regl oldum.bitti yeni bat tarihi 27 AğustosÇok az kalmış bat a nasıl bir belirti vs var mı acaba
Bende yaptım canım şifa olsun sanada ben ayrıca hayıt suyuda içiyorum içimi temizlediğini hissettim resmen bu regl dönemindekızlar çörekotu karışımını yapıyorum bu ay onu kullancam bakalım inşallah fayda görürüm
Testtin atabilirmisin canim nasil bakalimKizlar sabah test yaptim silik cikti sonra 12de baska bir markayla yaptim ilk 5dk yine silik cikti bilemedim reglime 3gun var bekliyim artik yapmiyim dimi test kasik agrimda batma falan offf
5dk icinde cikti gorunuyor mu bilmiyorum amaTesttin atabilirmisin canim nasil bakalim
Bu test hangi markaydı canım5dk icinde cikti gorunuyor mu bilmiyorum ama
Evet görünüyor canım silik çizgi var5dk icinde cikti gorunuyor mu bilmiyorum ama
Valla hatirlmaiyorum yaptim hemen attim ama albi degilBu test hangi markaydı canım
Anladım canım bijac gün sonra tekrarla testi var gibi gözüküyor regli gününde tekrar yap üç gün var diye silik çıkmıştırValla hatirlmaiyorum yaptim hemen attim ama albi degil
Tamam canim insallah vardirAnladım canım bijac gün sonra tekrarla testi var gibi gözüküyor regli gününde tekrar yap üç gün var diye silik çıkmıştır
İnşallah canım hayırlısı olsun.sen netleşene kadar ne varmış ne yokmuş gibi davranTamam canim insallah vardir
Benimde oyle oldu adetime 3 gun kala kasik agrim oldu test yaptim silik cikti suan git gide koyulasiyor yarinda yap bakalim koyulasicak miKizlar sabah test yaptim silik cikti sonra 12de baska bir markayla yaptim ilk 5dk yine silik cikti bilemedim reglime 3gun var bekliyim artik yapmiyim dimi test kasik agrimda batma falan offf
İnşallah hamilesindir canım ya tekrarladın mı testiInsallah test yalan soylemiyordur kulladigim marka iyi degilmiş sanirim
Hamilesinizz tebrikler kanda da baktırın bence hemen
Aynen canım bende çok giremedim bayram telaşından hayırlı bayramlar valla ben iyiyim çok şükür sağol sen nasılsınKizlar herkese hayırlı geceler, hayırlı bayramlar , nasılsınız uzun zamandır giremedim :)