- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
Keseyi görmeden diyemez cunku kimyasal olayı var ama diyebilir ki tahlillere gore var amabi de keseyi gorelim ama kullandıkları dili bu meslekte olduğum halde Bend e sevmiyorumçift çizgiyi görüp havalara uçan sonrasında doktora gidip morali bozulan bir sürü insan okudum keseyi görmeden kesin hamilesin hadi gözün aydın bile demiyor çoğu doktor hevesler kursakta kalıp soru işarerteri ile çıkıyorlar hastanede. bir yandan da doktorlara da biraz hak veriyorum bazı konularda ama iş bizim psikolojimiz olunca bizi rahatlatacak şekilde konuşmaları gerektiğini düşünüyorum
Doktor oyle dedi diye oyle olucak degil bence cunki degerlendirdin bu ayi hem yumurtalamanda iyi olmus bence umudunu kaybetme
Allah razı olsun canım benim sende öylesin. Burada kikuzum benim, gerçekten o kadar içtensinki umarım ikimizde bu ay regli olmayız
Gerçi benim hiç bir umudum kalmadı artık kesin olurum 8 güne
onu biliyorum canım ama birşeyi söylemenin bin bir çeşit hali varsa bazıları en sinir bozucu olanını söylüyor onu demeye çalışıyorumKeseyi görmeden diyemez cunku kimyasal olayı var ama diyebilir ki tahlillere gore var amabi de keseyi gorelim ama kullandıkları dili bu meslekte olduğum halde Bend e sevmiyorum
aynen öyle, değerlere göre hamilesiniz ancak 2 gün sonra gelin keseyede bakıp net bir şey söyliyelim de mesela...Keseyi görmeden diyemez cunku kimyasal olayı var ama diyebilir ki tahlillere gore var amabi de keseyi gorelim ama kullandıkları dili bu meslekte olduğum halde Bend e sevmiyorum
Ya o ne ki ne işe yarıyor. Bir de pik diyorsunuz o nebugün sabahtan beri inofolic combiyi araştırıyorumbu seferde ona taktım kafayı bu ay adetimin 5. günü falan kullanmaya başladıydım bakalım daha neler deniyeceğiz
Diğer arkadaşlar alınmasınlar ama inan benim içinde öyle, sanki sizinle yazışınca rahatlıyorum. En çok burda biz birbirimiz ile iletişim halindeyiz çünkü.
pik dediğimiz şey ovülasyon testi yapıyoruz ya canım onda iki çizgide koyu olunca pik olmuş diyoruz o gün yumurtlamış oluyoruzYa o ne ki ne işe yarıyor. Bir de pik diyorsunuz o ne
t çok sık yazışınca artık birbirimizi günlük takip eder olduk burda görmeyince merak ediyorum benDiğer arkadaşlar alınmasınlar ama inan benim içinde öyle, sanki sizinle yazışınca rahatlıyorum. En çok burda biz birbirimiz ile iletişim halindeyiz çünkü.
PiXiEE Guli007 H history1985 Bidebayilistersenferiha My_Moonlight06
öyle vallahiieve
t çok sık yazışınca artık birbirimizi günlük takip eder olduk burda görmeyince merak ediyorum ben
ahahaha bende valla... birde gerçek isimlerinizi o kadar merak ediyorum ki anlatamameve
t çok sık yazışınca artık birbirimizi günlük takip eder olduk burda görmeyince merak ediyorum ben
ya çok tatlısınız yaaaaaahahaha bende valla... birde gerçek isimlerinizi o kadar merak ediyorum ki anlatamam
H history1985 A Ansumjoraahahaha bende valla... birde gerçek isimlerinizi o kadar merak ediyorum ki anlatamam
istek yolluyorum sana şimdiöyle vallahiihepiniziistagramımda isterim eklemek isterseniz
allahım çok heyecanlamdım :):)
Canim yaaa bende sizleri cok sevdim sizle konusunca rahatliyorum
Yaa canimDiğer arkadaşlar alınmasınlar ama inan benim içinde öyle, sanki sizinle yazışınca rahatlıyorum. En çok burda biz birbirimiz ile iletişim halindeyiz çünkü.
PiXiEE Guli007 H history1985 Bidebayilistersenferiha My_Moonlight06