Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Keseyi görmeden diyemez cunku kimyasal olayı var ama diyebilir ki tahlillere gore var amabi de keseyi gorelim ama kullandıkları dili bu meslekte olduğum halde Bend e sevmiyorum

kuzum benim, gerçekten o kadar içtensinki umarım ikimizde bu ay regli olmayız
Gerçi benim hiç bir umudum kalmadı artık kesin olurum 8 güne
Allah razı olsun canım benim sende öylesin. Burada ki PiXiEE H history1985 Guli007 ve sen A Ansumjora o kadar samimi geliyorsunuz ki bir sürü arkadaşım var ama sizlerle dertleşmek, sizlerle konuşmak bana çok iyi geliyor..

Keseyi görmeden diyemez cunku kimyasal olayı var ama diyebilir ki tahlillere gore var amabi de keseyi gorelim ama kullandıkları dili bu meslekte olduğum halde Bend e sevmiyorum
onu biliyorum canım ama birşeyi söylemenin bin bir çeşit hali varsa bazıları en sinir bozucu olanını söylüyor onu demeye çalışıyorum

aynen öyle, değerlere göre hamilesiniz ancak 2 gün sonra gelin keseyede bakıp net bir şey söyliyelim de mesela...
Benim durumum içinde regli olma olasılığım olduğu gibi hamile olma olasılığımda var.

Değerlere göre 1 haftaya regli olursun demek yerine 1 haftaya regli olmassan gebelik testi bakarız. Aksi durumda sperm kalitesidir, yumurtlamadır vs. bakarız de dimi ama

Diğer arkadaşlar alınmasınlar ama inan benim içinde öyle, sanki sizinle yazışınca rahatlıyorum. En çok burda biz birbirimiz ile iletişim halindeyiz çünkü.

PiXiEE Guli007 H history1985 Bidebayilistersenferiha My_Moonlight06

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…