Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar,

Sabah gittim 21. gün progestron testi için kan verdim...
Öğlenden sonra 14:00 da muayne randevusu var. 14 cm olarak gördüğünü ifade ettiği yumurtaya baksın bakalım ne durumda.

Gerçi regli olacak mışım gibi, sızım sızım sızlıyor üst karnım ve kasıklarım. Hesaplara göre 8 gün kaldı zaten regliye

Gerçi reglime daha çok var benim. Ama garip bir şekilde bu ay hiç belirti hissetmiyorum. Yumurtamın daha çatlamadığını bildiğim için psikolojik olarak rahatım galiba oyüzden vücudumu dinlemiyorum ben de hazırlanıyorum çıkıcam birazdan evden. Bakalım nolucak durumumuzzz.

Hayırlısı bakalım... Ben bu ayki umudumu da yavaş yavaş kaybetmek üzereyim çünkü.. Git gide arttı sancılarım... regli belirtileri başladı yani... Sanki hiç hamile kalamayacam gibi geliyor nedense bu aralar bir karamsarlık var üzerimde...

Ne zor işmiş Allah aşkına, hamile görünce öpüp tebrik etmek istiyorum yemin ederim. Büyük başarı :):):)):

Hayır hayır kesinlikle umutsuzluk yokkkk. Millet yapıyor bizde yapıcazzzzz. Fazla düşünmeyi birazcık bırakabilirsekkk. Geçen ay beyin gücümle yumurtamı çatlatmadım mesela

Bu arada çıktım doktordan. 10. gün gittiğimde 12mm olan yumurtam bugün yani 12.gün 16mm olmuş. Doktora sordum geçen ay 12.gün yumurtam 20mm olmuştu. Şimdi çok küçük değilmi dedim. O da yok olabiliyor öyle. Önemli olan büyümesi zaten sıkıntı yok dedi. 18.-19.günümde bir daha gidicem çatlamışmı diye bakıcak. Büyümesinde sorun yok zaten bende önemli olan çatlaması. Ama anlamadığım şuan 16 mm olan yumurta 3-4gün içinde çatlamazmı. 19.gün çok geç olmazmı. Geç olsa bile ultrasonda bakınca çatladığını anlarmı yine kafamda deli sorulaar. Yarın eşim nöbette. Bugün ve pazarı ve hatta sonrasını hergün değerlendireyim

Canım yumurtalama günü takibi için ovu. Testi oneririm. Böylece nokta atış yapmış olursun. İnşallah gerek kalmaz hamilesindir tabi
Pko olduğu için yumurtlamayı denk getirmek çok zor oluyor. Daha önce ovulasyon testi kullandım ama pik olmadı hiç. Son çare yumurta geliştirici ignelerle oldu yumurtlamam

benim 13. gün çatlamamı 14. gün göremediğini söylemişti işte canım, benimde kafamı o karıştırmıştı zaten.
Çatlama olmadığını söylediği yetmezmiş gibi yumurtan 14 cm demişti sen düşün :)

Bugün 21. gün progestron testi için kan verdim 1 saat sonra randevum var inş. sonuç çıkmıştır da onunla bşrlikte değerlendirir.

Adet söktürücü verir belki bi doktora gorün canim
Canım bir doktora git bence daha fazla bekleme
Ay hala olmadınn bu belirsizlikte gerçekten de çok kötü inşallah bi an önce olursun Biz ikinciyi olucaz nerdeyse... Acaba başka bişey mi var en son ne zaman regli olmuştun
Arkadaşlar bu kadar uzadığı bayadır olmamıştı ama yumurtlamayı çok geç gördüğüm için haliyle normal karşılamaya başladım bu gecikmeyi 3, 4gün içinde olmazsam doktora gidicem, doğal yoldan olsun istiyorum, beklemek çok yorucu ama ben bunu hakettim, yumurtlamayı geç görüp değerlendiremeyince kendi kendime çok sinir yaptım, stres yaptım, halbuki Allahın işi, olmsdıysa vardır bir bildiği, hayırlısı demeyi geciktirdim , sonra da üzüldüm dünyanın sonu mu ne deliriyorsun diye, ne bileyim kafalar karışık, hayatta her şey istediğimiz gibi olsun istiyoruz, sabır hiç yok bende onu farkettim

Yumurtlamanın kaçıncı gunundesin canım sen

22 mm çok iyiymiş benim 17 de kaldı inşallah olur bu ay

Bidebayilistersenferiha birlikte yapalim diyeti ben de kilo vermek istiyorum sabah baslayip aksam biten nice diyetlerim var
hhahaha benim de saatlik oluyordu gel beraber yapalım benim şu an iyi gidiyor.. Yemeğimi evden getirdim salata ve tavuk haşladım ama ofiste de en sevdiğim yemeklere var kendimi tutuyorum

canım sorma insanlar nasıl yanlışlıkla hamile kalıyor anlamıyorum biz o kadar testler yapıyoruz yumurtlama gününe denk gelsin diye doktorlara gidiyoruz cm cm yumurta ölçtürüyoruz ama insanlar yanlışlıkla hamile kaldım diyor şok oluyorum. Reglimin son günü hamile kaldım diyen çok var yani bence de çok zor hani milyonda bi olan bişey gibi ama kime sorsan istemeden oldu, korunurken oldu, nasıl oldu anladım diyorlar

Kizlar bugünkü testim böyle ben neden yumurtlamiyorum ki ya

Eklentiler

• IMG_20200626_142016.jpg
    77,8 KB · Görüntüleme: 17
16.sinda regl olmustum 11.gün oluyor iste hafif hafif koyulasmasi gerekmiyp mu gunden gune yoksa bi anda mi pik oluyor
ayyy snedeki bu telaş beni öldürecek daha vaktin var dedik ya kuzum geçen gün az sakin az sakin birden koyulaşıyor telaş yapma stresten telaştan çok etkileniyor gebelikler biliyorsun bir kaç gün sonra koyulaşacak belki taa ay sonunda koyulaşacak geç yumurtluyor olabilirsin sabırla yapmaya devam et kendini uzmeden yıpratmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…