Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Soğan kürünü regliden yumurtlamaya kadar kullanman gerek, yumurtlamadan sonra kullanmadın dimi?

Belki yerleşme kanamasıdır diyecem ama senin hissiyatın daha önemli tabi
Öyle kullandım canım yumurtlamami tam hesaplayamadigim için malum pko var..
13 gün kullandım ve biraktim. Yerleşme kanaması olsa az miktarda olmaz mı şimdi bu da az ama devamı gelir gibi bilemiyorum

Kaçıncı günün canim
Doktora gittim mı kuzu adet sokturucu falan verirdi belki
Bi test daha yap.canim ya
Canımm baya gecikti o zaman
Toplu cevap vereyim dedim canlar, arada test yapıyorum ama hep negatif zaten değerlendirdiğim günleri göz önünde bulundurursam artık hamile olmam imkansız, artık çok eminim geç yumurtladım ama uzun süredir ilk defa döngüm bu kadar uzadı, hala adet olmadım, doğal yollardan olayım dedim yeşil çay filan bir türlü olmuyorum bakalım sanırım stres beni çok etkiledi sizler n’aptınız?

Adet söktürücü verir belki bi doktora gorün canim

Benimde belimde bugun basladi 7 gun var regle galiba erken olucak
Benim normalde de regli sancılarım 1 hafta önce başlar, bu seferde tutmadı demek
Yani ben bu ayda tutmaz ise gerçekten doktor kontrolünde yumurta takibi yaptıricam ve aynı zamanda rahim filmi cektiricem...
Belki tuplerde sıkıntı var ne biliyoruz yani

Öyle kullandım canım yumurtlamami tam hesaplayamadigim için malum pko var..
13 gün kullandım ve biraktim. Yerleşme kanaması olsa az miktarda olmaz mı şimdi bu da az ama devamı gelir gibi bilemiyorum
Canım yumurtalama günü takibi için ovu. Testi oneririm. Böylece nokta atış yapmış olursun. İnşallah gerek kalmaz hamilesindir tabi

Soğsn kürü neden yumurtlamaya kadar A Ansumjora
Bildiğim kadarı ile öyle, yumurtalama gelişimi için kullanılıyor yumurta zirve yaptıktan sonra kullanımı zararlı diye biliyorum.. Heleki dollenme olur ve içmeye devam edersen ciddi zararları var diye okudum ben...
Yumurtalıklari temizliyor içerdeki bakterileri bile yok ettiği söyleniyor dusunsene dollenen yumurtaya neler yapmaz

Canım bir doktora git bence daha fazla bekleme

Son düzenleme:
Ay hala olmadınn bu belirsizlikte gerçekten de çok kötü inşallah bi an önce olursun Biz ikinciyi olucaz nerdeyse... Acaba başka bişey mi var en son ne zaman regli olmuştun

Kızlarr bende rejime başladım bayaa kilo almıştım inşallah bu sefer başarılı olurum istikrar gösteririm biraz olsun zayıflamak istiyorum psikolojim çok bozuldu böyle ilk kez kilo aldım, hep dal gibiydim hem kafam oyalansın diye sürekli hamilelik düşününce ayrı strese giriyorsun...

Himmm tamam canim. İyi canım dün ve ondan önceki gün yumurtlama vardı değerlendirdim canim bakalım bugün çatlayacak mı

Aynen canım dusunmemek lazım ama işte insanın elinde değil malesef havalarda sıcak epey çabuk verirsin kilo canım zaten ağır yemek yenmiyor bu sicaklarda

Kizlar Günaydin ben bugun disarda olucam ovulasyon testimi 2gun evvel 6 da yaptim dub 2 de yaptim bugun de 12 gibi filan yapabilirim saatleri cok sorun olur mu pik göstermeme filan olur mu ki
kuzum aynı saatlerde yapılması öneriliyor

Günaydın kızlarr. Bugün adetin 12.günü ve 10. Gün 12mm olan yumurtama bakması için doktora gitmem lazım. Doktor iş yerimin yanında oldugundan rahattı ama bugün tatill ve çokk üşeniyorummmm

Kizlar Günaydin ben bugun disarda olucam ovulasyon testimi 2gun evvel 6 da yaptim dub 2 de yaptim bugun de 12 gibi filan yapabilirim saatleri cok sorun olur mu pik göstermeme filan olur mu ki
aynı saatlerde yapılması öneriliyor ancak ben ciddi bir fark olacağını sanmıyorum...
LH hormonu yüksekse yüksek çıkar, az ise az... Ciddi anlamda bir fark olacağını zannetmiyorum ben

Ya denk gelmiyor disarda o testi yapabilecegim yer yok kacirir miyim pik İ
canım ben pik gördüğüm gün 5 saat sonra yeniledim testi yine pikdi. Piki gördükten sonra en az 12 en geç 24 saat içerisinde yumurta çatlıyor. Hatta bazı kadınlarda veya bazı aylarda 48 saat bile çatlamadığı oluyor.
Sen yumurta çatlayana kadar piki görürsün. Yumurta zirveye ulaştı ise kıpkırmızı çizgi olur ve o çizgi yumurta çatlayana kadar devam eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…