Öyle kullandım canım yumurtlamami tam hesaplayamadigim için malum pko var..Soğan kürünü regliden yumurtlamaya kadar kullanman gerek, yumurtlamadan sonra kullanmadın dimi?
Belki yerleşme kanamasıdır diyecem ama senin hissiyatın daha önemli tabi
Kaçıncı günün canim
Doktora gittim mı kuzu adet sokturucu falan verirdi belki
Bi test daha yap.canim ya
Toplu cevap vereyim dedim canlar, arada test yapıyorum ama hep negatif zaten değerlendirdiğim günleri göz önünde bulundurursam artık hamile olmam imkansız, artık çok eminim geç yumurtladım ama uzun süredir ilk defa döngüm bu kadar uzadı, hala adet olmadım, doğal yollardan olayım dedim yeşil çay filan bir türlü olmuyorum bakalım sanırım stres beni çok etkiledi sizler n’aptınız?Canımm baya gecikti o zaman
Adet söktürücü verir belki bi doktora gorün canimToplu cevap vereyim dedim canlar, arada test yapıyorum ama hep negatif zaten değerlendirdiğim günleri göz önünde bulundurursam artık hamile olmam imkansız, artık çok eminim geç yumurtladım ama uzun süredir ilk defa döngüm bu kadar uzadı, hala adet olmadım, doğal yollardan olayım dedim yeşil çay filan bir türlü olmuyorum bakalım sanırım stres beni çok etkiledi sizler n’aptınız?
Benim normalde de regli sancılarım 1 hafta önce başlar, bu seferde tutmadı demekBenimde belimde bugun basladi7 gun var regle galiba erken olucak
Canım yumurtalama günü takibi için ovu. Testi oneririm. Böylece nokta atış yapmış olursun. İnşallah gerek kalmaz hamilesindir tabiÖyle kullandım canım yumurtlamami tam hesaplayamadigim için malum pko var..
13 gün kullandım ve biraktim. Yerleşme kanaması olsa az miktarda olmaz mı şimdi bu da az ama devamı gelir gibi bilemiyorum
Bildiğim kadarı ile öyle, yumurtalama gelişimi için kullanılıyor yumurta zirve yaptıktan sonra kullanımı zararlı diye biliyorum.. Heleki dollenme olur ve içmeye devam edersen ciddi zararları var diye okudum ben...
Canım bir doktora git bence daha fazla beklemeToplu cevap vereyim dedim canlar, arada test yapıyorum ama hep negatif zaten değerlendirdiğim günleri göz önünde bulundurursam artık hamile olmam imkansız, artık çok eminim geç yumurtladım ama uzun süredir ilk defa döngüm bu kadar uzadı, hala adet olmadım, doğal yollardan olayım dedim yeşil çay filan bir türlü olmuyorum bakalım sanırım stres beni çok etkiledi sizler n’aptınız?
canımm Perşembe ve pazae günşerİ izinliyim telefondan giriyorum izinli günlerimde o da unutuyorum... Ama ii yerinde sürekli açık ekran anımda görüyordum
Ay hala olmadınnToplu cevap vereyim dedim canlar, arada test yapıyorum ama hep negatif zaten değerlendirdiğim günleri göz önünde bulundurursam artık hamile olmam imkansız, artık çok eminim geç yumurtladım ama uzun süredir ilk defa döngüm bu kadar uzadı, hala adet olmadım, doğal yollardan olayım dedim yeşil çay filan bir türlü olmuyorum bakalım sanırım stres beni çok etkiledi sizler n’aptınız?
Himmm tamam canim. İyi canım dün ve ondan önceki gün yumurtlama vardı değerlendirdim canim bakalım bugün çatlayacak mıCanımmm peeşe
canımm Perşembe ve pazae günşerİ izinliyim telefondan giriyorum izinli günlerimde o da unutuyorum... Ama ii yerinde sürekli açık ekran anımda görüyordumnasılsınn nasıl gidiyor yumurtlama gününü değerlendirebildin mi
Aynen canım dusunmemek lazım ama işte insanın elinde değil malesefKızlarr bende rejime başladım bayaa kilo almıştım inşallah bu sefer başarılı olurum istikrar gösteririmbiraz olsun zayıflamak istiyorum psikolojim çok bozuldu böyle ilk kez kilo aldım, hep dal gibiydim hem kafam oyalansın diye sürekli hamilelik düşününce ayrı strese giriyorsun...
kuzum aynı saatlerde yapılması öneriliyorKizlar Günaydin ben bugun disarda olucam ovulasyon testimi 2gun evvel 6 da yaptim dub 2 de yaptim bugun de 12 gibi filan yapabilirim saatleri cok sorun olur mu pik göstermeme filan olur mu ki
Ya denk gelmiyor disarda o testi yapabilecegim yer yok kacirir miyim pik İkuzum aynı saatlerde yapılması öneriliyor
aynı saatlerde yapılması öneriliyor ancak ben ciddi bir fark olacağını sanmıyorum...Kizlar Günaydin ben bugun disarda olucam ovulasyon testimi 2gun evvel 6 da yaptim dub 2 de yaptim bugun de 12 gibi filan yapabilirim saatleri cok sorun olur mu pik göstermeme filan olur mu ki
canım ben pik gördüğüm gün 5 saat sonra yeniledim testi yine pikdi. Piki gördükten sonra en az 12 en geç 24 saat içerisinde yumurta çatlıyor. Hatta bazı kadınlarda veya bazı aylarda 48 saat bile çatlamadığı oluyor.Ya denk gelmiyor disarda o testi yapabilecegim yer yok kacirir miyim pik İ