Soğan kürünü regliden yumurtlamaya kadar kullanman gerek, yumurtlamadan sonra kullanmadın dimi?Kızlar ben temmuz ayından elenmiş sayılır mıyımkahverengi lekelerim geldi soğan kürü sonrası kasık ve bel ağrım oldu bugunde lekelenmem sanırım regl olcam
Çok sevindimmm inşallah tatliş bir bebiş olurAhh sen birde bana sor o iki saat gecmyiyor oruç tutacak gibi iki litreye yakın su içiyorum süre başlamadanama bugün şansıma toplantim vardı 3 saate yakın sıvı almadım ve tertemiz bir yumurtlama gördüm
Senin 3 gün üst üste pik olduğunda catlamamis miydi yumurtan canım doktora gitmiş miydin2 ay önce benim 3 gün üst üste pik oldu canım... 3 günden fazla sürerse doktora git ama ihmal etme çatlamada sorun olabilir.
Evet 2 ay önce benim 2 gün üst üste piktiKızlar testi iki gün üst üste pik olan var mi
Çatlamıştı canım gitmiştim doktoraSenin 3 gün üst üste pik olduğunda catlamamis miydi yumurtan canım doktora gitmiş miydin
canım çok emin olmamakla birlkte 12 sindeki yumurtlamada döllenme olduysa şu an ikinci çizgi belirgin çıkıyordur. bununla ilgili braz araştrma yaptım adet gününde tekrar pik görürsen gebelik testi yaparsın. örnekler var senin gibi yumurtlamadan sonra teste devam etmişler yavaş yavaş koyulaşarak bat günü yada bir iki gün öncesi pik görüp gebelik tetsti yapınca hamile olduklarını öğrenmişler. inşallah senin de öyle olur:)Kızlar aklımı çıldırıcam.....
Bugün 20. gün testini yaptım dünkinden yine daha koyu, 3. ye yumurtlamış olamam herhalde :):):)
Gerçekten bir b*k anlamadım ben bu aydan... yine mi koyulaşmaya başladı bana mı öyle geliyor. Sürekli çekip size atıyorum cünkü kendimden şüphe etmeye başladım.
S surayyaPiXiEE @history1985 Bidebayilistersenferiha @yildizsavascisi @Bir_Mumine
Eki Görüntüle 2654252
Sıkıntı oldu mu canim yani bu bir problem mi ben ilk defa karşılaştım geri okudum bir yerde yumurta 24-48 saat aralığında catloyormus normal galibaEvet 2 ay önce benim 2 gün üst üste pikti
3 gün sonra mı catladi canımÇatlamıştı canım gitmiştim doktora
Vajinal ultrasonla bakıyor canım. Karındanda baka bilir ama karından boyutları çokta net olmuyorDoktor nasıl bakıyor yumurtalara kızlar ultrason ile mı mesela şimdi gitsem baktirabiilir miyim
Teşekkür ederim canimVajinal ultrasonla bakıyor canım. Karındanda baka bilir ama karından boyutları çokta net olmuyor
Normal normal, bazı aylar 1 gün, 2 gün, 3 gün sürebiliyormuş canim ❤Sıkıntı oldu mu canim yani bu bir problem mi ben ilk defa karşılaştım geri okudum bir yerde yumurta 24-48 saat aralığında catloyormus normal galiba
2. Teste göre yumurtlama olmuş gibi,yarın da yapın testi silinse çatlama olmuş demektirMerhaba kızlar bu ay ovulasyon testi kullanmadım fakat 28 günde bir adet oluyorum genelde. Düzenli ilişki de oldu. 20sinde yumurtlama dönemimdi. Yumurta akı kıvamında akıntı falan da oldu. Bugün bir sonraki ay kullanmak için ovulasyon testleri aldım meraktan kullanayım dedim. Birini sabah diğerini az önce yaptım bu gittikçe koyulaşıyorhiçbir şey anlamadım yardımcı olabilecek bu testlerden anlayan var mı Eki Görüntüle 2654483
Canım benim çok teşekkür ediyorum Allah razı olsunnAyy çok kötü zamana ve yanlış doktorlara denk gelmişsin canim ya ondan olmuş..bende tam tersine genellikle hep iyi doktor denk gelir sadece jinekolog degil başka dallardaki doktorlarda Allaha şükür maşallah öyle bir sorunum olmamisti. Sadece evliliğinin ilk sensimi ikincisi mi ne hamile sandım kendimi ve beim tiorid haplarım var günlük kullanıyorum onları biraktimmi hamileyim sanip bebeğe zarar vermesin diyehayır böyle bir tribe nasıl girdiysem ne kan testi nede pozitif idrar testim vardı saçma sapan kendi kendime neyse ben zaten yurttdisinda yasayan biriydim almanyada doktora gittim türk doktoru ydu jinekolog o kadın bana demezmi ya hapını bırakamazsın sen zaten hamile zor kalırsın bide hapimi bırakıyorsun tan tersine iki katına cikarmalisin demişti ama zaten hamile kalamazsın zor derken çok acimazsizdi pis kadın canımı yaktı yani üslubu kötüydü bikere o denk gelmsiti 21 filan yaşlarındayım ozaman ağladım resmen dedin beni çocuğum olmicakmi diye.. ama bidahada öyle kadın gelmedi hiç karşıma tam tersine senin bir olursa birden fazla olur aslında dediler pko yüznden fazla yumurta var diye ayy işte ozamanlar kafama takmıştım 9 sene filan geçti..şimdi öyle dese bir doktor yav he he derim geçerim yani..
Eşini cook tebrik ediyorum canim.ne güzel destek olmuş sana ya vallaha helal olsun enişteye inşallah Rabbim bebek verir de sevindirir sizi
Canımm yeni girdim yeni gördümKızlar aklımı çıldırıcam.....
Bugün 20. gün testini yaptım dünkinden yine daha koyu, 3. ye yumurtlamış olamam herhalde :):):)
Gerçekten bir b*k anlamadım ben bu aydan... yine mi koyulaşmaya başladı bana mı öyle geliyor. Sürekli çekip size atıyorum cünkü kendimden şüphe etmeye başladım.
S surayyaPiXiEE @history1985 Bidebayilistersenferiha @yildizsavascisi @Bir_Mumine
Eki Görüntüle 2654252