Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben temmuz ayından elenmiş sayılır mıyım kahverengi lekelerim geldi soğan kürü sonrası kasık ve bel ağrım oldu bugunde lekelenmem sanırım regl olcam

Benim kasık ağrılarım başladı... Bu ayda gelecek regli galiba, tutmadı sanırım...
9 gün var reglinin gelmesine, şimdiden başladı belirtileri, zaten ovülasyondan da biliyorsunuz bu ay birşey anlamadım. bir silikleşiyor bir koyulaşıyor.

Kızlar ben temmuz ayından elenmiş sayılır mıyım kahverengi lekelerim geldi soğan kürü sonrası kasık ve bel ağrım oldu bugunde lekelenmem sanırım regl olcam
Soğan kürünü regliden yumurtlamaya kadar kullanman gerek, yumurtlamadan sonra kullanmadın dimi?

Belki yerleşme kanamasıdır diyecem ama senin hissiyatın daha önemli tabi

2 ay önce benim 3 gün üst üste pik oldu canım... 3 günden fazla sürerse doktora git ama ihmal etme çatlamada sorun olabilir.
Senin 3 gün üst üste pik olduğunda catlamamis miydi yumurtan canım doktora gitmiş miydin

canım çok emin olmamakla birlkte 12 sindeki yumurtlamada döllenme olduysa şu an ikinci çizgi belirgin çıkıyordur. bununla ilgili braz araştrma yaptım adet gününde tekrar pik görürsen gebelik testi yaparsın. örnekler var senin gibi yumurtlamadan sonra teste devam etmişler yavaş yavaş koyulaşarak bat günü yada bir iki gün öncesi pik görüp gebelik tetsti yapınca hamile olduklarını öğrenmişler. inşallah senin de öyle olur:)

kızlar sat 8 haziran. yumurtlama testlerim bttiği için takip edemedim ama 17 haziran yumurtlama oldu sanrım. dünden beri göğüslerimde sızlama var. elledğimde bişey yok ama içten içten sızı var sanki. belirti için erken mi sizce. yumurtlamadan sonra 8. gün bugün

Doktor nasıl bakıyor yumurtalara kızlar ultrason ile mı mesela şimdi gitsem baktirabiilir miyim

Merhaba kızlar bu ay ovulasyon testi kullanmadım fakat 28 günde bir adet oluyorum genelde. Düzenli ilişki de oldu. 20sinde yumurtlama dönemimdi. Yumurta akı kıvamında akıntı falan da oldu. Bugün bir sonraki ay kullanmak için ovulasyon testleri aldım meraktan kullanayım dedim. Birini sabah diğerini az önce yaptım bu gittikçe koyulaşıyor hiçbir şey anlamadım yardımcı olabilecek bu testlerden anlayan var mı

2. Teste göre yumurtlama olmuş gibi,yarın da yapın testi silinse çatlama olmuş demektir

Canım benim çok teşekkür ediyorum Allah razı olsunn Hayırlısı ne zamansa o zaman inşallah geçen ay ilk denemetdi bende kesin hamileyim tribine girmiştm bu ay hiç üzerinde durmuyorum serbest bıraktım

Canımm yeni girdim yeni gördüm 12 sin de bariz yumurtlaman olmuş bence de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…