- 15 Kasım 2019
- 105
- 67
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Doktora geldim şimdi öğrenirim her şeyi herhalde 13 gün oldu adet gecikeli ama testler pik kafalar karışıkBen daha yeniyim tamda bilmiyorum kizlar yazar her halde
Sağol canımAllah rehmet elesin
Coook sagol canim dogru diyorsunbakalim Allah'tan umud kesilmezCanım babam için Allah rahmet eylesin sanır versin sizlere canım. Hamilelik içinde daraltma bu kadar kendini biliyorum insanın elinde değil ama stres yaptıkca kaçıyor bebişler biliyorsun biraz sakin olmaya çalış kendini uzme böyle ve umudunu sakin yitirme Elbet olacaktır canim herşeyin bir zamanı var bu kadar daraltma kendini
Dalgalanma olabilir ama pik degil sonucta canimKızlar aklımı çıldırıcam.....
Bugün 20. gün testini yaptım dünkinden yine daha koyu, 3. ye yumurtlamış olamam herhalde :):):)
Gerçekten bir b*k anlamadım ben bu aydan... yine mi koyulaşmaya başladı bana mı öyle geliyor. Sürekli çekip size atıyorum cünkü kendimden şüphe etmeye başladım.
S surayya PiXiEE H history1985 @TOBEORNOTTOBE1 @yildizsavascisi My_Moonlight06
Eki Görüntüle 2654252
Sen pik olup olmamasina bak cok az koyulasabilirBende aynı şeyi düşüyorum işte, ama neden sonra yeniden ikinci çizgi koyulasmaya basladi onum cevabını veremiyorum kendime, doktorda 14 cm yumurta var diyor. Madem 14 cm yumurta var 12.gun pik olan ve çatlayan neydi iyice aklım karıştı yani
işte ben de onu anlamıyorum belki 14mmlik yumurtam büyüyüp çatlıycaktı. çatlamayla ilgili sorun olacağını nerden çıkartı. hani benim geçen ayda olduğu gibi olsa çatlamasa tamam diycem adam haklı. keyfi test yaptırıyormuş gbi birşey. inşallah bir bildiyi vardır ve test sonuçların güzel çıkar.testi istemesinin nedeni çatlama ile ilgili herhangi bir sorun var mı diye imiş öyle söylemişti yani..
Hem diyorki yumurta 20 cm kadar olmadan çatlamaz, içerde de 14 cm lik bir yumurta var...Hemde çatkala ile ilgili sorun mu var ona bakalım diyor.
umuyorum en kısa süredeeeeYine bir arkadaşım daha gebelik haberini paylaşmış.. Biz ne zaman gebe olacağız kızlar
lh hormonu dalgalanmaları işte bunlar canım, benide karıştıran hep bunlar olduKizlar benim ovulasyon testim gittikce koyulasmak yerine siliklesiyor neden acaba bi de dun altida yaptim testi ama bugun disarda olucam o yuzden saat iki gibi yaptim cok farkeder mi
Canimm yaa kıyamam.. sanki biraz daha köyü gibi bugünkü ama okadar değil resim yanilmasida olabilir bence.. birde şey sensin 18.gun de baya bir köyü gibi sanki ama sonrası açık yani ..Kızlar aklımı çıldırıcam.....
Bugün 20. gün testini yaptım dünkinden yine daha koyu, 3. ye yumurtlamış olamam herhalde :):):)
Gerçekten bir b*k anlamadım ben bu aydan... yine mi koyulaşmaya başladı bana mı öyle geliyor. Sürekli çekip size atıyorum cünkü kendimden şüphe etmeye başladım.
S surayya PiXiEE H history1985 @TOBEORNOTTOBE1 @yildizsavascisi My_Moonlight06
Eki Görüntüle 2654252
Üzülme canim bata daha var hemen böyle yapma bazen çok gecikiyorlar anca çıkıyor..sabret olmasada hayırlısı kendine yazikSanirim buraya transfer olacağım bat 29 haziran test yaptım negatif 4-5 gün sonra gelirim bende
Normalde bat 4 temmuz ama hangi gün yumurtaladigimi ovulasyon testi karıştığı için bilmediğimden değişebilir gibiCanimm yaa kıyamam.. sanki biraz daha köyü gibi bugünkü ama okadar değil resim yanilmasida olabilir bence.. birde şey sensin 18.gun de baya bir köyü gibi sanki ama sonrası açık yani ..
Unitlendirmeyimde hamile filanmisin kiz yoksa.. onun için böyle çıkıyor olabilirmi gerçi ozaman diğerleri daha köyü neyse.. bence yorma kendini ya değerle sürebiliyorsan degerlendir gitsin yoksa out bekle nezamandi senin bat canim? boşver gerilme yaa.. relax bebişim
Hayır bence olabilir ikinci kez yumurtlamış olabilirisn doktor görmeseydi demeseydi belki değildir derdim ama doktorun da görüp 14 cm yumurta var demesi testlerinde yanılmadığıni gösteriyor ya çatlaması yada çatladı oda zaten son testlerin daha açık renk kafan karışmasın bence.. PiXiEE bacmında dediği gibi dalgalar olabilir diye düşünüyorum.. benim tecrübem yok henuz tamamen mantıken cvb vermeye çalışıyorum vallaha ama senin ve diğer herkesin paylaşımlar iyi oluyor biz örnek oluyor özelliklede senin devam etmen takibe ve doktora sorman çok güzel oldu aslında bir yandan bize testlerin ve doktorun dediğinin eslestiğini göstermiş oldun12. gün dışındakiler pik değilse. 14. gün gittiğimde ki 14 cm lik yumurta ne o zaman ??
küçük bir ihtimal bile olsa olmuş olamaz mı ya?
Gerçekten hiçbirşey anlamadım. tüm doktorlar ayrı konuşuyor. Bakın hocanızda ayrı bir bilgi verdi şuan bana iyice karıştı ortalık :):):):)
Bu ay yine hüsran benide ekler misiniz bat 20 temmuzz
Öyle canım hayırlısı olsun yumurtlamadan 12 gün sonra yaptım erken değil sanırım ama yine de bekliyor işte insanÜzülme canim bata daha var hemen böyle yapma bazen çok gecikiyorlar anca çıkıyor..sabret olmasada hayırlısı kendine yazik
2 ay önce benim 3 gün üst üste pik oldu canım... 3 günden fazla sürerse doktora git ama ihmal etme çatlamada sorun olabilir.Kızlar testi iki gün üst üste pik olan var mi
Offf yaaa inşallah öyle bir sorun olmaz2 ay önce benim 3 gün üst üste pik oldu canım... 3 günden fazla sürerse doktora git ama ihmal etme çatlamada sorun olabilir.