Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Coook sagol canim dogru diyorsunbakalim Allah'tan umud kesilmez

Dalgalanma olabilir ama pik degil sonucta canim

Sen pik olup olmamasina bak cok az koyulasabilir

Kizlar benim ovulasyon testim gittikce koyulasmak yerine siliklesiyor neden acaba bi de dun altida yaptim testi ama bugun disarda olucam o yuzden saat iki gibi yaptim cok farkeder mi

Eklentiler

• IMG_20200625_141005.jpg
    73 KB · Görüntüleme: 20
işte ben de onu anlamıyorum belki 14mmlik yumurtam büyüyüp çatlıycaktı. çatlamayla ilgili sorun olacağını nerden çıkartı. hani benim geçen ayda olduğu gibi olsa çatlamasa tamam diycem adam haklı. keyfi test yaptırıyormuş gbi birşey. inşallah bir bildiyi vardır ve test sonuçların güzel çıkar.

Canimm yaa kıyamam.. sanki biraz daha köyü gibi bugünkü ama okadar değil resim yanilmasida olabilir bence.. birde şey sensin 18.gun de baya bir köyü gibi sanki ama sonrası açık yani ..

Unitlendirmeyimde hamile filanmisin kiz yoksa.. onun için böyle çıkıyor olabilirmi gerçi ozaman diğerleri daha köyü neyse.. bence yorma kendini ya değerle sürebiliyorsan degerlendir gitsin yoksa out bekle nezamandi senin bat canim? boşver gerilme yaa.. relax bebişim

Normalde bat 4 temmuz ama hangi gün yumurtaladigimi ovulasyon testi karıştığı için bilmediğimden değişebilir gibi

Hayır bence olabilir ikinci kez yumurtlamış olabilirisn doktor görmeseydi demeseydi belki değildir derdim ama doktorun da görüp 14 cm yumurta var demesi testlerinde yanılmadığıni gösteriyor ya çatlaması yada çatladı oda zaten son testlerin daha açık renk kafan karışmasın bence.. PiXiEE bacmında dediği gibi dalgalar olabilir diye düşünüyorum.. benim tecrübem yok henuz tamamen mantıken cvb vermeye çalışıyorum vallaha ama senin ve diğer herkesin paylaşımlar iyi oluyor biz örnek oluyor özelliklede senin devam etmen takibe ve doktora sorman çok güzel oldu aslında bir yandan bize testlerin ve doktorun dediğinin eslestiğini göstermiş oldun

Üzülme canim bata daha var hemen böyle yapma bazen çok gecikiyorlar anca çıkıyor..sabret olmasada hayırlısı kendine yazik
Öyle canım hayırlısı olsun yumurtlamadan 12 gün sonra yaptım erken değil sanırım ama yine de bekliyor işte insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…