Yaaa ne guzel insallah olurPiXiEE H history1985 canlarr sizi özlemişim ❤ Vallahi denedim bu ay vazgeçtim ama @Ansumjora beni ikna etti sayılır bakalım tutacak mı.. En son Erken regli olduğum için yumurtlama günüm şaşmış olabilir hatta geç kalmış olabilirim bilmiyorum artık ama denedik bakalım tutarsa eşim öğrenmiş diyor hemen kalkma yatman gerekiyormuş çok istediği için keşke namaz kılsaydım ilk falan dedi o derece (cumaya bile gitmez pek fırsat bulup) bakalım neler olacak bu ay bizi neler bekliyor
Hayır canım yapmadım... Bu ay vazgeçmiştim aslında çocuk olayından bi ara ben napıyorum ya dedim be çocuğu diye... Ama elinde sonunda olacak ne kadar ertelersem o kadar kötü olacak... Geçen ay ki kadar istek yok heyecan da yok.. Bakalım böylesi daha iyidir belkiİsteneb bebek ne guzeltest yaptin mi canim ovulasyon
Hayirlisi olsun diye dua et canimHayır canım yapmadım... Bu ay vazgeçmiştim aslında çocuk olayından bi ara ben napıyorum ya dedim be çocuğu diye... Ama elinde sonunda olacak ne kadar ertelersem o kadar kötü olacak... Geçen ay ki kadar istek yok heyecan da yok.. Bakalım böylesi daha iyidir belki
Aslında beni en çok sizler teşvik ettiniz. Çok arkadaşım olmasına rağmen aslında yalnızmışım. Beni motive ediyorsunuz sizlerle dertleşmek çok iyi geliyor.. Eşim diyor bu hafta kendime çok iyi baktım ne olur sende çok dikkat et çok heyecanlı o böyle olmasa ben hiç istemem ama ona da üzülüyorum işteYaaa ne guzel insallah oluriyiki yapmışsın kiz sonra pisman olucaktin
Heh işte ondan korkuyorumHayirlisi olsun diye dua et canimben de yan gelip yatarken bazen diyorum tam rahat ettin kaşinma
Hergun aynı saatte yap canım mesela saat öğlen 2 de sıvı almayı kesip 4 te testi yaptıysam hep o şekilde yap
Yaaa gercekten bende burda konuşunca rahatliyorum...ya ne güzel coook istiyor Allah nasip etsinAslında beni en çok sizler teşvik ettiniz. Çok arkadaşım olmasına rağmen aslında yalnızmışım. Beni motive ediyorsunuz sizlerle dertleşmek çok iyi geliyor.. Eşim diyor bu hafta kendime çok iyi baktım ne olur sende çok dikkat et çok heyecanlı o böyle olmasa ben hiç istemem ama ona da üzülüyorum işte
Kaçıncı gunundesin adetinin kaç günde oldun adeti inşallah tutmustur canımPiXiEE H history1985 canlarr sizi özlemişim ❤ Vallahi denedim bu ay vazgeçtim ama @Ansumjora beni ikna etti sayılır bakalım tutacak mı.. En son Erken regli olduğum için yumurtlama günüm şaşmış olabilir hatta geç kalmış olabilirim bilmiyorum artık ama denedik bakalım tutarsa eşim öğrenmiş diyor hemen kalkma yatman gerekiyormuş çok istediği için keşke namaz kılsaydım ilk falan dedi o derece (cumaya bile gitmez pek fırsat bulup) bakalım neler olacak bu ay bizi neler bekliyor
Bol bol dua edip hayirlisi ve sagliklisini dileyelim canimHeh işte ondan korkuyorum
Hahahha bende degerlendirebilirsem iki gün sonra strese girmeye başlarimBol bol dua edip hayirlisi ve sagliklisini dileyelim canimben yumurtlama gunlerimi degerlendirirsem beni yine stres alir kesin böyle artis konuşamam
Hepimize nasip etsin canımm hayırlısı olsunYaaa gercekten bende burda konuşunca rahatliyorum...ya ne güzel coook istiyor Allah nasip etsin
Amin İnşallahHepimize nasip etsin canımm hayırlısı olsun
Canımmm ben 11 Haziran da regli oldum o günden sonra ilk denememiz di... 5 gün erken oldum hatta o yüzden yumurtlama gününü kaçırmış olabilirim de hiç bilmiyorum. Bu sefer bakmadım... Ama 25 gün de bi düzelki regli oluyorum normalde. Bat 6 temmuz gibi bekliyorum bakalım neler olacakKaçıncı gunundesin adetinin kaç günde oldun adeti inşallah tutmustur canım
Normalde böyle olmuyor adet olcagim zaman bı iki gün önce belim hafif sancılanir hemen adet görürüm ama günlerdir böyle hayırlısı bakalimBendede var...karnimdada agrilar bitmiyor dun axkam kendimi cok kotu hiss ediyorduk sanki sicak basiyor canim sıkılıyordu...ama bilmiyorumki belkide kendimi aldatiyorun
Bol bol dua edip hayirlisi ve sagliklisini dileyelim canimben yumurtlama gunlerimi degerlendirirsem beni yine stres alir kesin böyle artis konuşamam
Hadi inşallah tutmustur canim bu ay güzel haberler alalım inşallahCanımmm ben 11 Haziran da regli oldum o günden sonra ilk denememiz di... 5 gün erken oldum hatta o yüzden yumurtlama gününü kaçırmış olabilirim de hiç bilmiyorum. Bu sefer bakmadım... Ama 25 gün de bi düzelki regli oluyorum normalde. Bat 6 temmuz gibi bekliyorum bakalım neler olacak
İnşAllAahhhhhhh hepimiz aynı zamanda hamile kalsak ne güzel olurHadi inşallah tutmustur canim bu ay güzel haberler alalım inşallah
Aynen süper olur bu günleri anip gülerizİnşAllAahhhhhhh hepimiz aynı zamanda hamile kalsak ne güzel olurBirbirimizi bolca destekleriz beraber atlatırız o süreci
Bendede adete yakin sancim oluyor hemende adet olurum şimdi psikolojik belkideNormalde böyle olmuyor adet olcagim zaman bı iki gün önce belim hafif sancılanir hemen adet görürüm ama günlerdir böyle hayırlısı bakalim
Yaaa evet hepimiz bebeyimizi bekleme topigine gecerizİnşAllAahhhhhhh hepimiz aynı zamanda hamile kalsak ne güzel olur ❤ Birbirimizi bolca destekleriz beraber atlatırız o süreci