Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neddn agustos caniko
Muhtemelen ik yada üç gun sonra yumurtlama günüm ama eşimle aramız çok kötü ertelenecek bir süre sanırım kuzum testlere de başlamıştım ama yinede devam edicem yumurtlama oluyormu onu görmüş olurum en azindan hayırlısı

Muhtemelen ik yada üç gun sonra yumurtlama günüm ama eşimle aramız çok kötü ertelenecek bir süre sanırım kuzum testlere de başlamıştım ama yinede devam edicem yumurtlama oluyormu onu görmüş olurum en azindan hayırlısı
Şöyle düşün nasil olsa barişacaksiniz barisinca da bu yumurtlama boşuna gitmis olacak eger çok onemli mevzu degilse yavaştan laf atmaya başla 😁

A Ansumjora canim birde sey sorcam sana sen bayadir kullaniyorsun bu ovu testlerini.. gunde iki kez mi yapiyorsun tesleri yoksa bir kez mi ? ve sence hangi saatler uygun ben .. testler yetisirse adeti bitiminden sonra hemen baslicam cunki pko oldugum icin heran herzaman yumurtlayabilirim yada hic yumurtlamayabilirim yani kisacasi gunluk sanirim takib etmem gerekecek ama hangi saatler bilemiyorum
Canım, öncelikle günde bir defa yeterli, ön koşul şu asla ve asla sabah ilk idrarın ile yapma ve testi yapmadan en az 2 saat önce sıvı alımını durdur, su veya sulu birsey icmemis olman önemli...
Erkin saatler sabah 10 ile akşam 8 arasındaki saatler diye biliyorum

Canım, öncelikle günde bir defa yeterli, ön koşul şu asla ve asla sabah ilk idrarın ile yapma ve testi yapmadan en az 2 saat önce sıvı alımını durdur, su veya sulu birsey icmemis olman önemli...
Erkin saatler sabah 10 ile akşam 8 arasındaki saatler diye biliyorum

Tamam canim oyle yapicam hayirlisi bakalim

PiXiEE PiXiEE H history1985 canlarr sizi özlemişim ❤ Vallahi denedim bu ay vazgeçtim ama A Ansumjora beni ikna etti sayılır😅 bakalım tutacak mı.. En son Erken regli olduğum için yumurtlama günüm şaşmış olabilir hatta geç kalmış olabilirim bilmiyorum artık ama denedik bakalım tutarsa😆 eşim öğrenmiş diyor hemen kalkma yatman gerekiyormuş 😅 çok istediği için keşke namaz kılsaydım ilk falan dedi o derece (cumaya bile gitmez pek fırsat bulup) bakalım neler olacak bu ay bizi neler bekliyor

PiXiEE PiXiEE H history1985 canlarr sizi özlemişim ❤ Vallahi denedim bu ay vazgeçtim ama A Ansumjora beni ikna etti sayılır😅 bakalım tutacak mı.. En son Erken regli olduğum için yumurtlama günüm şaşmış olabilir hatta geç kalmış olabilirim bilmiyorum artık ama denedik bakalım tutarsa😆 eşim öğrenmiş diyor hemen kalkma yatman gerekiyormuş 😅 çok istediği için keşke namaz kılsaydım ilk falan dedi o derece (cumaya bile gitmez pek fırsat bulup) bakalım neler olacak bu ay bizi neler bekliyor
İsteneb bebek ne guzel 💟💟test yaptin mi canim ovulasyon

X