Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
8 temmuz benim de.Bu ay ilk kez catlatma ignesi deniyorum.Insallah ilk denemede basarili olur

Ne olsun canım, bana göre yumurtaladigim gün ve bir gün öncesini filan degerlendirdim
Doktor yeni bir yumurta gördüğünü iddaa ettiği için onu takip ediyorum sende ne var ne yok :)

iyi bakalim canim insallah istedigin gibi olur :)

ben de ne yapim iste dedigim gibi senin dedigin marka laboquick testleri ismarladim yurtdisinda oldugum icin arkadasim gönderecek bana onlari bekliyorum.. ayni zamanda da iste sogan kuru ne basliycam..

bende biliyorsun 12 gun filan suruyor normalde adetim sogan kurune bittikten 7 gun sonra baslayan var kimiside adetin 7. gunu basliyor veya bitiminden iki gun sonra.. kafam karisik bu konuda ama genelde 7. gun baslayanlar hamile kaldi :))
bende diyorum ki acaba bendemi 7. gunde baslayim hem bana mantikli geliyor cunki benim adetim uzun zaten yada 8. gun bilemedim tam olarak varmi tavsiyen :)

sen suphelendigin gunleri degerlendir gitsin iste ne olacak bi yerin eksilmez ya :)) sen calismalara devam et bence belli olmaz belki vardir yumurtlama belkide birinciyi kacirdin ikinci var sen bence devam et

Canım ben hiç sogan kürü filan denemedim bu konuda hiç bir fikrim yok...

Ama düşüncemi soracak olursan ben böyle şeyleri kullanmayı pek doğru bulmuyorum. Ne biliim tehlikeli geliyor bana bu alternatif tıp, kime ne etki edecek veya nasıl gizli bir hastalığınız var onu etkileyecek bilmiyoruz.. Yapanlara saygım sonsuz.. Ben her söyleneni yapmıyor ve kulak tıkıyorum, bebek için yapılması gereken tek şeyin ilişki olduğunu düşünenlerdenim açıkçası

sen suphelendigin gunleri degerlendir gitsin iste ne olacak bi yerin eksilmez ya :)) sen calismalara devam et bence belli olmaz belki vardir yumurtlama belkide birinciyi kacirdin ikinci var sen bence devam et
Öyle yapıyorum aslında ama ikinci yumurtada pik olsun diye beklemedeyim işte, hayırlısı

tabi canim o kesin iliskisiz mumkun degil zaten ben dogal yöntemlerden yanayim hep.. benim diyen doktorlarin ne yaparlarsa yapsinlar sebeb olamadigi gebelige yemeklere dogradigimiz evimizde burnumuzun dibindeki soganlar sebeb oluyor sneeler sonra bile yapanlar bunun sbeebi ile gebe kaldi.. Rabbimin mucizesi elbet sonucta onun yarattigi seyler elbette faydasi cok bence.. Hatta mide sorunu olmayan herkese de tavsiye ederim.. bi ara 10 gun filan kullandim bir zararini görmedim biraz duzenlemisti sanki ama tamamlamam lazim yani yine baslicam insallah yarin 7. gunumde ozamanmi baslasam diye dusundumm

A Ansumjora canim birde sey sorcam sana sen bayadir kullaniyorsun bu ovu testlerini.. gunde iki kez mi yapiyorsun tesleri yoksa bir kez mi ? ve sence hangi saatler uygun ben .. testler yetisirse adeti bitiminden sonra hemen baslicam cunki pko oldugum icin heran herzaman yumurtlayabilirim yada hic yumurtlamayabilirim yani kisacasi gunluk sanirim takib etmem gerekecek ama hangi saatler bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…