Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Siz doktora ne zaman gidicektiniz? test yaptırmadan önce ulstrasonda 14cm olan yumurtanın son durumuna da bakmalısınız bence. belki gerekli olgunluğa ulaşıp çatladı
Şöyle soyliyeyim ben 12.gun piki 13.gun catlamayı gördüm. Yumurtlama ve catkamaya ait tum belirtileride yaşadım. Hatta piki gördüğümde 5 saat sonra yeniledim testi bir yanlışlık olmasın diye yanlışlık yoktu piki.
14.gun baktımki yeniden koyulasma var testte gittim doktora, reglimin 3. Günü 5 cm bir yumurta var diyen doktor izinde olduğu için baska doktora gittim dedim ki ben piki gördüm çatlamada oldu gel bir bakalım dedi.
Baktı dediki senin birgün önce çatladığını söylediğin herhangi bir yumurtaya ben rastlamadım, ama dedi içeride sanki birsey catlamis gibi bir sıvıda var. Birde 14 cm lik yumurtan var o daha tam anlami ile gelişimini tamamlamamis olduğu için o piki göstermiş olamaz.
Bende ben catlamayı gördüm aşırı da akıntım oldu o nedenle az sıvı görünebilir mi diyorum ama net bir cevap vermedi bana.
21.Günü gel sana progestron testi yapalım dedi ben 21. Gun o test icim gidicem gitmesine ama ona değil ilk 5 cm ligi goren doktora gidicem

Şöyle soyliyeyim ben 12.gun piki 13.gun catlamayı gördüm. Yumurtlama ve catkamaya ait tum belirtileride yaşadım. Hatta piki gördüğümde 5 saat sonra yeniledim testi bir yanlışlık olmasın diye yanlışlık yoktu piki.
14.gun baktımki yeniden koyulasma var testte gittim doktora, reglimin 3. Günü 5 cm bir yumurta var diyen doktor izinde olduğu için baska doktora gittim dedim ki ben piki gördüm çatlamada oldu gel bir bakalım dedi.
Baktı dediki senin birgün önce çatladığını söylediğin herhangi bir yumurtaya ben rastlamadım, ama dedi içeride sanki birsey catlamis gibi bir sıvıda var. Birde 14 cm lik yumurtan var o daha tam anlami ile gelişimini tamamlamamis olduğu için o piki göstermiş olamaz.
Bende ben catlamayı gördüm aşırı da akıntım oldu o nedenle az sıvı görünebilir mi diyorum ama net bir cevap vermedi bana.
21.Günü gel sana progestron testi yapalım dedi ben 21. Gun o test icim gidicem gitmesine ama ona değil ilk 5 cm ligi goren doktora gidicem
doktorda sorun var ya. testten önce 17. yada 18. gününde seni çağırması gerekiyordu yumurtanın durumuna bakması için. adet döngün kaç gün?

doktorda sorun var ya. testten önce 17. yada 18. gününde seni çağırması gerekiyordu yumurtanın durumuna bakması için. adet döngün kaç gün?
adet döngüm 28 günde bir canım. O nedenle 12. gün yumurtlama doğru bence.
Bende anlamadım valla her biri farklı konuşuyor doktorların bakalım neler olucak. ay birde gider mişim hamile çıkar mışım ne sevinirim.

adet döngüm 28 günde bir canım. O nedenle 12. gün yumurtlama doğru bence.
Bende anlamadım valla her biri farklı konuşuyor doktorların bakalım neler olucak. ay birde gider mişim hamile çıkar mışım ne sevinirim.
ayy inşallah az sıvı dediğin yani çatlayan o yumurta döllenmiştir. ya zaten doktor dediği gibi başka yumurta çatlamamışsa ve 14.gününde yumurta 14cm olmuşsa o zaman onun çatlamasını düşünürsek senin adet döngünün bu ay uzaması gerekiyor. öff bee çok zor işlerrr. benim de yarın adetin 10.günü ultrasona gidicem yumurtaya baktırmak için. hiç akıntı falan yok yaa. düğünden önce herşey normaldi hep yumurtlama akıntımı zamanımı bilirdim. düğün sonrası hiçbir belirti olmuyor yaa. akıntı olmadığı içinde yumurta gerçekten çatlamıyormu diye düşünmeye başladım artık

Merhabalar kızlar aranızda yeniyim Benide yazarmısınız Temmuz 14 bat. İnşallah hepimiz hamile oluruz Temmuz istediğimiz ay olur bende bisey yapmıyorum sadece inofolic combi aldım günde 1 kez onu kullanıyorum ve pco banada dua edin 🤲🏻

ayy inşallah az sıvı dediğin yani çatlayan o yumurta döllenmiştir. ya zaten doktor dediği gibi başka yumurta çatlamamışsa ve 14.gününde yumurta 14cm olmuşsa o zaman onun çatlamasını düşünürsek senin adet döngünün bu ay uzaması gerekiyor. öff bee çok zor işlerrr. benim de yarın adetin 10.günü ultrasona gidicem yumurtaya baktırmak için. hiç akıntı falan yok yaa. düğünden önce herşey normaldi hep yumurtlama akıntımı zamanımı bilirdim. düğün sonrası hiçbir belirti olmuyor yaa. akıntı olmadığı içinde yumurta gerçekten çatlamıyormu diye düşünmeye başladım artık

Bana kalırsa ben 12. gün yumurtladım ve 13. günde yumurtam çatladı. Çünkü 12. günün gecesi gerçekten kasıklarımda sızı oldu ve 13.günde deli gibi bir akıntım oldu, yumurta akı kıvamındaydı akıntı. 14. günde zaten gittim doktora. Muhtemelen akıntı ile attım ben catlayan yumurtanın sıvısını, o nedenle de çok az sıvı gördü. Çatlayan yumurtayı görememiş olması belkide normal, çatlayıp yok olan birşeyi görmemesi mantıklı geliyor bana.

Ancak gördüğünü idaa ettiği 14 cm lik yumurta ise bence ben bu ay iki kez yumurtladım ve ikinci yumurtamın gelişimi ilkine göre daha geriden geliyor. Yani bence öyle ve en mantıklı açıklama bu :)

Beni düşündüren ise eğer yukarda anlattıklarım doğru ise ben beklenen reglimi ilk yumurtlamaya göre mi düşünmem lazım, ikinci yumurtamın gidişatına göre mi?

Hee eğer ilk yumurta diye birşey yok ise ikinci yumurta diye bahsettiğim yumurta esas olandır. Oda hala neden gelişmedi, neden çatlamadı sorusu geliyor??

Dediğin gibi karma karışık artık düşünmeyecem. sadece takip edip, 21. gün gidicem bakalım neler olacak

Kizlar regle kadar iliski olurmu??yani hamilelik olursa ve onu bilmeden ilişkiye girilirse zararlimi???
Canım bilmeden yaptığımız hiç birsey zararlı değil, zaten yumurtlamadan sonra anca 10 - 15 gün içerisinde başlıyor hamilelik, iliskiden hemen sonra daha ortada birsey olmadığı için regliye kadar ilişki yaşamanızda ve Hamileliginiz resmen başladığında da doktor eğer aksini söylemiyor ise ilişki devam edebilir

Canım bilmeden yaptığımız hiç birsey zararlı değil, zaten yumurtlamadan sonra anca 10 - 15 gün içerisinde başlıyor hamilelik, iliskiden hemen sonra daha ortada birsey olmadığı için regliye kadar ilişki yaşamanızda ve Hamileliginiz resmen başladığında da doktor eğer aksini söylemiyor ise ilişki devam edebilir
Bende bunu merak ediyordum çünkü ovulasyon testi yapmadım geç yumurtlama olur falan işimi garantiye alayım :dua:

O zaman adet gecikinceye kadar bi şey olmazzz....ay hayirlisi 🙏🏻🙏🏻

O zaman adet gecikinceye kadar bi şey olmazzz....ay hayirlisi 🙏🏻🙏🏻
evet canım öylede denebilir. Zaten anca en erken 10 gün içerisinde başlıyor yumurtlamadan sonra gebelik, heleki geç döllenme ise daha da sonra.

Anca dizilerde oluyor o gece yapıyorlar sabah kusarak uyanıyorlar :):):):):):)

Kaldı ki ekstra bir tehlike olmaz ise hamilelik boyunca ilişki yaşanabiliyor

evet canım öylede denebilir. Zaten anca en erken 10 gün içerisinde başlıyor yumurtlamadan sonra gebelik, heleki geç döllenme ise daha da sonra.

Anca dizilerde oluyor o gece yapıyorlar sabah kusarak uyanıyorlar :):):):):):)

Kaldı ki ekstra bir tehlike olmaz ise hamilelik boyunca ilişki yaşanabiliyor
Eveet dogru😀😀😀yaa yaşlılar hep soylerde regle yakin olmayin onun icin sordum😀😀😀aslinda riskli hamilelik olmayinca ilişki ola biliyor bende oyle biliyorum..

Canım yumurtlama testi ile gebelik testi ayrı şeyler. Birinde hcg değeri diğerinde lh değerine bakılıyor.
Ovulasyon testi lh testine bakar. Kullanımı gebelik testi ile aynıdır.
Cidt çizgi net bir şekilde çıktığında 24 saat içerisinde yumurtanız çatlayacak demek oluyor. Çizgiyi görünce çalışma yapman lazim.
Ama iki ciZgide ayni derecede olmali
teşekkür ederim canim verdiğin bilgiler için :) ben hiç testle denemedim peap diye uygulama var ya onu denedim sanırım yanlış gösteriyor ki olmuyor. kullandığınız ovülasyon testi var mı marka olarak iyi diyebileceğiniz.

teşekkür ederim canim verdiğin bilgiler için :) ben hiç testle denemedim peap diye uygulama var ya onu denedim sanırım yanlış gösteriyor ki olmuyor. kullandığınız ovülasyon testi var mı marka olarak iyi diyebileceğiniz.
ben laboguick kullanıyorum canım. hem fiyat olarak uygun hemde memnunum

Kızlar bn youtube da bu kişiyi takip ediyorum.
O kadar mantıklı ki ilişki sonrası ayaklarını kaldıran, ayağa kalmayanlar için bir video hazırlamış ve aşırı mantıklı

Valla doğru olacağı varsa her türlü oluyor ama umut işte bende kaldırıyorum birkaç dakika ayaklarımı 🤭 ne duysak yapmaya çalışıyoruz aslında oluruna bırakmak lazım da olmuyor 🥴

Valla doğru olacağı varsa her türlü oluyor ama umut işte bende kaldırıyorum birkaç dakika ayaklarımı 🤭 ne duysak yapmaya çalışıyoruz aslında oluruna bırakmak lazım da olmuyor 🥴
tamda bu yüzden sters yapıyoruz, her duyduğumuzu yapıyor, sonra birde doğru yaptık mı diye düşünüyoruz...yapmamız gereken sadece yumurtlama günü ilişki aslında.. Tabi öncesinde başka bir sıkıntı var mı tüplerde vs. baktırmak lazım

X