Şöyle soyliyeyim ben 12.gun piki 13.gun catlamayı gördüm. Yumurtlama ve catkamaya ait tum belirtileride yaşadım. Hatta piki gördüğümde 5 saat sonra yeniledim testi bir yanlışlık olmasın diye yanlışlık yoktu piki.Siz doktora ne zaman gidicektiniz? test yaptırmadan önce ulstrasonda 14cm olan yumurtanın son durumuna da bakmalısınız bence. belki gerekli olgunluğa ulaşıp çatladı
14.gun baktımki yeniden koyulasma var testte gittim doktora, reglimin 3. Günü 5 cm bir yumurta var diyen doktor izinde olduğu için baska doktora gittim dedim ki ben piki gördüm çatlamada oldu gel bir bakalım dedi.
Baktı dediki senin birgün önce çatladığını söylediğin herhangi bir yumurtaya ben rastlamadım, ama dedi içeride sanki birsey catlamis gibi bir sıvıda var. Birde 14 cm lik yumurtan var o daha tam anlami ile gelişimini tamamlamamis olduğu için o piki göstermiş olamaz.
Bende ben catlamayı gördüm aşırı da akıntım oldu o nedenle az sıvı görünebilir mi diyorum ama net bir cevap vermedi bana.
21.Günü gel sana progestron testi yapalım dedi ben 21. Gun o test icim gidicem gitmesine ama ona değil ilk 5 cm ligi goren doktora gidicem