Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
16 TEMMUZ

Merhaba aranıza yeni katıldım bende bu ay gebelik planlıyorum bat 06 temmuz beni de eklerseniz sevinirim Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Ekledim canim hayırlı olsun
Teşekkürler yatıyorum kalkıyorum düşünmekten uyuyamıyorum ya hamileysem diye dün yumurtlama günümdü de Böyle durumlarda kendin gibi hisseden birini arıyorsun yanında 1.5 yıllık evliyim daha önce birkaç kez denedik ovulasyonu takip etmeden olmadı. Bu ay regl bitişinden itibaren gün aşırı ilişkiye girdik ve her sabah hayıt tohumunu balla karıştırıp yedim Hayırlısı inşallah hepimiz için kızlar

Deme yaa bende aklimdan çıkmıyor yatıp kalkıp düşünüyorum.... günümün çoğu aklimda acaba hamilemiyim diyeee....o kadar araştırma yapiyorumki manyaklaşiyorum

Benimde agrilarim var ama anlamadim yumurtalama ne zaman oldu insallah kacirmamişizdirumudum yok aslinda bakalım...sogan kurunu yumurtaladan sonra kulanmamak lazim ben oyle biliyordum yani bebek tutarsa dusuk riski var oyle diyorlar
Canım valla adetten sonra iki günde bir bazen gün aşırı degerlendrdik ama ağrılarım olduğundan beri bişi olmuyo kocayla da atistik az valla bilemiyorum tutarsa artık şansımıza bakalım

Canım valla adetten sonra iki günde bir bazen gün aşırı degerlendrdik ama ağrılarım olduğundan beri bişi olmuyo kocayla da atistik az valla bilemiyorum tutarsa artık şansımıza bakalım
Yinede olmuşsa riskli olmasin....bende pek sanmiyorum yumurtalamadan onceyi tutmuşsaa harika ama yinede umutlanmak istemiyorum...ama aklimdanda cikmiyor

Yinede olmuşsa riskli olmasin....bende pek sanmiyorum yumurtalamadan onceyi tutmuşsaa harika ama yinede umutlanmak istemiyorum...ama aklimdanda cikmiyor
Hayirliysa olsun.. soğan suyuna devam ediyorum Saraçoğlu 15 gün kullanılsın demiş ama bı sorun gorse bu kadar kullanmayı onermezdi belki

Canim kabak cekirdegi kan sulandirir aklinda bulunsun hamilelere oneriliyor diye biliyorum

Kuzular bende kocamla didiştim 2 gündür yapmadık artık yarın gönlümü alırsa bakarız yoksa bu ay bende kaçırıyorum treni. Alıştım galiba sürekli olcak diyen ben gitti yerine başka biri geldi sanki

Bu ara evrensel bı sorun var galiba herkes kocalariyla tartışıyor ya da kocalarimiz bu ayı buldu heralde tartiscak

Düzenlidir sürekli 28 günde bir 7 gün sürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…