- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 38
Yumurtlama zamaniydi. Yumurtlama zamani olan akintidan geliyordu o zamanKaçıncı gün yaptn oğlunuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama zamaniydi. Yumurtlama zamani olan akintidan geliyordu o zamanKaçıncı gün yaptn oğlunuu
Aslında o zaman bilmiyordum bu işleri :)) yumurtlama günü öncesi idiYok yani yani yumurtlama gununde miydi demek istedim
Cocugun varmı canım senin kaç aylık evlisin nasıl olduNane değil de söktürücü özelliği var nanenin.balli limon icebilirsin canım ben hamileyken öyle yapiyordm
Aaay ben de öyle denicemmmYumurtlama zamaniydi. Yumurtlama zamani olan akintidan geliyordu o zaman
Tek seferde ilskiyele hamile kalinablrmiYumurtlama zamaniydi. Yumurtlama zamani olan akintidan geliyordu o zaman
İyiyim canım gribim çocuk istyrz eşimle çalışmalar yapyrz adet bittikten 3 gün sonra dunle bugün birleşme oldu beklyrm denyrzNasılsın iyi misin keyifler nasıl
İki spermin tel yumurtayla birleşmesi tek yumurta ikizi olmuyor muyduMol gebelik şeymiş bende bilmiyordum iki spermin bir yumurtayla buluşmasına mol gebelik deniyorms %10 dan. Birinde gorulurms oda bende görüldu malaesef
Bak demistim erkek yapmak daha kolayyumurtlama zamanindan once hamilelik cok zor o yuzden kiz zor geliyor banaAaay ben de öyle denicemmm
Bence evetTek seferde ilskiyele hamile kalinablrmi
Yok canım ikizde iki yumurta tutmyr bende iki sperm tek yumurtaya olmuş ondan mol gebelik olmuş keşke dediğin gibi olsaydı ikizim olurdu ne güzel en çok istedgm şey ikizİki spermin tel yumurtayla birleşmesi tek yumurta ikizi olmuyor muydu
Kalinabilir tabiki neden olmasin şans işi Allahin işi yani ozellikle akinti oldugu yumurtlama donemi baya etkiliTek seferde ilskiyele hamile kalinablrmi
Ama yumurtlama günü yapıp kız olan da cookBak demistim erkek yapmak daha kolayyumurtlama zamanindan once hamilelik cok zor o yuzden kiz zor geliyor bana
Sen kaldın mı peki kalan birilerini tanyrmsnBence evet
Anladım Bu aydan ümitliyim dedin allah gönlüne göre verir inş bu ay burdan hamile cıkarız :)Yaştan dolayı canim 35 ten sonra 1 yıllık bekleme süresi düşüyor o yuzden
Benim akıntım dün başladı canım yumurtlama dönemime girdim dünle bugün degerlndirk bakalm nolck daha denyrzKalinabilir tabiki neden olmasin şans işi Allahin işi yani ozellikle akinti oldugu yumurtlama donemi baya etkili
Yok canım ikizde iki yumurta tutmyr bende iki sperm tek yumurtaya olmuş ondan mol gebelik olmuş keşke dediğin gibi olsaydı ikizim olurdu ne güzel en çok istedgm şey ikiz
Bennevet tek seferdi kızımSen kaldın mı peki kalan birilerini tanyrmsn
Aynı. Yumurtlama günlerimizBenim akıntım dün başladı canım yumurtlama dönemime girdim dünle bugün degerlndirk bakalm nolck daha denyrz
4 yıllık evliyim canım. 1 buçuk senelik evliyken hamile kaldım doktorla yumurtlama takibiyle kızım şuan iki yasindaCocugun varmı canım senin kaç aylık evlisin nasıl oldu