- 23 Mayıs 2020
- 7.841
- 17.114
Amin insallahAnladım Bu aydan ümitliyim dedin allah gönlüne göre verir inş bu ay burdan hamile cıkarız :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin insallahAnladım Bu aydan ümitliyim dedin allah gönlüne göre verir inş bu ay burdan hamile cıkarız :)
Hım peki doktorlar nasıl yumurtlama takibi oldu hikayeni anltrmsn4 yıllık evliyim canım. 1 buçuk senelik evliyken hamile kaldım doktorla yumurtlama takibiyle kızım şuan iki yasinda
Yani yumurtlama günü mü kızın oldu4 yıllık evliyim canım. 1 buçuk senelik evliyken hamile kaldım doktorla yumurtlama takibiyle kızım şuan iki yasinda
Peki sen nasıl degerlnyrsn napyrsn kaç aylık evlisin ne zamandır denyrsnAynı. Yumurtlama günlerimiz
Peki hangi gündü yumurtlama günün mu yoksa birgün önce ve sonramiBennevet tek seferdi kızım
Benm yanlışlıkla adet sonrası yaptmPeki sen nasıl degerlnyrsn napyrsn kaç aylık evlisin ne zamandır denyrsn
Yumurtlamadan önce idi canm 3 gün öncePeki hangi gündü yumurtlama günün mu yoksa birgün önce ve sonrami
Kızıma doktor kontrolü yumurta takibiyle hamile kaldım canim. Yani tedaviyle. O dönemde hormonlarıma bakıldı temiz çıktı. Sadece pko var bende. Bunun için soğan kürü denemek istedim. Söylediğin şikayetlerin hicbiri yok şuan. Sadece kızımı yeni sütten kestim acaba arttır mi süt hormonlarimi diye düşündüm. Neyse deneyelim bakalimgöğüslerinde ağrı, vajinal kuruluk,sıcak basması,sinirlilik gibi belirtileri var bu hormon yüksekliğinin bence denemeye yeni başlayanlar için bu kürler gereksiz ki siz bir kere hamile kalıp doğum yapmışsınız bence gerek yok ama siz bilirsiniz
Niye canım nolcak sanki temmuza daha var degerlndreblrsnBenm yanlışlıkla adet sonrası yaptm
Bu ay değerlendirmicem temmuz 14 15 gibi denicem
Tabi tutmadıysa
Bilimsel olarak da yumurtlama gunu erkek sansi daha yuksekmis Neyse tabiki en basta saglikli olsunlarAma yumurtlama günü yapıp kız olan da cook
Ama öncesi sonrası yapıp oğlu olan var mı bilmem
Niye canım nolcak sanki temmuza daha var degerlndreblrsn
Oo super olur insallahBenim akıntım dün başladı canım yumurtlama dönemime girdim dünle bugün degerlndirk bakalm nolck daha denyrz
peki canım benim adetim 4 gün önce bitti 12 snde bitti salı günü akıntım geldi salı Çarşamba yaptık tutarmi acaba yumurtlamada pazar günü sence ne yapmalıyımYumurtlamadan önce idi canm 3 gün önce
Tabii ki ikisi de kabul ama ilki sezaryen çok sansm yok gibi ondan böyle istiyorum max 3 doğumBilimsel olarak da yumurtlama gunu erkek sansi daha yuksekmis Neyse tabiki en basta saglikli olsunlar
İnşallah canım dua edin çok istyrmOo super olur insallah
Salı günü akintin geldiyse pazar günü nasıl yurtlaman oluyorpeki canım benim adetim 4 gün önce bitti 12 snde bitti salı günü akıntım geldi salı Çarşamba yaptık tutarmi acaba yumurtlamada pazar günü sence ne yapmalıyım
Bence tutar yumurtlama olmadan gelen akıntıyı anlayabilmş değilimpeki canım benim adetim 4 gün önce bitti 12 snde bitti salı günü akıntım geldi salı Çarşamba yaptık tutarmi acaba yumurtlamada pazar günü sence ne yapmalıyım
Benim de sezeryan sen yumurtlama ve akintini iyi takip et o zamanTabii ki ikisi de kabul ama ilki sezaryen çok sansm yok gibi ondan böyle istiyorum max 3 doğum
Akıntı birçok sebepten dolayı gelebiliyor usitmus olabilirsiniz farklı bir hastalık olabilir genel tuvalet kullandiysaniz temizleme amaçlı akıntı gelebilir vs vs vsBence tutar yumurtlama olmadan gelen akıntıyı anlayabilmş değilim
Nasil yani canim ama öyle oldu FLO takvimine göre pazar günü ben gününde adet oldm 12 snde bitti nerde yanlslk varSalı günü akintin geldiyse pazar günü nasıl yurtlaman oluyor