İnşallah hamilesindir canım sende 2. Testi yaptın mı sen?COk sevindimcanım banada dua edermisin bendede gölge gibi cıkıyo yarın adet günüm korkuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah hamilesindir canım sende 2. Testi yaptın mı sen?COk sevindimcanım banada dua edermisin bendede gölge gibi cıkıyo yarın adet günüm korkuyorum
Olabilir ewet 7 si ovulasyon gosteriyo programMevsimsel hormonal değişiklikler gecikme yapabiliyor canım. Geç döllenme de olabilir tabi. Ovulasyon ne zamandi
İnşallah hamilesindir canım sende 2. Testi yaptın mı sen?
Atma kalsin bir süre sonra tekrar bak silik şekilde varKızlar bugün yumurtlamadan sonra 12.gün 2 kez test yaptım böyle çıktı bat 26 temmuz
Eki Görüntüle 2666705
İnşallah vardır canımBuraya sabah atmıştım canım yarın olmazsam yapcam bidaha
Birini 4 de yaptım hla duruyor çizgiAtma kalsin bir süre sonra tekrar bak silik şekilde var
Canım sabah aç karnına yap kesin daha net cıkar bide markası ne acabaBirini 4 de yaptım hla duruyor çizgi
Oncomed canım yarına testim kalmadı günümü bekliycem artk cnım 2 kere gördüm ya şimdilik yeter inşallah hayırlı sonuç alırız hepimizCanım sabah aç karnına yap kesin daha net cıkar bide markası ne acaba
Böyle cıktı canım bendeOncomed canım yarına testim kalmadı günümü bekliycem artk cnım 2 kere gördüm ya şimdilik yeter inşallah hayırlı sonuç alırız hepimiz
Bu sabah yaptığın mı?Böyle cıktı canım bende
Bende hayali çizgiyi görüyorum inşallah bebisin seninledirBöyle cıktı canım bende
Silik güzel iki çizgi gördüm insaallah bebisin seninledir sağlıkla ilerlesin.Oncomed canım yarına testim kalmadı günümü bekliycem artk cnım 2 kere gördüm ya şimdilik yeter inşallah hayırlı sonuç alırız hepimiz
İnşallah canım inşallah büyük ihtimal dha minicik o yüzden de silik çıktı inşallah bana tutunur sorun yaşamayızSilik güzel iki çizgi gördüm insaallah bebisin seninledir sağlıkla ilerlesin.
Lekelenme rengi ve miktari nasilişi garantileyen vitaminler var hem senin için hem eşin için böylelikle uzun süreyi kısaltmış olursun
Evet canımBu sabah yaptığın mı?
Bnde gördüm çizgiyi canım inşallah vardır bebeğinEvet canım
Ne yaptın aldın mı gebelik testiniDediğin gibi uykularım kaçıyor eşime de bişey diyemedim artık kendimi mahçup hissediyorum ona karşı, çalıştığım için bugun alamam belki erken gebelik testi de hiç yapmadım bugune kadar bir de onu denemiş olayım
Ya baya kanama başladı önce kahve ve silikti bugün bildiğin regl gibi vişneye döndü bana kırmızı kart kızlarL
Lekelenme rengi ve miktari nasil