Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oncomed canım yarına testim kalmadı günümü bekliycem artk cnım 2 kere gördüm ya şimdilik yeter inşallah hayırlı sonuç alırız hepimiz
Böyle cıktı canım bende 😭

Eklentiler

• 8C997571-60FE-4A6C-A665-766E518170A8.jpeg
    8C997571-60FE-4A6C-A665-766E518170A8.jpeg
    35,1 KB · Görüntüleme: 59
Dediğin gibi uykularım kaçıyor eşime de bişey diyemedim artık kendimi mahçup hissediyorum ona karşı, çalıştığım için bugun alamam belki erken gebelik testi de hiç yapmadım bugune kadar bir de onu denemiş olayım
Ne yaptın aldın mı gebelik testini

Selam hanımlar. Başımdan geçen Bi olayı anlatmak istiyorum sizlere belki aranızdan benim gibi olan olur faydası dokunur.. Öncelikle ben Nisan ayında kürtaj oldum 10 haftalıkken bebeğimin gelişememesi nedeniyle. Daha sonra 1 hafta kanamam gelmesi gerekiyordu gelmedi 10 gün sonra tekrar kalan kan pıhtısı vakumla çekildi. Ve doktorum 3 ay koruma verdi bana. Neyse 2ay adetim günü gününe girdi doktora kontrole gittim çocuk için rahim toparlandı korumasız ilişkiye devam dedi. Ve benim adetim bu ay bu günle beraber 10 gün gecikti. Evde test yapmama rağmen hep negatif gördüm. Bugun doktoruma gittin söyledim alttan ultrosonda baktı ve 5 haftalık kese gördü sol tarafımda ufak Bi kist te gördü ama önemli değilmiş o kist Bi zararı yok yani. 5haftalık kese gibi bişey görünce doktorum beta hcg istedi ve sonucum negatif çıktı. Ve adet söktürücü yazdı bana 1hafta kullanıcam 15 gün içinde adet olmayı beklicem. Demem o ki kafaya birşey takmayın. Ben çok takıyorum insan kaybedince daha çok olsun istiyormuş Rabbim yokluğunu yaşatmasın kimseye isteyen herkese en hayırlı evlatlar nasip etsin inşaAllah hakkınızı helal edin uzun oldu biraz.. Ama insan buraya girip arıyor kendine göre olan başlıkları konuları buda benden olsun belki düşüncelerinize yardımcı olur Allah'a emanet olun ❤️

X