Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bendede oldu gecen günlerde şimdi sakinlik anlamiyorum yaa simdide agrilarim var sanki adet olucam simdi😣o kadar düşünüyoruz ki kafada bedende karıştı🤦🏻‍♀️
gününde olan bir insan için lekelenme çok saçma geliyor gerçekten bu nedir kardeşim

Kızlar 4 gündür yapıyorum ovulasyon bakar mısınız

Eklentiler

• CollageMaker_20200723_142400472.jpg
    CollageMaker_20200723_142400472.jpg
    84,1 KB · Görüntüleme: 38
Güzel dileklerin için çok çook teşekkür ederim canım🙏🏻🙏🏻🙏🏻 İnşallah temmuz ayı hepimize hayırlı ve şanslı gelir❤❤ Bayrama gebe olarak gireriz ve et merasiminden uzak dururuz😂😂😂
Canım bugünkü ovu bakar mısın. 4 günü birleştirdim. Yazısız olan ilk gün

Eklentiler

• CollageMaker_20200723_142400472.jpg
    CollageMaker_20200723_142400472.jpg
    84,1 KB · Görüntüleme: 40
Ben de internetten aldım laboquick ovulasyon testi ama ikinci çizginin bi tarafı koyu bi tarafı silik anlaşılmıyo tam pik olsa net koyu olur heralde ilk çizgi gibi

Pike var gibi canım. Yapmaya devam et. Her gün aynı saatte yapılmalı. Bir de 2 saat önceden sıvı alımı bitmeli. Sıcaklarda hiç çekilmiyor gerci. :110:
Benimki bana yok gibi geldi ben adet olmayı bekliyorum soğan kürü yaptım bitti ama siparişim yeni gelince deneyip bakayım durum ne diye yaptım testi yani hiç umudum yok bu aydan benim 🤷‍♀️

Valla canım kasık ve bel ağrısından duramıyorum. Çok da dikkatli yapıyorum. Burda çok güzel pik olanları gördüm. 3 gündür aynı gibi geliyor bana. Anlamadım gitti
Pik olunca tam koyu oluyo diğer çizgi gibi ama dün ve bugün yaptığın daha belirgin geldi bana of nedir bu testlerden çektiğimiz baka baka gözlerimiz bozulacak nerdeyse 1 testi 40 defa inceliyoruz :KK70:

Pik olunca tam koyu oluyo diğer çizgi gibi ama dün ve bugün yaptığın daha belirgin geldi bana of nedir bu testlerden çektiğimiz baka baka gözlerimiz bozulacak nerdeyse 1 testi 40 defa inceliyoruz :KK70:
Sorma valla. Aklıma geldikçe telefondan acip açıp bakıyorum. Eşimden utanır oldum her gün her gün. :KK70: test her gün koyu olunca belki bugündür diye. Nasreddin hoca misali ya tutarsa :KK70::KK70:

X