Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kızlar. Bugünkü testi atıyorum düne göre koyulaşma var. Enfeksiyonum da geçti sanki sancım ve idrarda kırmızılık kalmadı. Galiba hamileyim hala inanamıyorum baksanıza teste :)
Hayırlı olsun kuzucum inşallah herkese nasip olur

Günaydın kızlar dün ovilasyon testim bu şekilde çıktı ama sanki eşit koyulukta değildi bir tarafı silikti akşam da yaptım aynı böyle çıktı sizce olmuş mu yumurtlama yoksa bugün mü olur?
Yarın siliklesirse o gun bugündür yarın daha da koyu olursa ozaman o gun bugün değil önemli olan siliklesmesi sen çalış bu gunleri

Günaydın kızlar. Bugünkü testi atıyorum düne göre koyulaşma var. Enfeksiyonum da geçti sanki sancım ve idrarda kırmızılık kalmadı. Galiba hamileyim hala inanamıyorum baksanıza teste :)
Evet hamilesin inan kuzu dr a git kan ver, cumaya kese bile görülür insallah son adet tarihin neydi senin, belki aynı tarihlerdir ikimizin gebeliği

Merhabalar benim bat 11 temmuzdu ama bugun regl oldum temmuz benden gecti artik insallah agustosa

Bi at bakalim testine eger iki gun sonra daha belirginse vardır sanirim
Kızlar merhaba daha öncede yazmıştım adetime 6 gün kaldı kasık ağrım var çok fazla bugün ovulasyon yaptım ve durum bu sizce gebemiyim testte negatif görmek istemiyorum o yüzden adet geçmeden test yapmamayı düşünüyorum

Eklentiler

• 15945505055378592970647546967554.jpg
    182,5 KB · Görüntüleme: 37
Koyulaşma var canım benim de lh testim bata yedi sekiz gün varken böyleydi. Beş gün kala gebelik testinde silik çizgiyi gördüm inşallah senin de pozitif çıkar. 3 gün kala gebelik testini yap bence varsa çıkar

Hayırlı olsun canım normal gebelik testi mi erken gebelik testi mi

Ben de onun ovulasyon testini kullanıyorum canım bi tane daha alıp yap istersen emin olmak için... aminnn

Beni de listeye ekler misiniz. Bat 19 temmuz

Ne guzel insallah degerlerin yüksek olur canimbizlerede kısmet

Canm adetli iken test yapınca boyle bulank cıkar... sen hergun mutlaka yap test ve beni de etıketle gonder ben yorunlarım canm

cok tesekkur ederim canim memnun olurum.. dun gece 03.55de birdaha yaptim baya yok derecesindeydi bugun 15.05 de yaptim herzamanki zamanimda koyulasma baslamis sende bir bakarmisin canim..

Ben de onun ovulasyon testini kullanıyorum canım bi tane daha alıp yap istersen emin olmak için... aminnn
Evde 6 tane daha gebelik testi var canım ama idrarımda enfeksiyon çıktı o yüzden emn olamıyorum kan vermiştim makine bozuk dediler sonuç yarın yada salı çıkacak inşallah. Özele de gitmedim bekliyorum bakalım neler olacak

Kızlar beklenen adet tarihim 7 temmuz du hâlâ olmadım pko hastasıyım regl söktürmek için ne önerirsiniz ilaç almak da istemiyorum

Ovulasyon testi ile kafam karisiy o benim ama ilk basladigima göre köyü belki giderek koyulaşır inşallah gelir minik

Kızlar beklenen adet tarihim 7 temmuz du hâlâ olmadım pko hastasıyım regl söktürmek için ne önerirsiniz ilaç almak da istemiyorum
Canım test yaptın mı hamile olmadığına emin misin? Söktürücü olarak ben hep ilaç kullandım ama birgebeningünlügü sayfasında paylaştığı bir masaj var çok memnun kalan var dene istersen. Ama hamile olmadığına emin olmadan yapma sakın zaten orada da uyarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…