Benimde bu 3. Ay ama ikinci hamileligimde de 15 ay beklemistim sorun yoktu oysaki. Inş vardir senin adet belirtisi falan yaşıyor musunBen marttan beri bekliyorum canım. Benim bat bugündü ama olmadım henüz
Daha yumurtlamanin12.gunun.goremeden elimdeki bütün testleri bitirdim
Sabah adet olacağım gibi ağrı vardı sonra kaybolduBenimde bu 3. Ay ama ikinci hamileligimde de 15 ay beklemistim sorun yoktu oysaki. Inş vardir senin adet belirtisi falan yaşıyor musun
Ovulasyon testin var misenin de maşallahın varmış
Evet o da var ama az. Gebeliği harcamayı tercih ederimOvulasyon testin var mi
Bende de hafif şekilde var gibi ağrıSabah adet olacağım gibi ağrı vardı sonra kayboldu
Bebek yoksa bir an önce olalım ama inşallah vardır da olmayız canımBende de hafif şekilde var gibi ağrı
Sabah yap bari öğrenekEvet o da var ama az. Gebeliği harcamayı tercih ederim
Bilmiyorum bana belli olmazSabah yap bari öğrenek
Darısı isteyen herkesin başına, ben varimKizlar ne guzel haberlerya Allah hepinizin kucagina bebeginizi saglikli almayı nasip etsin hamiler adinizi yazin etiketleyeyim
InsAllah canım sağlıklı hayirli sekildeBebek yoksa bir an önce olalım ama inşallah vardır da olmayız canım
Ovulasyon ve catlama gunlermz aynı canm benm testim de bu sekilde bende 5 gun kala boyle cıkmıstı testimBenim yumurtlma 30 haziran ama çatlama 2 temmuz. Sabah test yaptım çok silik bir çizgi ama enfeksiyondan kaynaklı olabilir kafam iyice karıştı ne hissedeceğim bilmiyorum
Cevabın için teşekkür ederim canım:) Hamileliğin hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah miniğin :) kan testi yaptırdın mı kaç çıktıOvulasyon ve catlama gunlermz aynı canm benm testim de bu sekilde bende 5 gun kala boyle cıkmıstı testim
Canm adetli iken test yapınca boyle bulank cıkar... sen hergun mutlaka yap test ve beni de etıketle gonder ben yorunlarım canmkizlaaaar ufak bir guncelleme yapayim..
ben 18. haziran adet oldum benim adetim pko dan dolayi uzun sure 12 gun filan ve yine ayni sebbeten dolayida ara kanamalarim olur yada kahverengi lekenlmeler.. adetim benim her ay 4 veya 5 bazende 7 gun erken gelir.. nitekim öylede oldu 10 temmuz adet olmaya basladim batimdan cok daha erken geldi ara kanama sandim ama degil baya baya adet sökulmesi.. sogan kurude buna sebeb olmus olabilir ama sonucta zaten erken adet oluyorum herseferinde.. hem 1 hafta yada bir kac gun erken gelir hemde 13 gun filan surer bu demek oluyorki ben adet biter bitmez hatta tam bitmeden yumurtluyorum demek oluyor yani ben yanliz zamanda ariyorum ovulasyonu..
ovu testleri elime gec ulastigi icin adet bitiminden baslayamamistim ama yinede adet btiminden 2 gun sonra degerlendirdim 2 gun yani 05.07 ve 06.07 bu iki gunu degerlendirdim .. 8 temmuzdada ovu testlerine basladim anca elime gecmisti cunki o teslerdede negatif oldugu icin degerlendirme olmadi zaten testlere bakarken adet oldum.. acikcasi arada ovu testlerine bakmaya devam edicem cunki adetli iken yumurtlama ihtimalim var ins degildir en azidan son gunu filandir.. sizinle yaptigim testleri paylasim bir degerlendirin benim dusuncem adet bitiminde ovulasyon olmus olma ihtimali ve zaten testlerdede giderek acilma vardi her nekadar hafif oolsa bile..hergun daha bir acildilar sanki..birde siz bakın lütfen gerçekten adetim biterken ovulasyon olmuş olabilir mi ?
Bunuda bugün yapmıştım..
10 dk olmasina ragmen böyle kaldi sonuc neden böyle oldu bilmiyorum ikisinide ayni anda yaptim biri tuhaf cikinca..
her neyse simdi duusnuyorum adetim 1 temmuzda bittiyse ve ovulasyon hemen bitiminde olustuysa ve catlamada 02 veya 03 temmuz olsa 05.07 ve 06.07 degerlendirme gunlerinde tutmus ihtimali olabilirmi suan regl olmama ragmen ??
Bariz belli canım rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinGünaydın kızlar. Bugünkü testi atıyorum düne göre koyulaşma var. Enfeksiyonum da geçti sanki sancım ve idrarda kırmızılık kalmadı. Galiba hamileyim hala inanamıyorum baksanıza teste :)
Dün de soyledim canim sen hamilesin daeiai basimizaGünaydın kızlar. Bugünkü testi atıyorum düne göre koyulaşma var. Enfeksiyonum da geçti sanki sancım ve idrarda kırmızılık kalmadı. Galiba hamileyim hala inanamıyorum baksanıza teste :)