Suyu artırınca kırmıızlık geçti yanma da azaldı çok şükür. Salıya kadar böyle idare etmeye çalışcamÇok şükür idrarımda kırmızılık yok ama yanma olduğu için bayağı zorluyor beni. Bol bol su içmeye çalışıyorum yanmanın azalması için sende icebildigin kadar iç canım
Yaaa ne guzel hayirli olsun canimBenimde ekler misin neleri söylemem gerekiyor hamileliğimi bugün öğrendim ve adetim gecikmediği halde
Neden test yapmiyorshn sen test yapali baya oldu adetin de geciktiSende bendensin o zamanolsun vakti geldiğinde olur
Canım var bence, dünde böyle idi tesadüf olamaz, sen de kan verKizlar selamnbu sabah erken gebelkk yaptim15 dk sonra icini actim 10 dakikadan sonrasi gecersiz ama yine de açip baktim
Enfeksiyonu bilmiyorum ama bence gebesin canimmKızlar dün anlatmıştım idrarda enfeksiyon çıktı. Kan testi sonucumu alamadım makine bozukmuş. Bat 15 Temmuz sabah dayanamadım idrar testi yaptım ikinci çizgi silik de olsa görüyorum. İlk 5 dakikada çıkan sonucu atıyorum. Sizce enfeksiyon buna neden olur mu yoksa hamile miyim????
öyle tabi hayırlı zamanda olsun insAllah .seninde mi yarın canım beraber bekleyelim bakalimSende bendensin o zamanolsun vakti geldiğinde olur
Çünkü hamileliğe dair en ufak bir belirtim yok ama adet olacakmışım gibi bir ağrı varNeden test yapmiyorshn sen test yapali baya oldu adetin de gecikti
Ben marttan beri bekliyorum canım. Benim bat bugündü ama olmadım henüzöyle tabi hayırlı zamanda olsun insAllah .seninde mi yarın canım beraber bekleyelim bakalimbir de kac aydir bekliyorsun sen bebek olmasını
Dayanabildigim kadar beklicem şüpheli sonuç iyice moralimi.bozacak cünküCanım var bence, dünde böyle idi tesadüf olamaz, sen de kan ver
O da bir belirti canim eşin nobetci eczaneden bi test alsin sabah hemen yap bence cikacakÇünkü hamileliğe dair en ufak bir belirtim yok ama adet olacakmışım gibi bir ağrı var
Hakkımızda hayırlısı olsun, bizleri haberdar etDayanabildigim kadar beklicem şüpheli sonuç iyice moralimi.bozacak cünkü
Ederim tabiki inşallah müjdeli haber olurHakkımızda hayırlısı olsun, bizleri haberdar et
Evde test var hemde 5 taneO da bir belirti canim eşin nobetci eczaneden bi test alsin sabah hemen yap bence cikacak
Ocaktan beri sürekli negatifi gördüm çok zor, en kısa zamanda sağlıcakla pozitifi gör canim.O kadar sıkıldım ki negatifi görmekten korkuyorum galiba
NeeeeeEvde test var hemde 5 tane
Amin canım. Hepimiz en kısa zamanda görelimOcaktan beri sürekli negatifi gördüm çok zor, en kısa zamanda sağlıcakla pozitifi gör canim.
Neeeeesendeki iradeden alabilir miyim
Daha yumurtlamanin12.gunun.goremeden elimdeki bütün testleri bitirdimAmin canım. Hepimiz en kısa zamanda görelim❤
istediğim zaman gerçekten Çelik gibi bi iradeye sahip olabiliyorum.