Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kuzum ya nerde ben de o şans gebe kalacak o masajı yaptım da çok ağrı yaptı kasıklarım a devam etmedim olmadı tarlusal kullanayım

Yok kuzum ya nerde ben de o şans gebe kalacak o masajı yaptım da çok ağrı yaptı kasıklarım a devam etmedim olmadı tarlusal kullanayım
Sen bilirsin canım. İnofolic kullanıyor musun? İnofolic ve omega kullanmanı tavsiye ederim canım ben galiba hamileyim bunları kullandım ve yumurtlma testi ile takip ettim. Daha önce konuşmuştuk ilaçsız adet olamıyordum 16 mayıstan sonra adet olmadım 2 temmuz yumurtlama gördüm bugün gebelik testinde silik çizgiyi gördüm. Ümidini kaybetme canım benim çocuğum oluyorsa herkesin olur. Kızken 2 yıl adet olmadığımı biliyorum

Ay Canimm insalah kucağına da alırsin.. kan vermeye gitcekmisin?

Ay Canimm insalah kucağına da alırsin.. kan vermeye gitcekmisin?
Cuma günü kan vermiştim ama makine bozulmuş salı günü alacağım sonucu. Elimde 6 tane daha gebelik testi var hergün bir tane yapıp koyulaşmaya takip ediyorum. İnşallah kanda da çıkarsa çok erken öğrendiğim için sürekli kan vermem gerekecek sanırım. Teşekkür ederim canım darısı size olsun inşallah. Hayırla gelsin minikler :)

Kızlar çok saçma gelebilir ama cahillik işte sorucam yinede

ilişkiye gireli 3 gün oluyor ve feci şu an midem bulanıyor ayakta duramıyorum imkansız dimi yani başka bişiden bulanıyordur

Insallah canim hadi bakalim Allah yardımcın olsun

Combi değil de inofolic şase kullandım Bi kutu kuzum ama eşim şehir dışına gitti yumurtlama da değerlendirme olmadı bugün regl nin 33. Günü idi pkoyum ve emin ol ben de ilaç almadan bir yıl regl olmadım olunca da kahverengi Bi kaç damla anca gelirdi kim bilir ne zaman gelecek ilaç almak istemiyorum Bi gelse regl im ben de inofolic kullanacam bu ay ovulasyon testi ile takip edicem inşallah bana da nasip olur canımmm senin adına da çok sevindim hayırlı olsun ❤ ben aslında hemen gebe kalmıştım ama 15 haftalıkken kalbi durdu kaybettim.. Böyle olunca insan daha çok istiyor ama beş aydır olmuyor

Hikayeni biliyorum tatlım minik meleğin cennette seni bekliyor inşallah. Bence doktora git söktürücü iste canım adetin 3. Günü de hormonlarına baktırırsın. Bide biraz önce birgebeningünlügü erkek infertilitesi alanında uzman bir doktorla canlı yayın yaptı orada bir soruda sebepsiz biten gebelik ve düşük sebebi olarak kalitesiz yada morfolojisi bozuk siperm kaynaklı olabilir dedi. Eşin hiç doktora gitti mi bilmiyorum ama gitmesinde fayda var anladığım kadarıyla. En kısa zamanda Rabbim gönlündekini en hayırlı şeklide nasip etsin inşallah canım

Allah razı olsun canım benim o zaman söktürücü evde var zaten onu kullanayım üçüncü gün de gider kan veririm inşallah. Eşim üroloji ye gitse sperm hareketlilik falan bakılıyormış diye duydum kalitesiz veya bozuk sperm olduğunu da bakar mı yoksa ona ayrı Bi yere mi gitmemiz lazım acaba eşim hiç gitmedi bu ay onun da gitmesini isteyeceğim aslında

Ayın 9 u yumurtlama gnmdü 4 ünden bu güne kadar benden az az akıntı geliyodur bugünde benden beyaz biraz katı akıntı geldi acaba takvime göre yumrtlama hesabı yapmak ne kadar dogru

Ayın 9 u yumurtlama gnmdü 4 ünden bu güne kadar benden az az akıntı geliyodur bugünde benden beyaz biraz katı akıntı geldi acaba takvime göre yumrtlama hesabı yapmak ne kadar dogru
Onu ben de merak ediyorum sanırım hem takvime göre hem akıntıya bakarak hesap edeceğiz

Takvim ortalama bir gün verir ancak çoğu kadın için doğru çıkmaz. Takvimi ovülasyon testiyle beraber takip ederseniz en azından ne kadar uyuşuyor onu görmüş olursunuz. Tabi bununla beraber vücudunuzdaki bazı değişimleri de akıntı, vücut ısısı vs gözlemlerseniz, vücudunuzu iyice tanıdığınızda ne takvime ne de ovülasyon testine ihtiyacınız kalır

Canım büyük ihtimalle bugün yumurtan çatlamıştır bugün de değerlendir... takvim ortalama hesabı verir adet düzenliyse doğru verir hatta zaten bi haftayı yumurtlama gösterir ve 2 günde bir ilişki ile kesinlikle yumurtlama günü yakalanır... ben bu ay ovulasyon testü yaptım takvimle aynı hemen hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…