Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun canım bariz çıkmış maşallah. Yarın bat gününse pazartesi kan ver bence. Sağlıcakla devam etsin inşallah

Kızlar herkese merhaba... Dün de söylemiştim her gün değerlendirme yapmaktan bıktım😅 8 ve 9 unda ovulasyon testim pikti 10 unda silikleşmeye başladı bu 3 gün değerlendirdik bugün de baya silikti ama yoğun yumurta beyazı akıntım oldu bugün de mi değerlendirmem lazım :KK43:

Kızlar herkese merhaba... Dün de söylemiştim her gün değerlendirme yapmaktan bıktım😅 8 ve 9 unda ovulasyon testim pikti 10 unda silikleşmeye başladı bu 3 gün değerlendirdik bugün de baya silikti ama yoğun yumurta beyazı akıntım oldu bugün de mi değerlendirmem lazım :KK43:
Canım zor geliyorsa değerlendirme zaten sperm 3-4 gün canlı kalıyor. Yumurta da 24 saat canlı kaldığına göre çatlamış. Öncekiler ona yetişecektir illa takviye birlik göndermeye gerek yok :KK70:

Pazartesi kopkuyu çizgi gördüm ilişki olsu salı çatladı daha da ilişki olmadi şimdi lik hamileyim inşallah senin de öyle olur

Ben varım tatlım. 2 temmuz çatlamayı gördüm 9 temmuzda idrarımı yaparken yanma ve renginde koyuluk fark ettim. Dün sabah kırmızı oldu idrarım. Doktora gittim enfeksiyon çıktı malesef:KK43:

ben hic duymadim bu hcg testine enfeksiyondan dolayi pozitif cikabilecegini bence sen kan tahlili yaptir ona göre önlemini alirsin endiselenme ins bebis vardir hayirlisiyla tabiki.. :)

Merhaba canimm nasilsin bugun :)) vallaha bence gerek yok gibi ama istersen dinlendir kendini hemde stresse sokmamis olursun baya eziyet oluyor belliki esine ve sana baya degerlendirme yapmissin aslinda..

Merhaba canimm nasilsin bugun :)) vallaha bence gerek yok gibi ama istersen dinlendir kendini hemde stresse sokmamis olursun baya eziyet oluyor belliki esine ve sana baya degerlendirme yapmissin aslinda..
İyiyim canım benim sen nasılsın kaç gün kaldı bata 😊yapmayacam canım zaten yeter nasipte varsa olur biz elimizden geleni yaptık fazlası olmuyo 4 gün üst üste fazla gelir

Ben varım tatlım. 2 temmuz çatlamayı gördüm 9 temmuzda idrarımı yaparken yanma ve renginde koyuluk fark ettim. Dün sabah kırmızı oldu idrarım. Doktora gittim enfeksiyon çıktı malesef:KK43:
Çok şükür idrarımda kırmızılık yok ama yanma olduğu için bayağı zorluyor beni. Bol bol su içmeye çalışıyorum yanmanın azalması için sende icebildigin kadar iç canım

X