Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım pazartesi vereceğim, teşekkürler tavsiye için :)Hayırlı olsun canım bariz çıkmış maşallah. Yarın bat gününse pazartesi kan ver bence. Sağlıcakla devam etsin inşallah
Ozaman en mantiklisi kan vermek kuzucumİnşallah canım ama idrarımda protein çıkmıştı hcg de bir protein olduğu için sonucun yanlış çıkmasına neden olabiliyor yazıyor internette
Dün verdim aslında şansıma makine bozulmuş Bugün özele gidip kan vermeyi düşünüyorum en azından enfeksiyon artmadan bişey verir belki. Hamilelik varsa enfeksiyon zararlı diye biliyorumOzaman en mantiklisi kan vermek kuzucum
Sende bendensin o zaman olsun vakti geldiğinde olurNormal
Normal yaptim 1 gün kala varsa cikar dediler ama cikmadi yarin da bat günüm olacak bu gidisle adet bu ay da umut yok gibi
Dün verdim aslında şansıma makine bozulmuş Bugün özele gidip kan vermeyi düşünüyorum en azından enfeksiyon artmadan bişey verir belki. Hamilelik varsa enfeksiyon zararlı diye biliyorum
Canım zor geliyorsa değerlendirme zaten sperm 3-4 gün canlı kalıyor. Yumurta da 24 saat canlı kaldığına göre çatlamış. Öncekiler ona yetişecektir illa takviye birlik göndermeye gerek yokKızlar herkese merhaba... Dün de söylemiştim her gün değerlendirme yapmaktan bıktım 8 ve 9 unda ovulasyon testim pikti 10 unda silikleşmeye başladı bu 3 gün değerlendirdik bugün de baya silikti ama yoğun yumurta beyazı akıntım oldu bugün de mi değerlendirmem lazım
Kızlar herkese merhaba... Dün de söylemiştim her gün değerlendirme yapmaktan bıktım 8 ve 9 unda ovulasyon testim pikti 10 unda silikleşmeye başladı bu 3 gün değerlendirdik bugün de baya silikti ama yoğun yumurta beyazı akıntım oldu bugün de mi değerlendirmem lazım
Ayy inş canım benim ağzından bal damlıyo ben de bırakayım artık nasipte varsa olur zaten değerlendirmenin tamam olduğunu düşünüyorumPazartesi kopkuyu çizgi gördüm ilişki olsu salı çatladı daha da ilişki olmadi şimdi lik hamileyim inşallah senin de öyle olur
Hahahah değil mi canım ben de öyle düşündüm saldırı olacağı kadar olmuşturCanım zor geliyorsa değerlendirme zaten sperm 3-4 gün canlı kalıyor. Yumurta da 24 saat canlı kaldığına göre çatlamış. Öncekiler ona yetişecektir illa takviye birlik göndermeye gerek yok
Aynen inşallah tutar canım bu ayHahahah değil mi canım ben de öyle düşündüm saldırı olacağı kadar olmuştur
icini acinca belli oluyor silik cizgi.. ben gördum canim.. kan tahlili yaptirsana :))Kizlar selamnbu sabah erken gebelkk yaptim15 dk sonra icini actim 10 dakikadan sonrasi gecersiz ama yine de açip baktim
Günaydın kızlar kırmızı kartı yedim üzgünüm
Ben varım tatlım. 2 temmuz çatlamayı gördüm 9 temmuzda idrarımı yaparken yanma ve renginde koyuluk fark ettim. Dün sabah kırmızı oldu idrarım. Doktora gittim enfeksiyon çıktı malesef
Kızlar herkese merhaba... Dün de söylemiştim her gün değerlendirme yapmaktan bıktım 8 ve 9 unda ovulasyon testim pikti 10 unda silikleşmeye başladı bu 3 gün değerlendirdik bugün de baya silikti ama yoğun yumurta beyazı akıntım oldu bugün de mi değerlendirmem lazım
İyiyim canım benim sen nasılsın kaç gün kaldı bata yapmayacam canım zaten yeter nasipte varsa olur biz elimizden geleni yaptık fazlası olmuyo 4 gün üst üste fazla gelirMerhaba canimm nasilsin bugun :)) vallaha bence gerek yok gibi ama istersen dinlendir kendini hemde stresse sokmamis olursun baya eziyet oluyor belliki esine ve sana baya degerlendirme yapmissin aslinda..
Çok şükür idrarımda kırmızılık yok ama yanma olduğu için bayağı zorluyor beni. Bol bol su içmeye çalışıyorum yanmanın azalması için sende icebildigin kadar iç canımBen varım tatlım. 2 temmuz çatlamayı gördüm 9 temmuzda idrarımı yaparken yanma ve renginde koyuluk fark ettim. Dün sabah kırmızı oldu idrarım. Doktora gittim enfeksiyon çıktı malesef