Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar selamnbu sabah erken gebelkk yaptim15 dk sonra icini actim 10 dakikadan sonrasi gecersiz ama yine de açip baktim

Eklentiler

• IMG_20200711_072156.jpg
    IMG_20200711_072156.jpg
    92,5 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_20200711_071549.jpg
    IMG_20200711_071549.jpg
    120,9 KB · Görüntüleme: 64
Günaydın kızlar, öncelikle pozitifi görenlere hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah yavrularınızı.
Geleyim kendime, ben bu ay hiç takmayacağım demiştim sanırım fazla takmadım kendimi diyete ve çılgınlar gibi spora verdim ve 1200 gram verdim. Valla çok mutluyum. 😁 benim bat geçti ve adet olmadım, hiç test de yapmadım. İki gün içinde gelmezse büyük bir sürpriz olacak benim için çünkü en olası günlerimi hiiiç değerlendirmedim. Bakalım bekliyorum. Lütfen kafanıza takmayın, stres yapmayın ve kesinlikle adetiniz belirli bir süre gecikmedikçe test alıp yapmayın. Hele o erken testler. Negatif çıksa insan inanmak istemiyor, acaba çok mu erken yaptım diye. Sırf bu stres bile adetin gecikmesine sebep oluyor. Evde bol bol leslie yapın bütün stresi alıyo valla 😁

Kızlar merhaba bende çatlama gününden beridir idrar yaparken yanma hissediyorum ve çok sıkışıyorum tuvalete zor yetisiyorum hiç böyle olmamıştım bendede mi idrar yolu enfeksiyonu var acaba anlamadım bunun gibi bişey yaşayan oldu mu hiç? Bu arada çatlamayı 5 temmuzda gördüm

Günaydın hanımlar 😊
Benim bat ım 6 temmuz du bu ay 33 gün döngüsünde oluyordum ortalama bu ay soğan kürü uyguladım ve 36. gündeyim hala adet olmadım..soğan kürünün etkisi mi bilemiyorum test yapmamak için zor tutuyorum kendimi bel ağrısı var epey ve hafif karın ağrıları ve sancıları.. Şu birkaç gün çabucak geçse..

Kızlar dün anlatmıştım idrarda enfeksiyon çıktı. Kan testi sonucumu alamadım makine bozukmuş. Bat 15 Temmuz sabah dayanamadım idrar testi yaptım ikinci çizgi silik de olsa görüyorum. İlk 5 dakikada çıkan sonucu atıyorum. Sizce enfeksiyon buna neden olur mu yoksa hamile miyim????

Eklentiler

• IMG_20200711_104822.jpg
    IMG_20200711_104822.jpg
    64,7 KB · Görüntüleme: 65
Yumurtlama 30 haziran ve 1 temmuz canim ben de pazar yapacaktim erken gebelkk ama yarin sabah yapicam senin ne zamandi
Benim yumurtlma 30 haziran ama çatlama 2 temmuz. Sabah test yaptım çok silik bir çizgi ama enfeksiyondan kaynaklı olabilir kafam iyice karıştı ne hissedeceğim bilmiyorum

Kızlar merhaba bende çatlama gününden beridir idrar yaparken yanma hissediyorum ve çok sıkışıyorum tuvalete zor yetisiyorum hiç böyle olmamıştım bendede mi idrar yolu enfeksiyonu var acaba anlamadım bunun gibi bişey yaşayan oldu mu hiç? Bu arada çatlamayı 5 temmuzda gördüm
Ben varım tatlım. 2 temmuz çatlamayı gördüm 9 temmuzda idrarımı yaparken yanma ve renginde koyuluk fark ettim. Dün sabah kırmızı oldu idrarım. Doktora gittim enfeksiyon çıktı malesef:KK43:

Kızlar dün anlatmıştım idrarda enfeksiyon çıktı. Kan testi sonucumu alamadım makine bozukmuş. Bat 15 Temmuz sabah dayanamadım idrar testi yaptım ikinci çizgi silik de olsa görüyorum. İlk 5 dakikada çıkan sonucu atıyorum. Sizce enfeksiyon buna neden olur mu yoksa hamile miyim????
Idrar enfeksiyonunda crp wbc hadi olsun sedim yükselsin hcg yükselmez ki bence gebelik var gibi inşallah da vardır

X