- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 38
Belki gununde cikar insallahyaptım canım hiç umut yok :) çörek otu kaynatıp içecektim ama yinede içmedim :) bi de bu erken gebelik testi yani bat 12 temmuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki gununde cikar insallahyaptım canım hiç umut yok :) çörek otu kaynatıp içecektim ama yinede içmedim :) bi de bu erken gebelik testi yani bat 12 temmuz
İnsallah vardir canim ama acele etmeme konusunda söz veremiyorumAaayyyy canimmm görüyorum bende çok açık hafif ama var mı var.. hadi inşallah yaaa canimmm çok sevinirim inş vardır regl bekle bir daha yaparsın acele etme
Enfeksiyon etkiler mi sanmiyorumBen de gördüm canım ilk 5 dakikada çıktıysa çizgi var hayırlı olsun inşallah. Benim de bat 15 Temmuz ama idrarımda enfeksiyon çıktı muhtemelen testi etkiler yapsam mı acaba ya heyecanlandım şimdi :)
Benim yumurtlma 30 haziran ama çatlama 2 temmuz. Sabah test yaptım çok silik bir çizgi ama enfeksiyondan kaynaklı olabilir kafam iyice karıştı ne hissedeceğim bilmiyorumYumurtlama 30 haziran ve 1 temmuz canim ben de pazar yapacaktim erken gebelkk ama yarin sabah yapicam senin ne zamandi
Ben varım tatlım. 2 temmuz çatlamayı gördüm 9 temmuzda idrarımı yaparken yanma ve renginde koyuluk fark ettim. Dün sabah kırmızı oldu idrarım. Doktora gittim enfeksiyon çıktı malesefKızlar merhaba bende çatlama gününden beridir idrar yaparken yanma hissediyorum ve çok sıkışıyorum tuvalete zor yetisiyorum hiç böyle olmamıştım bendede mi idrar yolu enfeksiyonu var acaba anlamadım bunun gibi bişey yaşayan oldu mu hiç? Bu arada çatlamayı 5 temmuzda gördüm
Idrar enfeksiyonunda crp wbc hadi olsun sedim yükselsin hcg yükselmez ki bence gebelik var gibi inşallah da vardırKızlar dün anlatmıştım idrarda enfeksiyon çıktı. Kan testi sonucumu alamadım makine bozukmuş. Bat 15 Temmuz sabah dayanamadım idrar testi yaptım ikinci çizgi silik de olsa görüyorum. İlk 5 dakikada çıkan sonucu atıyorum. Sizce enfeksiyon buna neden olur mu yoksa hamile miyim????
İnşallah canım ama idrarımda protein çıkmıştı hcg de bir protein olduğu için sonucun yanlış çıkmasına neden olabiliyor yazıyor internetteIdrar enfeksiyonunda crp wbc hadi olsun sedim yükselsin hcg yükselmez ki bence gebelik var gibi inşallah da vardır
Enfeksiyon cizgi yapma canjm at fotosunuBenim yumurtlma 30 haziran ama çatlama 2 temmuz. Sabah test yaptım çok silik bir çizgi ama enfeksiyondan kaynaklı olabilir kafam iyice karıştı ne hissedeceğim bilmiyorum
Simdi gordum resmi pozitif cikmis canim sevinsene enfeksiyon oyle yapmazBenim yumurtlma 30 haziran ama çatlama 2 temmuz. Sabah test yaptım çok silik bir çizgi ama enfeksiyondan kaynaklı olabilir kafam iyice karıştı ne hissedeceğim bilmiyorum
İnşallah canım dün kan vermiştim salı günü makine düzelir sonuç belli olur dediler. Sonucu görene kadar emin olamıyorumSimdi gordum resmi pozitif cikmis canim sevinsene enfeksiyon oyle yapmaz
Kan tahlili döllenmeden sonra sonuç veriyor ama doktorlar en erken adet günü yapmayı tavsiye ediyor. İdrar tahlili sonucunu atsana bakalımKızlar merhaba,
Kan tahlili en doğru ne zaman sonuç verir ? Bat 12.07.2020 yani yarın. İdrar pozitif gibi bugün sabah yaptım.
Kan tahlili döllenmeden sonra sonuç veriyor ama doktorlar en erken adet günü yapmayı tavsiye ediyor. İdrar tahlili sonucunu atsana bakalım
Normal yaptim 1 gün kala varsa cikar dediler ama cikmadi yarin da bat günüm olacak bu gidisle adet bu ay da umut yok gibiNormal test mi yaptın erken gebelik mi?