- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 38
Gorunuyor mu gercekten regl tarihi 15 temmuz baya var aslindaçok açık renkli bir çizgi görünüyo gerçekten regl gününe göre tekrar yap bence test
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gorunuyor mu gercekten regl tarihi 15 temmuz baya var aslindaçok açık renkli bir çizgi görünüyo gerçekten regl gününe göre tekrar yap bence test
gebelik olunca öyle mi oluyormuş ki, keşke idrar testi de verseydin verdin mi bilmiyorum ama onda çıkardıKızlar herkese merhaba. Ben yine idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Dün gece başladı sabah idrarım kırmızıydı hemen doktora gittim. Gebelik şüphesi olunca hcg istedi kan verdim ama makine bozulmuş salı günü alacağım sonucu işin kötü tarafı ilaç da veremedi sadece bol su iç dedi gönderdi. Salıya kadar çatlarım ben
Ne zaman batfiziki hiç belirti yok ama reglin siniri geldi bile evdeki her şey batmaya başladı. hem hamile kalamamanın üzüntüsü sıkıntısı. umutlar ağustosa kaldı ....
Canım sanki var gördüm ben deKizlar selam bugun oglen normal gebelkk testi yaptim ilk idrarla degil ben gormek istedigim icin hayali bir cizgi yaratiyorum sanirim bi de siz bakin
Kuzucum 2. Çizgi var ilk 5 dk daki sonuç mu bu pekiKizlar selam bugun oglen normal gebelkk testi yaptim ilk idrarla degil ben gormek istedigim icin hayali bir cizgi yaratiyorum sanirim bi de siz bakin
Evet ilk bes dakikada cikti ama cizgiyi gorebilmek icin gozlerimi kanattim bu resim kacinci dakika bilmiyorumKuzucum 2. Çizgi var ilk 5 dk daki sonuç mu bu peki
İnşallah AllahimCanım sanki var gördüm ben de
silikte olsa var bi çizgi görünüyo 15 temmuza bişey kalmadı :)Gorunuyor mu gercekten regl tarihi 15 temmuz baya var aslinda
benim bu pazar günüNe zaman bat
Test yaptin mi pekibenim bu pazar günü
İlk başta gitmedim sonra da zaten eşim işe gitti çocuğu bırakacak kimse olmadığı için özele gidemedim kaldım böyleGeçmiş olsun canım keşke özele gitseydin kan için hemen çıkardı
Ben de gördüm canım ilk 5 dakikada çıktıysa çizgi var hayırlı olsun inşallah. Benim de bat 15 Temmuz ama idrarımda enfeksiyon çıktı muhtemelen testi etkiler yapsam mı acaba ya heyecanlandım şimdi :)Kizlar selam bugun oglen normal gebelkk testi yaptim ilk idrarla degil ben gormek istedigim icin hayali bir cizgi yaratiyorum sanirim bi de siz bakin
Enfeksiyonun gebelikle ilgisi yok canım ama eğer gebelik varsa diye ilaç vermek istemedi. Bakalım salıya kadar bekleyeceğim zaten bat 15 Temmuz boşuna kan vermiş oldum yanigebelik olunca öyle mi oluyormuş ki, keşke idrar testi de verseydin verdin mi bilmiyorum ama onda çıkardı
:) var ya artık test yapmicam çok moral bozucu olmaya başladı beklemek en iyisi adet olmazsa anlaşılır zaten hem bir sürü masraf oluyo3 günlük gecikmenin ardından bugün test yapıp negatifi gördüm ve hemen ardından günlerdir aklımı kemiren ‘acaba hamile miyim?’ düşüncesini zihnimden attığım için beynim sinyali çakıp adeti yolladı :)
güldürdün beni ya sen iş gibi niye bakıyorsun tadını çıkar aaa .. kendi elinde gorevmis gibi olmasin bul vi cagresini heycanlı OlurCanım kaç gündür değerlendirdik afedersin gına geldi artık
Her gün her gün olmuyo kuzum ne yapayım gülme tutuyorgüldürdün beni ya sen iş gibi niye bakıyorsun tadını çıkar aaa .. kendi elinde gorevmis gibi olmasin bul vi cagresini heycanlı Olur
Aaayyyy canimmm görüyorum bende çok açık hafif ama var mı var.. hadi inşallah yaaa canimmm çok sevinirim inş vardır regl bekle bir daha yaparsın acele etmeKizlar selam bugun oglen normal gebelkk testi yaptim ilk idrarla degil ben gormek istedigim icin hayali bir cizgi yaratiyorum sanirim bi de siz bakin
yaptım canım hiç umut yok :) çörek otu kaynatıp içecektim ama yinede içmedim :) bi de bu erken gebelik testi yani bat 12 temmuzTest yaptin mi peki