Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar herkese merhaba. Ben yine idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Dün gece başladı sabah idrarım kırmızıydı hemen doktora gittim. Gebelik şüphesi olunca hcg istedi kan verdim ama makine bozulmuş salı günü alacağım sonucu :KK43: işin kötü tarafı ilaç da veremedi sadece bol su iç dedi gönderdi. Salıya kadar çatlarım ben
gebelik olunca öyle mi oluyormuş ki, keşke idrar testi de verseydin verdin mi bilmiyorum ama onda çıkardı

Kizlar selam bugun oglen normal gebelkk testi yaptim ilk idrarla degil ben gormek istedigim icin hayali bir cizgi yaratiyorum sanirim bi de siz bakin
Ben de gördüm canım ilk 5 dakikada çıktıysa çizgi var hayırlı olsun inşallah. Benim de bat 15 Temmuz ama idrarımda enfeksiyon çıktı muhtemelen testi etkiler yapsam mı acaba ya heyecanlandım şimdi :)

gebelik olunca öyle mi oluyormuş ki, keşke idrar testi de verseydin verdin mi bilmiyorum ama onda çıkardı
Enfeksiyonun gebelikle ilgisi yok canım ama eğer gebelik varsa diye ilaç vermek istemedi. Bakalım salıya kadar bekleyeceğim zaten bat 15 Temmuz boşuna kan vermiş oldum yani

Kızlar selamm🙋🙋bat 25temmuz..
İki düşüğüm var inşallah bu sefer olursa sağlıklı olur zaten hamileysem direk kan sulandırıcı iğne ile baslicaz şuan coraspirin ve folik asit kullanıyorum..
Hepimiz güzel haberleri alırız inşallah tek tek 🍀

3 günlük gecikmenin ardından bugün test yapıp negatifi gördüm ve hemen ardından günlerdir aklımı kemiren ‘acaba hamile miyim?’ düşüncesini zihnimden attığım için beynim sinyali çakıp adeti yolladı :)
:) var ya artık test yapmicam çok moral bozucu olmaya başladı beklemek en iyisi adet olmazsa anlaşılır zaten hem bir sürü masraf oluyo

Kizlar selam bugun oglen normal gebelkk testi yaptim ilk idrarla degil ben gormek istedigim icin hayali bir cizgi yaratiyorum sanirim bi de siz bakin
Aaayyyy canimmm görüyorum bende çok açık hafif ama var mı var.. hadi inşallah yaaa canimmm çok sevinirim inş vardır regl bekle bir daha yaparsın acele etme 🤗

Eklentiler

• 20200710_211050.jpg
    20200710_211050.jpg
    50,7 KB · Görüntüleme: 60
X