- 10 Nisan 2016
- 8.520
- 12.611
- 36
Hahahah ay alemsin haklisin tabi de tam zamaninda bırakma bari bugün de bir degerlendir ama gerçekten bak birşekilde eziyet etme kendine bul bir yolunuHer gün her gün olmuyo kuzum ne yapayım gülme tutuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahah ay alemsin haklisin tabi de tam zamaninda bırakma bari bugün de bir degerlendir ama gerçekten bak birşekilde eziyet etme kendine bul bir yolunuHer gün her gün olmuyo kuzum ne yapayım gülme tutuyor
Canım yumurtlama tarihini biliyor musun? Kaç günde bir adet oluyorsun? Yarın sabah ilk idrarla bende yapmayı düşünüyorum ayy inşallah çizgi çıkar:)Gorunuyor mu gercekten regl tarihi 15 temmuz baya var aslinda
Değerlendirdik canım bıraktım artık testim silikleşmeye başladı çünkü yetti gayri eşim de bıktıHahahah ay alemsin haklisin tabi de tam zamaninda bırakma bari bugün de bir degerlendir ama gerçekten bak birşekilde eziyet etme kendine bul bir yolunu
Kesinlikle. 8 aydır deniyoruz ve her ay kendimde hamilelik belirtisi buluyorum. Başım dönüyor,midem bulanıyor,kasık ağrısı vs. Erken gebelik testi alıp negatif sonuca da inanmıyorum adet günü tekrar test.. Bu yüzden olmuyor zaten..:) var ya artık test yapmicam çok moral bozucu olmaya başladı beklemek en iyisi adet olmazsa anlaşılır zaten hem bir sürü masraf oluyo
Vardır kuzucum ozaman benin gibi erken ogrenenlerdensin inşallah güzel sonuçlar alırız hayirli olur şimdidenEvet ilk bes dakikada cikti ama cizgiyi gorebilmek icin gozlerimi kanattim bu resim kacinci dakika bilmiyorum
aynı bende şu an olduğu gibii test negatif çıkmış ben hala hamileysem çörek otu düşük tehlikesi yapar diye içmiyorum ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gitmeden ben bi kadın doğuma gideyim bariKesinlikle. 8 aydır deniyoruz ve her ay kendimde hamilelik belirtisi buluyorum. Başım dönüyor,midem bulanıyor,kasık ağrısı vs. Erken gebelik testi alıp negatif sonuca da inanmıyorum adet günü tekrar test.. Bu yüzden olmuyor zaten..
Bende sırf bu yüzden ovulasyon testi yaptım iste hele bi de evim çok sıcak hiç cekilmiyoDeğerlendirdik canım bıraktım artık testim silikleşmeye başladı çünkü yetti gayri eşim de bıktı
Hahah :) Ne güzel aslında henüz içimizde olmayan bir şey için endişelenip yediğimze içtiğimize dikkat ediyoruz :) Ne zaman ki aklımızdan çıkarıp o ‘malum ay’ başka şeylere odaklanıp aklımızı meşgul eden bir şeyler yapacağız işte o zaman hiç ummadığımız anda gelecek :) inşallah en hayırlı zamanda nasip olur tüm bekleyenlere :))aynı bende şu an olduğu gibii test negatif çıkmış ben hala hamileysem çörek otu düşük tehlikesi yapar diye içmiyorum ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gitmeden ben bi kadın doğuma gideyim bari
Tatlım hafif var, gününe çok vae ondan böyledir, 2 gün sonra bidaha yap, daha koyu çıkacak inşallahKizlar selam bugun oglen normal gebelkk testi yaptim ilk idrarla degil ben gormek istedigim icin hayali bir cizgi yaratiyorum sanirim bi de siz bakin
Aynen ben tek değilmişim desene canım adetim düzenli yine de ovulasyon yaptımBende sırf bu yüzden ovulasyon testi yaptım iste hele bi de evim çok sıcak hiç cekilmiyo
Limonata gibi yap az şekerle bol bol limonlu su iç banada olmuştu bir kere o şekilde kurtuldumKızlar herkese merhaba. Ben yine idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Dün gece başladı sabah idrarım kırmızıydı hemen doktora gittim. Gebelik şüphesi olunca hcg istedi kan verdim ama makine bozulmuş salı günü alacağım sonucu işin kötü tarafı ilaç da veremedi sadece bol su iç dedi gönderdi. Salıya kadar çatlarım ben
Lik var sanki ya benim yaptığım bembeyazdıKizlar selam bugun oglen normal gebelkk testi yaptim ilk idrarla degil ben gormek istedigim icin hayali bir cizgi yaratiyorum sanirim bi de siz bakin
Sanırım var canım benim iki gebeliğimde de silik çizgi ile öğrendim ben birinde gunume 6gun kala digerinde 4gun kala.Kizlar selam bugun oglen normal gebelkk testi yaptim ilk idrarla degil ben gormek istedigim icin hayali bir cizgi yaratiyorum sanirim bi de siz bakin
Bat 15 temmuz 14 te olabilir umarim vardirSanırım var canım benim iki gebeliğimde de silik çizgi ile öğrendim ben birinde gunume 6gun kala digerinde 4gun kala.
Ama bundan daha koyuydu görseli bulursam eklerim.
Senin kaç gün var bata?
Muhtemelen git gide koyulaşacak.
İnsallah canimmTatlım hafif var, gününe çok vae ondan böyledir, 2 gün sonra bidaha yap, daha koyu çıkacak inşallah
Ay bilmiyorum ben cizgiyi yarattigimi dusundum ama simdi herkes var gibi deyince de şasirdim. Hayirlisi rabbimdenVardır kuzucum ozaman benin gibi erken ogrenenlerdensin inşallah güzel sonuçlar alırız hayirli olur şimdiden
Yumurtlama 30 haziran ve 1 temmuz canim ben de pazar yapacaktim erken gebelkk ama yarin sabah yapicam senin ne zamandiCanım yumurtlama tarihini biliyor musun? Kaç günde bir adet oluyorsun? Yarın sabah ilk idrarla bende yapmayı düşünüyorum ayy inşallah çizgi çıkar:)