Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
:) var ya artık test yapmicam çok moral bozucu olmaya başladı beklemek en iyisi adet olmazsa anlaşılır zaten hem bir sürü masraf oluyo
Kesinlikle. 8 aydır deniyoruz ve her ay kendimde hamilelik belirtisi buluyorum. Başım dönüyor,midem bulanıyor,kasık ağrısı vs. Erken gebelik testi alıp negatif sonuca da inanmıyorum 😅 adet günü tekrar test.. Bu yüzden olmuyor zaten..

Kesinlikle. 8 aydır deniyoruz ve her ay kendimde hamilelik belirtisi buluyorum. Başım dönüyor,midem bulanıyor,kasık ağrısı vs. Erken gebelik testi alıp negatif sonuca da inanmıyorum 😅 adet günü tekrar test.. Bu yüzden olmuyor zaten..
aynı bende şu an olduğu gibii :KK70: test negatif çıkmış ben hala hamileysem çörek otu düşük tehlikesi yapar diye içmiyorum :KK70: ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gitmeden ben bi kadın doğuma gideyim bari :KK70:

aynı bende şu an olduğu gibii :KK70: test negatif çıkmış ben hala hamileysem çörek otu düşük tehlikesi yapar diye içmiyorum :KK70: ruh ve sinir hastalıkları hastanesine gitmeden ben bi kadın doğuma gideyim bari :KK70:
Hahah :) Ne güzel aslında henüz içimizde olmayan bir şey için endişelenip yediğimze içtiğimize dikkat ediyoruz :) Ne zaman ki aklımızdan çıkarıp o ‘malum ay’ başka şeylere odaklanıp aklımızı meşgul eden bir şeyler yapacağız işte o zaman hiç ummadığımız anda gelecek :) inşallah en hayırlı zamanda nasip olur tüm bekleyenlere :))

Kızlar herkese merhaba. Ben yine idrar yolu enfeksiyonu olmuşum. Dün gece başladı sabah idrarım kırmızıydı hemen doktora gittim. Gebelik şüphesi olunca hcg istedi kan verdim ama makine bozulmuş salı günü alacağım sonucu :KK43: işin kötü tarafı ilaç da veremedi sadece bol su iç dedi gönderdi. Salıya kadar çatlarım ben
Limonata gibi yap az şekerle bol bol limonlu su iç banada olmuştu bir kere o şekilde kurtuldum

Kizlar selam bugun oglen normal gebelkk testi yaptim ilk idrarla degil ben gormek istedigim icin hayali bir cizgi yaratiyorum sanirim bi de siz bakin
Sanırım var canım benim iki gebeliğimde de silik çizgi ile öğrendim ben birinde gunume 6gun kala digerinde 4gun kala.
Ama bundan daha koyuydu görseli bulursam eklerim.
Senin kaç gün var bata?
Muhtemelen git gide koyulaşacak.

Yarın adet tarihim. Hiçbir belirtim yok acaba gecikecek miyim😔 ben ne zaman göreceğim silik çizgiyi 😖

X