Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Kullandigim program 29 u gösteriyo ama yumurtlamam 10. gün oldu 26-27 gün döngüm tabu su sira oynama oluyo bilemiyorum ne tarihi normalmi böyle olmasi ? Suan bile bel ve kasik agrisi cekiyorum gögüslerim agriyo ve yanla hissediyorum gögüslerimde

Kullandigim program 29 u gösteriyo ama yumurtlamam 10. gün oldu 26-27 gün döngüm tabu su sira oynama oluyo bilemiyorum ne tarihi normalmi böyle olmasi ? Suan bile bel ve kasik agrisi cekiyorum gögüslerim agriyo ve yanla hissediyorum gögüslerimde
O zaman hazıran topigine yaz canim

Kizlar gecen ay ben haziran topiginede yazmisdim ben 11 12 gun yumurtlamayi dusunmusdum 13 14 lerde benden akıntı gelmisdi ama inanmadim bana gore geçmişdi ondan sonra regl gecikti reglimden 14 gun cikinca o gunler gosteriyor yani 14cu günü 🤦🏻‍♀️ bu sefer 10dan 16ci gune kadar degerlendirmeyi düşünüyorum 1 er gun arayla....ama yinede pek umudum yok sanki olmuyacak gibime geliyor umutsuzlandim yine🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

kızlarr selam :KK200: ben de HAZİRAN ayından nasibini alıp gelenlerdenim ✌ Bu ay ne yumurtlama dönemi ne bişey hesaplıycam. Yumurtlama testi alacaktım ama ondan da vazgeçtim bu ay plansız yapmayı deniycem rahat olucam. Sanırım bebek fikrinden yeniden korkmaya başladım 🤔 çünkü eşim her şeye karışır bunu düşündükçe vazgeçiyorum bebekten :KK43: aama bakalım ne olacak plansız pek isteksiz olunca...
BAT 6 TEMMUZ (çocuk düşündükten sonra 25 günde bi regli olan ben 20 güne döndü ama 25 günden hesapladım yine bakalım)
Canım bizde 1 yıldır istiyorduk hep hesap kitap vs . Olmadı ramazan girince ben ramazandi oructu derken düşünmedim ne yumurtlama günü nede başka birşey hatta ilişkiden sonra yatardim yarım saat onu bile yapmadım ve o ay hamile kalmışım ama 6 haftalık düşükle sonuçlandı insan aslında takmayinca sanırım daha kolay hamile kalabiliyor bir problem yoksa . Demem o ki en iyisini yaparsın kafaya takmazsan

Canım bizde 1 yıldır istiyorduk hep hesap kitap vs . Olmadı ramazan girince ben ramazandi oructu derken düşünmedim ne yumurtlama günü nede başka birşey hatta ilişkiden sonra yatardim yarım saat onu bile yapmadım ve o ay hamile kalmışım ama 6 haftalık düşükle sonuçlandı insan aslında takmayinca sanırım daha kolay hamile kalabiliyor bir problem yoksa . Demem o ki en iyisini yaparsın kafaya takmazsan
❤️❤️❤️ rabbim hakkında en hayırlısını versin inşalllahh ❤️ bu ay sağlıklı gebelik nasip etsin sana da burada ki herkese de ❤️ ben çok kararsızdım birden dedim tamam cocuk yapalım eşim çok istiyordu... Ama nedense birden vazgeçtim gibi bu ay 🤯 ya benim eşim iyidir bana her konuda çok yardımcıdır çamaşır yukanacaksa beklemez beni ev süpürülecekse beklemez, ütü zaten ben bilmiyorum o yapıyor. Ama yapısı gereği her seye karışır cocuk olsa biliyorum sırf bu yüzden kendimi geri çekiyorum.

Günaydın kızlar, ümitsizlik olmasın ama stres de yapmayalım. Kendime başka bir hobi daha buldum. Boya aldım şu her yüzeye tutunanlardan. Onlarla masa ayakkabılık falan boyayacağım. 🤗🍀
Harikasın canım. Bende elimde kalan ovülasyon testlerini kullanıcam (10 tane kaldı). Onlar bittikten sonra bir daha böyle takip eder miyim bilmiyorum. Geçen ay tam 14. gün yumurtladım. Bu ay da öyle olursa demek ki düzenli deyip bırakacağım. Zaten çalışıyorum da. Bir şekile akışına bırakmak istiyorum. Tabi tapabilirsem.

Merhaba kizlar bende Hazirandan Temmuza postlandim...Hazirani iyi değerlendirmedik şimdi umutluyum İnsAllah regl bittikten sonra iyi olur bu ay ben ve siz iyi haberler aliriz🥰 🤰inşAllah bu topig banada sizede şans getirir🤲🏻🙏🏻Hadi bakayim batlarinizi yazin ekleyim sizi🥰hepimize hayirli olsun🙏🏻🙏🏻🙏🏻
İlk benden olsun

01.07.2020 👉🏻 @Cacaben
01.07.2020 👉🏻 @jnci
01.07.2020 👉🏻 @Sans2020
01.07.2020 👉🏻 @ezolinde
02.07.2020 👉🏻 @Paresilaaa
03.07.2020 👉🏻 Guli007 Guli007
04.07.2020 👉🏻 @NAVLEE
04.07.2020 👉🏻 @Elif Akkol
04.07.2020 👉🏻 @voda90
04.07.2020 👉🏻 @kahvetayt
04.07.2020 👉🏻 @Ansumjora
05.07.2020 👉🏻 @tnurta
05.07.2020 👉🏻 @Minnnak
05.07.2020 👉🏻 @baby0101
05.07.2020 👉🏻 @KeriminHilali
06.07.2020 👉🏻 @Selinos
06.07.2020 👉🏻 @xxHasretimsinxx
06.07.2020 👉🏻 @ikizanasi
06.07 2020 👉🏻 Bidebayilistersenferiha Bidebayilistersenferiha
07.07.2020 👉🏻 @fionawoody
07.07.2020 👉🏻@kardelen060492
08.07.2020 👉🏻 @berenbade
08.07.2020 👉🏻 @UnikornSaci
09.07.2020 👉🏻 @HAbibte
09.07.2020 👉🏻 @Elysia1
09.07.2020 👉🏻 kendihalindebircadi kendihalindebircadi
10.07.2020 👉🏻 @beyzahnm

10.07.2020 👉🏻 @fk99
11.07.2020 👉🏻 @yildizsavascisi
11.07.2020 👉🏻 lavieenrose26 lavieenrose26
14.07.2020 👉🏻 @Bir_Mumine
14 .07.2020 👉🏻 @Summerwinter
14.07.2020 👉🏻 @Elifatila
15.07.2020 👉🏻 @surayya
20.07.2020 👉🏻 @Deliiball
SELAM kızlar
Bennn 👍🏼
Bugün adetimin 10.günü. Tahminen 4 gün sonra yumurtlamam var. Ve tahmini adet günüm 6 temmuz

Merhaba canim nasil bir kistmis? Çikolata kisti gibi filânmı? Ya benim öyle siyaha Yakin bir renk bir kez koyu kıvamda geldi yere damladı hatta tuvaeltteyken ondan sonra gelenler kirmizi veya kahverengi lekeler oldu.. Bende düşündüm kist olabilirmi diye bende zaten pko var ama düşünüyorum da okadar sene ve zamanda birşey olmadida uzun zaman sonra eşimin yanına geldikten sonra bir kaç kez degerlendirdigimiz zamanını buldu bu kist diyorum ama herşey mümkün tabi.. benim öyle adet şeklindede gelmiyor kesiliyor sürekli kanama geliyor kahveye ceviriyor sonra tak kesiliyor hemde nerdeyse 1 saat sonra aynı gün
Ya bişey demddş doktor adetle geçer dedı ama 4 ay gecmdi simdş de koronadan gidemıyrm benm de damla damla geliyo ve cok az bsya siyah gıbı geliyo brnde agustosta korunmayı bırakcam ikinciyi istyrm insallh 😊

Merhaba canim nasil bir kistmis? Çikolata kisti gibi filânmı? Ya benim öyle siyaha Yakin bir renk bir kez koyu kıvamda geldi yere damladı hatta tuvaeltteyken ondan sonra gelenler kirmizi veya kahverengi lekeler oldu.. Bende düşündüm kist olabilirmi diye bende zaten pko var ama düşünüyorum da okadar sene ve zamanda birşey olmadida uzun zaman sonra eşimin yanına geldikten sonra bir kaç kez degerlendirdigimiz zamanını buldu bu kist diyorum ama herşey mümkün tabi.. benim öyle adet şeklindede gelmiyor kesiliyor sürekli kanama geliyor kahveye ceviriyor sonra tak kesiliyor hemde nerdeyse 1 saat sonra aynı gün
İlk cocuktan once bende de pko vardı 6 ay sonra hamile kaldm ovu testıy ve duzenli ilişkyle o gıttı bu grldi 🙄

X