Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canım kızım bugün 3 Yaşına giriyor. 1 ay önce ikinciyi yapmaya karar verdik. Adetten hemen sonra yumurtlama akıntısı gibi bir şey olmuştu ama ben ihtimal vermemiştim. Sence var gibi mı. Yakından daha belirgin fotoğrafda biraz daha silik çıkmış ama bilemedim canım. Çok heyecan yaptım ama 🤩yarın kan testi vermeye gideceğim. Inşallah varsa da kimyasal falan degildir
O akintinin ustunden kac gun gecti canim

Ya inşallah canım aminn. Kimyasal falan kafamı karıştırıyor ama. Çünkü benim regl çok düzensiz. Daha bata 21 gün var. :110:o yüzden tedirginim biraz
Regl düzensiz olsa bile çift çizgi olacagını sanmıyorum canım kimyasalı falan at aklından kötüyü çagırma pozitif düşün güzel düşün güzel olsun canım yarın kan verince sonucunu yaz buraya inşallah hamilesindir

siz uygulamış kıydınız anlatabilir misiniz deneyiminizi ?

canım ben adetimin 3. Günü başlamıştım ama adet bitince başlanıyor. Sabah ve akşam aç karna yemeklerden önce bir tane kabuğu kahverengi soğanı dış kabuğunu soyup dörde bölüp klorsuz su da kaynatıp ilk sıcağı geçince bir bardak içiyorsunuz. İnşallah şifa olmuştur size de şifa olur isteyen herkese rabbim nasip etsin anneliği🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Regl düzensiz olsa bile çift çizgi olacagını sanmıyorum canım kimyasalı falan at aklından kötüyü çagırma pozitif düşün güzel düşün güzel olsun canım yarın kan verince sonucunu yaz buraya inşallah hamilesindir
Ya ne güzel motive ediyorsun ne güzel konuşuyorsun. Allah razı olsun canım. Insallah yarın güzel haberi verebilirim sizlere. Insan kan testinde görmeyince yine de bi acaba diyor

17 18 gün geçti canım
Be kızımda 3 yaşına girecek ellerinizden öper onda reglimi olacağım gün olmadım akşamına test yaptım seninki gibi silik çıktı heyecandan hastaneye gittim hemen acile ahtım var dedim kan verdim ve 3 buçuk haftalık hamile olduğumu ögrenmiştim kızım için 3 yıl beklemiştim şimdi 2. İçin de 3 yıla yaklaşıuor

Kimyasili dusunme bence kotu dusunme insallah guzel yukselir degerlerin saglikla alirsin kucagina🥰🥰
Amin canım. Allah razı olsun. Eğer olursa benim için çok büyük sürpriz okur. Çünkü kızımda adet düzensizliği için 3 ay ilaç kullanıp bıraktıktan sonra hamile kalmıştım. Simdi denediğimiz ilk ay tutması resmen mucize olur benim icin😇😇

Be kızımda 3 yaşına girecek ellerinizden öper onda reglimi olacağım gün olmadım akşamına test yaptım seninki gibi silik çıktı heyecandan hastaneye gittim hemen acile ahtım var dedim kan verdim ve 3 buçuk haftalık hamile olduğumu ögrenmiştim kızım için 3 yıl beklemiştim şimdi 2. İçin de 3 yıla yaklaşıuor
Maaşallah Allah evlatlarımıza hayırlı upuzuuun ömürler versin inşallah. Rabbim eb kısa sürede 2. Kez anneliği tattirsin hayırlısıyla kuzum

Ya ne güzel motive ediyorsun ne güzel konuşuyorsun. Allah razı olsun canım. Insallah yarın güzel haberi verebilirim sizlere. Insan kan testinde görmeyince yine de bi acaba diyor
Öyle oluyor biliyorum o duyguyu eşime hamileyim demiştim testi görünce çok bekledik çok istyorduk hastaneye kan vermeye gittigimde ya yoksa ne dicem ben ne yapıcam diye çok telaş yapmıştım sonunda müjdeli haberi almıştım sende öyle olacaksın inşallah inşallah bu dediklerim lafta kalmaz yarın sevincini paylaşırsın dualarım seninle

Maaşallah Allah evlatlarımıza hayırlı upuzuuun ömürler versin inşallah. Rabbim eb kısa sürede 2. Kez anneliği tattirsin hayırlısıyla kuzum
Aminnnnn inşallah inşallah isteyen herkesin rabbim kucagını boş bırakmasın 2lerle 3 çüzlerle doldursun inşallah

Öyle oluyor biliyorum o duyguyu eşime hamileyim demiştim testi görünce çok bekledik çok istyorduk hastaneye kan vermeye gittigimde ya yoksa ne dicem ben ne yapıcam diye çok telaş yapmıştım sonunda müjdeli haberi almıştım sende öyle olacaksın inşallah inşallah bu dediklerim lafta kalmaz yarın sevincini paylaşırsın dualarım seninle
Allah razı olsun canım. Peki özel değilse neden 3 yıl sürdü hormonlarla falan alakalı bir şey miydi

Amin canım. Allah razı olsun. Eğer olursa benim için çok büyük sürpriz okur. Çünkü kızımda adet düzensizliği için 3 ay ilaç kullanıp bıraktıktan sonra hamile kalmıştım. Simdi denediğimiz ilk ay tutması resmen mucize olur benim icin😇😇
İnsallah guzel sonuclanir 🙏 bizim icin de dua et canim🙏🙏😊

Allah razı olsun canım. Peki özel değilse neden 3 yıl sürdü hormonlarla falan alakalı bir şey miydi
Bende çikolata kisti var başka da ne eşimde nede bende sorun yoktu degerlerim o kadar güzel çıkıyorduki ban doktor senin ikizim bile olur diyordu çikolata kisti engel oluyordu o yüzden

Bende çikolata kisti var başka da ne eşimde nede bende sorun yoktu degerlerim o kadar güzel çıkıyorduki ban doktor senin ikizim bile olur diyordu çikolata kisti engel oluyordu o yüzden
Anladım canım. Rabbim şifanı versin inşallah. 1 çocuğun olmuş. Bu demektir ki yine hamile kalabilirsin inşallah. Bana 6 ay olduğu halde çocuk olmayınca doktora gittiğimde doktor kontrollerini ve testlerimi yaptıktan sonra hiç bir şey sıkıntı görünmüyor ama döngülerin sürekli bu şekildeyse yumurtlamayla ilgili bir problemin vardır büyük ihtimalle. Hiç olmayadabilir. 1 yıl dolunca gel demişti. Basımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü. Çok şükür rabbim kızımı bu konuşmadan 3ay sonra verdi. Inşallah güzel Allahım dualarımızı geri cevirmeyecek göreceksin 🤲🤲🤲

X