- 17 Aralık 2019
- 404
- 337
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var var hayırlı olsun saglıklı kucagına alırsın inşallahSence var mı canım
Sence de var mı canım. Etmez miyim hiç. Yarın kan testi vermeye gideceğim. Sonucu öğrenince hemen yazarım. Inşallah rabbim en kısa sürede hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyenlere ☺☺Ho olsun canım dua et bizlerede
Ya inşallah canım aminn. Kimyasal falan kafamı karıştırıyor ama. Çünkü benim regl çok düzensiz. Daha bata 21 gün var. o yüzden tedirginim birazVar var hayırlı olsun saglıklı kucagına alırsın inşallah
O akintinin ustunden kac gun gecti canimYok canım kızım bugün 3 Yaşına giriyor. 1 ay önce ikinciyi yapmaya karar verdik. Adetten hemen sonra yumurtlama akıntısı gibi bir şey olmuştu ama ben ihtimal vermemiştim. Sence var gibi mı. Yakından daha belirgin fotoğrafda biraz daha silik çıkmış ama bilemedim canım. Çok heyecan yaptım ama yarın kan testi vermeye gideceğim. Inşallah varsa da kimyasal falan degildir
Regl düzensiz olsa bile çift çizgi olacagını sanmıyorum canım kimyasalı falan at aklından kötüyü çagırma pozitif düşün güzel düşün güzel olsun canım yarın kan verince sonucunu yaz buraya inşallah hamilesindirYa inşallah canım aminn. Kimyasal falan kafamı karıştırıyor ama. Çünkü benim regl çok düzensiz. Daha bata 21 gün var. o yüzden tedirginim biraz
siz uygulamış kıydınız anlatabilir misiniz deneyiminizi ?
17 18 gün geçti canımO akintinin ustunden kac gun gecti canim
Kimyasili dusunme bence kotu dusunme insallah guzel yukselir degerlerin saglikla alirsin kucagina17 18 gün geçti canım
Ya ne güzel motive ediyorsun ne güzel konuşuyorsun. Allah razı olsun canım. Insallah yarın güzel haberi verebilirim sizlere. Insan kan testinde görmeyince yine de bi acaba diyorRegl düzensiz olsa bile çift çizgi olacagını sanmıyorum canım kimyasalı falan at aklından kötüyü çagırma pozitif düşün güzel düşün güzel olsun canım yarın kan verince sonucunu yaz buraya inşallah hamilesindir
Be kızımda 3 yaşına girecek ellerinizden öper onda reglimi olacağım gün olmadım akşamına test yaptım seninki gibi silik çıktı heyecandan hastaneye gittim hemen acile ahtım var dedim kan verdim ve 3 buçuk haftalık hamile olduğumu ögrenmiştim kızım için 3 yıl beklemiştim şimdi 2. İçin de 3 yıla yaklaşıuor17 18 gün geçti canım
Amin canım. Allah razı olsun. Eğer olursa benim için çok büyük sürpriz okur. Çünkü kızımda adet düzensizliği için 3 ay ilaç kullanıp bıraktıktan sonra hamile kalmıştım. Simdi denediğimiz ilk ay tutması resmen mucize olur benim icinKimyasili dusunme bence kotu dusunme insallah guzel yukselir degerlerin saglikla alirsin kucagina
Maaşallah Allah evlatlarımıza hayırlı upuzuuun ömürler versin inşallah. Rabbim eb kısa sürede 2. Kez anneliği tattirsin hayırlısıyla kuzumBe kızımda 3 yaşına girecek ellerinizden öper onda reglimi olacağım gün olmadım akşamına test yaptım seninki gibi silik çıktı heyecandan hastaneye gittim hemen acile ahtım var dedim kan verdim ve 3 buçuk haftalık hamile olduğumu ögrenmiştim kızım için 3 yıl beklemiştim şimdi 2. İçin de 3 yıla yaklaşıuor
Öyle oluyor biliyorum o duyguyu eşime hamileyim demiştim testi görünce çok bekledik çok istyorduk hastaneye kan vermeye gittigimde ya yoksa ne dicem ben ne yapıcam diye çok telaş yapmıştım sonunda müjdeli haberi almıştım sende öyle olacaksın inşallah inşallah bu dediklerim lafta kalmaz yarın sevincini paylaşırsın dualarım seninleYa ne güzel motive ediyorsun ne güzel konuşuyorsun. Allah razı olsun canım. Insallah yarın güzel haberi verebilirim sizlere. Insan kan testinde görmeyince yine de bi acaba diyor
Aminnnnn inşallah inşallah isteyen herkesin rabbim kucagını boş bırakmasın 2lerle 3 çüzlerle doldursun inşallahMaaşallah Allah evlatlarımıza hayırlı upuzuuun ömürler versin inşallah. Rabbim eb kısa sürede 2. Kez anneliği tattirsin hayırlısıyla kuzum
Allah razı olsun canım. Peki özel değilse neden 3 yıl sürdü hormonlarla falan alakalı bir şey miydiÖyle oluyor biliyorum o duyguyu eşime hamileyim demiştim testi görünce çok bekledik çok istyorduk hastaneye kan vermeye gittigimde ya yoksa ne dicem ben ne yapıcam diye çok telaş yapmıştım sonunda müjdeli haberi almıştım sende öyle olacaksın inşallah inşallah bu dediklerim lafta kalmaz yarın sevincini paylaşırsın dualarım seninle
İnsallah guzel sonuclanir bizim icin de dua et canimAmin canım. Allah razı olsun. Eğer olursa benim için çok büyük sürpriz okur. Çünkü kızımda adet düzensizliği için 3 ay ilaç kullanıp bıraktıktan sonra hamile kalmıştım. Simdi denediğimiz ilk ay tutması resmen mucize olur benim icin
Bende çikolata kisti var başka da ne eşimde nede bende sorun yoktu degerlerim o kadar güzel çıkıyorduki ban doktor senin ikizim bile olur diyordu çikolata kisti engel oluyordu o yüzdenAllah razı olsun canım. Peki özel değilse neden 3 yıl sürdü hormonlarla falan alakalı bir şey miydi
Amin canım. Allah razı olsun. Tabi ki edeceğim. Her namazda aklıma geldiği her an her yerdeİnsallah guzel sonuclanir bizim icin de dua et canim
Anladım canım. Rabbim şifanı versin inşallah. 1 çocuğun olmuş. Bu demektir ki yine hamile kalabilirsin inşallah. Bana 6 ay olduğu halde çocuk olmayınca doktora gittiğimde doktor kontrollerini ve testlerimi yaptıktan sonra hiç bir şey sıkıntı görünmüyor ama döngülerin sürekli bu şekildeyse yumurtlamayla ilgili bir problemin vardır büyük ihtimalle. Hiç olmayadabilir. 1 yıl dolunca gel demişti. Basımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü. Çok şükür rabbim kızımı bu konuşmadan 3ay sonra verdi. Inşallah güzel Allahım dualarımızı geri cevirmeyecek göreceksinBende çikolata kisti var başka da ne eşimde nede bende sorun yoktu degerlerim o kadar güzel çıkıyorduki ban doktor senin ikizim bile olur diyordu çikolata kisti engel oluyordu o yüzden