Gebeliğe Hazırlık Temmuz Ayı Hamilelik Planlayanlar 🥰🤰🤲🏻

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar size acil bir şey sorabılır mıyım? Ben klomen kullandım ve yumurtlama günümde çatlatma iğnesi oldum (yani dün) bugün ovulasyon testi yaptım yine T çok koyu çıktı sonra bi an içimden gebelik testi yapmak geldi ve onu yaptım resımdeki gbi çıktı tam yumurtlama dönemi hamile kalmış olabılır mıyım yoksa iğnenin etkısıyle mi böyle çıktı bunu yaşayan var mı aranızda

Eklentiler

• 6A110F08-65BA-4D57-BA00-0159DF8560CD.jpeg
    6A110F08-65BA-4D57-BA00-0159DF8560CD.jpeg
    58,5 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar size acil bir şey sorabılır mıyım? Ben klomen kullandım ve yumurtlama günümde çatlatma iğnesi oldum (yani dün) bugün ovulasyon testi yaptım yine T çok koyu çıktı sonra bi an içimden gebelik testi yapmak geldi ve onu yaptım resımdeki gbi çıktı tam yumurtlama dönemi hamile kalmış olabılır mıyım yoksa iğnenin etkısıyle mi böyle çıktı bunu yaşayan var mı aranızda
Dün yumurtlama günün bugün gebelik testi yaptın pozitif mi dogrumu anladım canım

ovülasyon günü hamile kalsan bile test üzerindeki hormon değerini artırması en az 10 gün diye biliyorum. Gebelik oluşturduktan sonra o hormonun vücutta yükselmesi zaman alıyor. Ama inşallah gebesindir 🐥

ovülasyon günü hamile kalsan bile test üzerindeki hormon değerini artırması en az 10 gün diye biliyorum. Gebelik oluşturduktan sonra o hormonun vücutta yükselmesi zaman alıyor. Ama inşallah gebesindir 🐥
Bende çok şaşırdım ama bu iğnenin etkisi de olabılır herhalde hormonu yükseltıyor galiba

Catlatma ignesinden dolayi boyle cikiyor yaklasik bi 12 gun silik cikabilir

Aslında şimdi gitsen acile kan testi versen çıkar 1 saate ben dayanmaz giderdim bence bi git kan ver sonucu yaz olurmu

Catlatma ignesinde hcg var canm buna bagli lh da artiyor o yuzden 10-12 gun kadar ovu ve gebelk testi pozitif oluyor ama kisiden misiye degisiyorda bazilarn 8.gunde etkisi geciyor igneden sonra

Catlatma ignesinde hcg var canm buna bagli lh da artiyor o yuzden 10-12 gun kadar ovu ve gebelk testi pozitif oluyor ama kisiden misiye degisiyorda bazilarn 8.gunde etkisi geciyor igneden sonra
İğneyi dün oldum aslında tam 36saatte geçti şu an sol kasığımda çok ağrı var acaba çatlama mı oluyor dedim bide dünden beri ovulasyon testi yapıyorum hep t kopkoyu çıkıyor ondan şuphelendim halâ çatlamamıs demekki normalde bi gun sonra T silikleşirdi hala kopkoyu gebelık testını de yapar yapmaz hemencecik çıktı ıkıncı çizgi

İğneyi dün oldum aslında tam 36saatte geçti şu an sol kasığımda çok ağrı var acaba çatlama mı oluyor dedim bide dünden beri ovulasyon testi yapıyorum hep t kopkoyu çıkıyor ondan şuphelendim halâ çatlamamıs demekki normalde bi gun sonra T silikleşirdi hala kopkoyu gebelık testını de yapar yapmaz hemencecik çıktı ıkıncı çizgi
Lh hep oyle cikacak canm igne etkisi gecene kadr bende de oyleydi silikleşmez yani catlasada

İgne oldunmu canm olduysan kacinci gundesin eger olmadiysan hayirli olsunnn🥰🥰 Kurttankorkmayankuzu Kurttankorkmayankuzu
Yok canım kızım bugün 3 Yaşına giriyor. 1 ay önce ikinciyi yapmaya karar verdik. Adetten hemen sonra yumurtlama akıntısı gibi bir şey olmuştu ama ben ihtimal vermemiştim. Sence var gibi mı. Yakından daha belirgin fotoğrafda biraz daha silik çıkmış ama bilemedim canım. Çok heyecan yaptım ama 🤩yarın kan testi vermeye gideceğim. Inşallah varsa da kimyasal falan degildir

X