Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim en büyük hayalim şu an için anne olmak.. Kendimi her sekilde hazır hissediyorum kokusunu sicakligini gülüşünü ve bir parcani dünyaya getirmenin ne buyuk bir mutluluk oldugunu hayal ediyorum ve icim icime sigmiyo.. Peki sen hazir hissetmiyo musun

kızlar kendinizi nasıl hamileliğe hazır hissediyorsunuz...
Zamanla oluşan bir psikoloji hele de umut ettikçe olmuyorsa zaman gectikce daha da yükselen bir hissiyat bu her yaşta nasıl daha da olgunlaşıyorsa insan istekleride bu yönde değişebiliyor üstelik etraftacakrabalarinda da hamile ve yeni doğum yapanlar olunca bünye otomatik olarak o sorumluluğa hazır hale geliyor rabbim aratmasin cumlemize

inşallah ben de istiyorum ama en son aralık ayında kürtaj oldum ikizlerimi kaybettim şimdi de tüp bebek yaptıracağız ama bilmiyorum bebeğim olsun istiyorum ama galiba korkuyorum ...

B
Hadi yaa çok geçmiş olsun başlarda benimde kanamam oldu kum döktüm
Belkı bnımkıde kumdu Cunku bobregımde agrıyordu Ikı dakıkada bır tuvalete gıdıyodm.Cok kotu bı durm Allah kımseye göstermsnn

inşallah ben de istiyorum ama en son aralık ayında kürtaj oldum ikizlerimi kaybettim şimdi de tüp bebek yaptıracağız ama bilmiyorum bebeğim olsun istiyorum ama galiba korkuyorum ...
Ben 3 kez klomen denedm hsg cekindim olmadi 2 yila yaklasti sürecim kurtaj kotu olmus ama inan ki ben o ana kadar yasadigin anneligi bile tadanamdim henuz temmuz ayi asilama denicem bakalim nolcak umudunu yitirme kucagina alip kokusunu icine cekecegim gunlerin hayalini kuruyorum ben bakmak buyutmek ilgilenmekle ilgili sorumluluk konusunda korkum yok benim tek korkum onsuz yaşamak sizde bence cok karamsar olmayin

Merhaba anne adayları ve benim gibi ikinci bebiş düşünenler. Dediğim gibi 2. Bebiş olsun istiyorum 4 yaşında kızım var kardeşi olsun çok istiyor. Allah nasip eder inşallah bana da tüm isteyenlere de. Bat 2 temmuz, adetim bittiği günden beri işi sağlama alıp gün aşırı çalışmalar var. Ovaluasyon dönemi belirtilerini takip ediyorum hiç bu kadar kendimi dinlememistim. İnşallah temmuzda hamiş olurum ve hepimiz de kutlarız.

İnsllah arkadsim Allah nasip etsin hepimze ben 2 bebegimi kaybettim. Her ay bekliyorum haziran da olmadı temmuz dayim şuan da. Bu ay incir kürüne başladım bakalım hepimiz için hayirlisı olsun

Ben de dün gördüm konu acilmis.. Meryem otu birde fatma ana eli otu ikisi de ayniymis google bir yaz istersen ilginc seyler var hakKinda soylenen :)

Belli mi olur hamile kalmayi kolaylastirdigi gibi dogumu da kolaylastirip acilmasini sagliyomus bu ay da olmazsa hem doktora gidip hem de otu denemeyi dusunuyorum :)

selam kızlar 2 aydır bebiş çalışmaları yapıyoruz bizde 10 Temmuz BAT benimde yarın bitiyo adetim.inş güzel haberleri birlikte paylaşırız.

Tatlm snin son bat ne zamandi.Bnde bu ay sogan kuru ictim.Yumurtalma donemimdeym insallah tutmustur.Var mi böyle etrafinda bu kürle hamile kalann
13 haziranda adet oldum canim gecen ay spgan kuru denemistim bu ay ole pek bisey yapmiyorum bakalim temmuzda ne olcak doktor kontrollerim var sadece yarin gidicem bakalim ne diycek

inş allah nasip eder canım.. bugün daha iyiyim stresten cuma günü adet olmam gerekirken daha olmadım inş bir an önce adet görürüm

13 haziranda adet oldum canim gecen ay spgan kuru denemistim bu ay ole pek bisey yapmiyorum bakalim temmuzda ne olcak doktor kontrollerim var sadece yarin gidicem bakalim ne diycek
Hamile kalamadn mi bnde bu ay umutliydm sogan kuruyle kalirm diyee Neyse hayirlisi olsn canm Sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…