- 24 Ağustos 2012
- 6.056
- 7.340
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
En garantisi gun asiri ama bizde olmuyo malesef ramazan dolayisila :) bu ay ovulasyon testinin pozitif oldugu gunleri kacirmasak yeter:) olmazsa zaten sonrasinda iki ay mecburen ara verecegiz aile ziyaretleri falan.. insallah hepimiz by ay hayirli haberi alirizSelam kızlar. Benim adetim bittiğinden beri gün aşırı ilişki var. Kısmet artık bu ay böyle deneyelim dedim. Takvime göre yumurtlama 17 haziran. Kısmet artık. Tutarsa tutacak tutmaz ise önümüzdeki ay daha itinalı bir çalışma yapacağız.
Benim hic olmadi ama yumurtlama doneminde boyle kahverengi akintilar olabiliyor diye duydum belki yasayan biro daha yardimci olur ama akintin devam etmiyorsa yani adet olmadiysan belki de iliskiye girmek icin en uygun zaman olabilir :)Var mi benim durumda olan?
Ama benimki kulaktan duyma bir bilgi istersen bir doktora danis canimVar mi benim durumda olan?
Teseķurler. Bende miyom var. Acaba on dan mi oluyor böyle anlamadim. Adeti bekleyip sonra doktora giderim artikAma benimki kulaktan duyma bir bilgi istersen bir doktora danis canim
Ah canıımm yaa senden çok umutluydumm bende böyle dolu dolu regl görmedm bu kadar sancılı patlamalı bir tuhaf oldu halada devam ediyor inşallah temmuzda paylaşırızKuzu regl oldum az once ama karinagrim cok var yaaa ayni genc kizligimdaki gibi oldum uzun sure sonra..Cok agriyo, ise bile gidemedim.. Oldu da rahatladim ya, gecikme beni deli ediyo.. Yeni bat 11 Temmuz beybisuuu , hadi hediyem olsun bee, hadi hepimjz ayni anda hamis olalim bee
Merhabaa hanımlar
1 senedir evliyim temmuz 10 da bi sene olacak inşallah
İlk aylar eşim düşünmüyordu ben çok istedim daha sonra eşimi ikna etme çabaları sonuç verimce hormon testi yaptırdık bi sorun varsa erkenden önlemi alalım diye benim prlaktin yüksek çıktı 46 ydı hemşire tanıdığım sorun olabilir doktora git dedi beni kim tutabilir ertesi günü gittim hemen doktor testi tekrarladı ultrasonla baktı prolaktin haricinde herşey iyi dedi hipofiz mr çekildim onda da bişey çıkmadı dostinex verdi onu kullandım haftada 2 defa yarım yarım o ay 0.3 e düştü rahatladım derken aylar geçti hala olmadı bebiş eşim sperm testi yaptırdı çok düşük çıktı tedaviye başladı benimde diş problemim çıktı kaç ay korunduk derken benim prolaktin tekrardan tavan 76 yı gördü
agnucaston um şuan hayıt otu hapı günde 1 defa ama dostinexe tekrardan başlıcam sanırım erkenden sonuç almak için sonuç 1 yıl
olmasına rağmen bebiş yok
Bu ay bizde start verdik inşallah evlilik yıldönümünde hediye olarak bebeğimizi veririm eşime
Meryem ana otu almıştım önceden ona dün meryem suresini okudum bi parça koparttım sol gözümde taşıcam 41 gün boyunca da meryem suresini okucam inşallah rabbaim gönlümüze göre verir
Canım hem çok geçmiş olsun hemde hayırlısı olsun inşallah. Sende tez vakitte iyi haberler duyarsın inşallah. Bu arada Meryem ana otunu doğum esnansında suya konduğunu o açıldıkça rahimin açıldığını çok duydum. Ama hamile kalmak için göğüste falan taşınacağını ilk defa duydum.
Aklımda olsun bende denerim. Teşekürler açıklaman için.
Arkadaşlar temmuz ayında hamilelik planlayan bacılar burda toplanalım güzel haberleri beraber paylaşalım.