- 19 Ekim 2016
- 1.985
- 2.223
- 30
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
Selam canim bizim de ikinci ay bat temmuz 5 guzel haberlerimiziselam kızlar 2 aydır bebiş çalışmaları yapıyoruz bizde 10 Temmuz BAT benimde yarın bitiyo adetim.inş güzel haberleri birlikte paylaşırız.
Yaa oyle miii bilmiyordmmm :) Ama biz bu ay oyle uyguladkk Ayyyşşşş insallah olurr Ya RabbimmmAyy inşş ya.sperm kalitesi için 1 gün çalışma 1 gün ara verme şeklinde olmalıymış kızlar.yarın adetim bitiyo başlıycaz çalışmalara allahım hayırlısıyla nasip eder inş
Sakın ümitsizliğe kapılma kist çocuk olmasına engel degil ki sen moralini yüksek tut ve calışmalara başlakizlar bnde yazmistim temmuzda calismalara baslicaz diye size ama sanirim en az bi kac daha bebis icin beklememiz gerekecekgebelik oncesi gtmistim bi bktrm diye gecen ay kistim vardi demistim ya reglim btti gttim bugun ayni duruyomus bi tane daha catlamayan yumurtan eklendi dedi endiselenme cikolata kisti bile degil eriyebilen erir dedi. ilac verdi tekrar ilactan snra 2.reglinde gel dedi dedim gebeligi etkilermi istatistiklere gore olma ihtimalini azaltiyo kistler dedi ama olma ihtimalide var ddi daha denemeye baslayamadan hevesim kursagimda kaldi ne dersniz
İnş gerek kalmaz ama sende işe yararsa kesin denerim inş işe yarar musmutlu haberlerini alırızKiz bi sey olmaz iç.Bnde baslarda zorlandm.Nefes almadan iciyordm sonrada su bi parca ekmek aliyodm agzima Nefes aldigimda ekmek kokusu geliyodu . Dur bnde işe yararsa snde onumuzdeki ay dene.Insallh gerek kalmaz sagana da:))
Banada surekli kafana takma olur Taktikca olmaz.Bi de nasil kafama takmamamin formulunu soyleselerrOvülasyon testi alsammı ki bu ay diye düşünüyorum ama bilinç altı bebek bebek dedikçe olmuyo akışına bırakmaya çabalıycam
doktorda oyle dedi moralini bozcak bise yok dedi adet tam sökulmeyince bile icten kalanlar kist yapabiliyomus.ama yumurtlama donemiyle ilgili sorular sorunca bi kistleri halledelim gibi konustu yani o kadar dusukmu olasilik ona canim skldiSakın ümitsizliğe kapılma kist çocuk olmasına engel degil ki sen moralini yüksek tut ve calışmalara başla
Tatlm bnimde ablamin kisti vardi Ama hamile kaldi engel degil yanidoktorda oyle dedi moralini bozcak bise yok dedi adet tam sökulmeyince bile icten kalanlar kist yapabiliyomus.ama yumurtlama donemiyle ilgili sorular sorunca bi kistleri halledelim gibi konustu yani o kadar dusukmu olasilik ona canim skldi
Hayır ya takılma buna hiç doktor hiç bi pürüz kalmasın istediği için kistleri halledelim demiştir.Ki çok duyuyoruz kisti olup hamile kalan ayrıca kist birçok kadında var doğurganlığa engel degildoktorda oyle dedi moralini bozcak bise yok dedi adet tam sökulmeyince bile icten kalanlar kist yapabiliyomus.ama yumurtlama donemiyle ilgili sorular sorunca bi kistleri halledelim gibi konustu yani o kadar dusukmu olasilik ona canim skldi
Tatlm bnimde ablamin kisti vardi Ama hamile kaldi engel degil yani
Hayır ya takılma buna hiç doktor hiç bi pürüz kalmasın istediği için kistleri halledelim demiştir.Ki çok duyuyoruz kisti olup hamile kalan ayrıca kist birçok kadında var doğurganlığa engel degil