Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sıkma canini Insallah olurr.Bizde bi gun anne olurzz:)

bu arada folik asit alımına başladınız mı kızlar ben kullanıyorum çok önemli çünkü
ben gebelik dusundgmu soyleyince kan tahlili yaptrdi kanin dusuk dedi kan ilaci verdi d vitamini verdi folik asit niye vermedi diye dusundum kan ilacinin icerigine baktm ayni zamanda folik asit takviyesi yaziyodu. o yuzden sanirim ayri vermedi

incir kürüne başlasak mı arkadaşlar hem lezzetli bişey soğan pek bi sevimsiz geliyo kulağa ama bu yola baş koydum onuda yaparım.

Kizlar ben adetin 2. Gunu testleri yaptirdim fsh e2 ve lh hormonuna bakti yorumluyabilecek olan varmi
Fsh:9.18
Lh:10.73
Estradiol e2: 31.95
Doktor bana srnin yumurtaliklar 1 calisiyo 2kereyatiyo dedi lh dusukmus ne olcak simdi

incir kürüne başlasak mı arkadaşlar hem lezzetli bişey soğan pek bi sevimsiz geliyo kulağa ama bu yola baş koydum onuda yaparım.
Incir kuru nasil yapiliyor ki canm Ne zaman uyguluyorz Olmadi onu yapicz

Kizlar ben adetin 2. Gunu testleri yaptirdim fsh e2 ve lh hormonuna bakti yorumluyabilecek olan varmi
Fsh:9.18
Lh:10.73
Estradiol e2: 31.95
Doktor bana srnin yumurtaliklar 1 calisiyo 2kereyatiyo dedi lh dusukmus ne olcak simdi
bildiğim kadarıyla FSH ve LH normal değerlerde fakat estradiol düşük normalden oda bi çeşit östorojen yani kadınlık hormonu

İnsllah arkadsim Allah nasip etsin hepimze ben 2 bebegimi kaybettim. Her ay bekliyorum haziran da olmadı temmuz dayim şuan da. Bu ay incir kürüne başladım bakalım hepimiz için hayirlisı olsun
Geçmiş olsun canım inşallah Allah tez zamanda bebeğine kavuşturur seni. İncir kürünü ben de bir ara denemiştim ama tam istikrarlı değildim. Şimdi hergün hurma yiyorum 5 veya 7 tane. İncir de yiyorum arada inşallah faydası olur. Benim ilk gebeliğimde yumurtalarım büyümüyordu ilaç kullandım. Şimdi de ilaç kullanıyorum bakalım tutacak mı.

hurmanın faydası varmıymış hamileliğe canım eğer öyleyse tam vakti

ferplex fol adi. bn hap kullanmayi hc sevmiyorum malesef hemen hemen hepsi mideme dokunuyo daha evvelki verilen kan haplarini icmemistim dr a soyledim bunlar tek icimlik suruplar sise sise.icip atiyosun.bundan yazdi
bu kansızlık için tatlım günlük 400mg folic asit alınması gerekiyor.bence doktoruna bi sor ektra folik asit alamaya gerek varmı diye

gecmis olsun bugun dr a gittigimde kistin hallolsun yumurta buyutmek icin hap vericem sana dedi.yorumunuzu gorunce dikkatimi cekti. yumurta buyumekten kasit ne hani adette duzensizlikmi oluyo mesela. benim adet duzensizligim yok ama iki kistim var yeni olusan.tam sokulmemistir regl ondan olmustur bi tanede catlamayan yumurta var ddi. merak ettim sorim ddim sze de

bu kansızlık için tatlım günlük 400mg folic asit alınması gerekiyor.bence doktoruna bi sor ektra folik asit alamaya gerek varmı diye
arkadasim hamile ona soyledim gecen ay gidince bana folik asit vermedi diye onada kan hapi vermis mesela. dedim ayrica folik asit kullaniyomusun yok dedi bi dr a sor dedim. dr kan ilacinin icinde folik asitte ayrica kullanmana gerek yk demis ben de supheye dustum simdi

tatlım o zaman doğal yollardan folik asit alımına başvurcan. bol bol yesil yapraklı sebzeler tüket.tere roka marul maydanoz semiz otu tam da yaz mevsimindeyiz.sağlıklı bebişlerimiz olsun inş herşeye deger bu

Benim de adetim düzenli her ay gelir ancak yumurtalarım büyümüyormuş tam büyüyemeden adetle atılıyor. Progestan kullanmıştım ilk gebelikte. Adet olunca da kullanmam icin klomen vermisti dr ama adet olmamistim hamile kalmistim. Şimdi yine bakalim buyurse yumoşlar hamile kalırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…