-
- Konu Sahibi kahvekokulu
8 Ay oldu :) 2 haziranda kimyasal gebelik gecirdm maalesef olmadi bu ay olr insallah. Dört gozle bekliyorz. Sizin kac ay oldu ?İnsallah canım ne zamandir istiyorsunuz bebiş
İnsallah yarin mutlu haberleri verirsin canım kac gun gecikti adetinBaba dua edin kızlar ya, yarın kan testi yaptırcam..
hayirli haberler al insallah :)Baba dua edin kızlar ya, yarın kan testi yaptırcam..
Geçmiş olsun saglikli hayirli evlat versin Allah hepimize.. Bizim daha cok yeni denememizin 2.ayındayız :)8 Ay oldu :) 2 haziranda kimyasal gebelik gecirdm maalesef olmadi bu ay olr insallah. Dört gozle bekliyorz. Sizin kac ay oldu ?
sagol canımm, aminnn, insallah sizinkide uzamadan olur :) özel biseyler deniyor musun kür falan.Geçmiş olsun saglikli hayirli evlat versin Allah hepimize.. Bizim daha cok yeni denememizin 2.ayındayız :)
İnsallah canim :) Hiç bisey denemiyorum ama mayista takvimden tahmin ettim yumurtlamami olmadi bu ay adetim biter bitmez ovulasyon testine başladım meğersem ben erken yumurtluyormuşum o yuzden umutluyum biraz bu aysagol canımm, aminnn, insallah sizinkide uzamadan olur :) özel biseyler deniyor musun kür falan.
evet ovulasyon testleri cok iyi oluyor emin oluyosun gununden :) bende hastaneye gidiyorm ultrasonla baktiriyorum.İnsallah canim :) Hiç bisey denemiyorum ama mayista takvimden tahmin ettim yumurtlamami olmadi bu ay adetim biter bitmez ovulasyon testine başladım meğersem ben erken yumurtluyormuşum o yuzden umutluyum biraz bu ay
Tatlm snin son bat ne zamandi.Bnde bu ay sogan kuru ictim.Yumurtalma donemimdeym insallah tutmustur.Var mi böyle etrafinda bu kürle hamile kalannSag ol kuzucum allah razi olsun
Enfeksiyonun neyden oluyordu...Benimki sistitiii Hala bebek yok Iyilestim bu iki aydirr Bakalm beklemedymm :))8 aydır deniyoruz bizimde olmadı enfeksiyondan dolayı
Henüz regl m geçmedi yarın 4 gün kalmış olcak, kan testi yaptırmayı düşünüyorumİnsallah yarin mutlu haberleri verirsin canım kac gun gecikti adetin
Amin canım sağollhayirli haberler al insallah :)
Vajinal muayenede gördü dr yanma ağrı felan yok bilmiyorum vallahi antibiyotik kullandım tam geçmedi şimdi fitil kullanıyorumEnfeksiyonun neyden oluyordu...Benimki sistitiii Hala bebek yok Iyilestim bu iki aydirr Bakalm beklemedymm :))
hmm anladm gecmis olsn cnm.Bnimkide idrarda enfeksiyon cikti Yanmam vardi Hatta kanamam bile oldu Ama iyiyim şükürVajinal muayenede gördü dr yanma ağrı felan yok bilmiyorum vallahi antibiyotik kullandım tam geçmedi şimdi fitil kullanıyorum
Ovulasyon testi nasıl yapılıyor sonucu nasıl yorumlanıyor biliyosanız anlatır mısınız? Bir kez hamile kaldım geriden geliyodu gelişimi herkes geç döllenmiştir dedi. Sonra bebeğimi kaybettim, tekrar hamile kalmak istiyorum bir kaç ay geçince kürtajın üstünden.İnsallah canim :) Hiç bisey denemiyorum ama mayista takvimden tahmin ettim yumurtlamami olmadi bu ay adetim biter bitmez ovulasyon testine başladım meğersem ben erken yumurtluyormuşum o yuzden umutluyum biraz bu ay