Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
8 Ay oldu :) 2 haziranda kimyasal gebelik gecirdm maalesef olmadi bu ay olr insallah. Dört gozle bekliyorz. Sizin kac ay oldu ?
Geçmiş olsun saglikli hayirli evlat versin Allah hepimize.. Bizim daha cok yeni denememizin 2.ayındayız :)

sagol canımm, aminnn, insallah sizinkide uzamadan olur :) özel biseyler deniyor musun kür falan.
İnsallah canim :) Hiç bisey denemiyorum ama mayista takvimden tahmin ettim yumurtlamami olmadi bu ay adetim biter bitmez ovulasyon testine başladım meğersem ben erken yumurtluyormuşum o yuzden umutluyum biraz bu ay

İnsallah canim :) Hiç bisey denemiyorum ama mayista takvimden tahmin ettim yumurtlamami olmadi bu ay adetim biter bitmez ovulasyon testine başladım meğersem ben erken yumurtluyormuşum o yuzden umutluyum biraz bu ay
evet ovulasyon testleri cok iyi oluyor emin oluyosun gununden :) bende hastaneye gidiyorm ultrasonla baktiriyorum.

Peki senin kullandigin ya da kullanmayi düsündügün herhangi birsey var mi :) (biraz önce meryem otu diye paylasilmis seyler gördüm ve ilginç geldi)

Enfeksiyonun neyden oluyordu...Benimki sistitiii Hala bebek yok Iyilestim bu iki aydirr Bakalm beklemedymm :))
Vajinal muayenede gördü dr yanma ağrı felan yok bilmiyorum vallahi antibiyotik kullandım tam geçmedi şimdi fitil kullanıyorum

Vajinal muayenede gördü dr yanma ağrı felan yok bilmiyorum vallahi antibiyotik kullandım tam geçmedi şimdi fitil kullanıyorum
hmm anladm gecmis olsn cnm.Bnimkide idrarda enfeksiyon cikti Yanmam vardi Hatta kanamam bile oldu Ama iyiyim şükür

Ovulasyon testi nasıl yapılıyor sonucu nasıl yorumlanıyor biliyosanız anlatır mısınız? Bir kez hamile kaldım geriden geliyodu gelişimi herkes geç döllenmiştir dedi. Sonra bebeğimi kaybettim, tekrar hamile kalmak istiyorum bir kaç ay geçince kürtajın üstünden.

Ben Gittigidiyordan erken gebelik testiyle birlikte 20li ovulasyon paketlerden aldım adetim bittikten 2 gün sonra kullanmaya basladım. Aynı gebelik testi gibi idrarla kullanılıyor günde iki kez sabah ve akşam yapıyorum cift cizgiyi görünce gün aşırı ilişki oluyor bizim.. Koyu olduğunda ve ertesi günü silikleştiğinde mutlaka o günler değerlendirilmeli.. Takvime göre daha mantıklı ben takvime göre hareket ediyordum meğer erken yumurtluyormuşum bat 5 temmuz bakalım.. deneyebilirsiniz sizde..

Koyu olduğunda yumurtluyorsun ve silikleştiği ertesi gün çatlıyor diye biliyorum o iki gün cok önemli eğer kullanıp hamile kalan arkadaşlar varsa onlar da birkaç bilgi verebilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…