Gebeliğe Hazırlık TEMMUZ AYI HAMİLELİK DÜŞÜNEN ANNE ADAYLARI

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ayy insAllah canim benim valla ramazan bayram temizlik cok yoruldum insAlalh bu ay kafam bedenim dinlenmek istiyorum biz elimizde geleni yaparz Rabbim nasi uygun gorurse oyle yapar verirse de vermesede bi bildigi vardir insAllah. bu ay Allahtan bise olmazsa dikkat edelim gunlere gecen sefer byrama gtti ikimizinki de bu arada 4 ay pilatese gttim bn ocaktan snra ramazanda biraktim.cesaret edemiyorum acikcasi supheli bi durumdayken rahat edemem. yoga daha yumusatir pilateste ters hareketler de yapiyoduk

Suppersinnnnnnn canim gozlerim doldu ne guzel hamilesin cok sukur allahim bende dahil burdaki herkeze versin insallah cok sanslisin hamileliktendir sulu gozlerin biraz daha narin oluyosun olsun ya bir hamile haberi daha almak cok guzel neler yaptin hadi bizede anlat belki vesile olursun rabbim hayirli bir hamilelik gecirip kucagina almayi nasip etsin insallah canim

Kizlar bugün öğle 12.10 da ovitrelle ignemi oldum.36 saat bekleyecemiyiz.ne zaman başlanmali bebek çalışmalarına.ayrica önce diyeyim sonra siz karar verin.bende gizli şeker. Hasimato ve ufak miyom var. Şeker hapi ve troid hapi kullanıyorum dr troud hapini 1 den 1.5 tablete yukseltti.ac karnina hep 2 cay kaşığı çörek otu yagi ictim troid ilacimi ictim.klomende ictim.sonuc yumurtam 22 mm sagda 2 tane var.ignemi oldum.ayaklarimi dikip hiç beklesem mi 5 gün çalışacakmış.çörek otu yağının faydası olduğunu düşünüyorum.önceden çörek otu yagi seker hapi olmadan 15mm ye kadar büyümüştü..

Bence bekleme basla tüpte olsun catladiginda uzun yolculuk nede olsa .. Islaklık var mı ?

Ayyyy kusuuum yaa tebrik ederiiiimmm cok sevindim rabbim sag salim kavustursn insallah

Hayirli olsun cnm cok sevindim

Ya kızlar adetime 5 gün kala öğlen bi test yaptım negatif çıktı, sonra dışarı çıktım döndüğümde çok silik bi çizgi vardı. Biliyorum ilk 5 dakika değerlendiriliyor ama insan umutlanıyor belki çok erken ve sabah çişi değil diye görmemişimdir, ne dersiniz?

Çok sevindim canım. Tebrik ederim. Tadını çıkar hamileliğinin, dinlen. Yoga yap, su iç.

Canim testi adet gununde tekrarla cok erken test icin 4 veya 6 gun once erken gebelik testleri yardimci olur moralini bozma belki vardirda cikmamustir belli olmaz adet gunun de mens kanaman gelmezse testi tekrarla

Canim testi adet gununde tekrarla cok erken test icin 4 veya 6 gun once erken gebelik testleri yardimci olur moralini bozma belki vardirda cikmamustir belli olmaz adet gunun de mens kanaman gelmezse testi tekrarla
Çok sağol canım cevabın için. Sabredebilirsem öyle yapıcam :)

Kizlar benim de bu gun ovitrelle catlatma ignesinden sonra ki 14. Cu gunum bakalim kirmizilar gelcekmi yine yuzsuz kirmizilar sole bi bebek figuru koyayim belki ugur getirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…