- 2 Temmuz 2017
- 2.033
- 14.675
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #1.921
Aynı benim gibi olmuşsun .. Sen normalde kaç güne bir adet oluyordun?
28 gunde bir oluyorm canm.En fazla 30 gun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynı benim gibi olmuşsun .. Sen normalde kaç güne bir adet oluyordun?
Üzme kendini canım ağustosta da beraberiz Allah büyük
Günde bir kere yapsan kafiKızlar ovu testini sabah akşam mı yapıyoruz sabah çift çizgiyi görürsek akşam yapmaya gerek var mı? Ben anlamadım sabah akşam mantığını biri beni aydınlatabilir mi
Herhalde buradan devam demi K kahvekokuluKİZLAR bat ı agustos olanlar yeni sayfada mi buluşacağız ?? Yoksa buradan devam mi birlikte
Hmm yumurtalık da sızı hissediyor musun yumurtlamaya yakın dikkat ettin mı hiç ? O zaman sende 12. Gün başlayıp 18. Güne kadar yapacaksın artık ne zaman yakalarsan çift çizgiyi ..28 gunde bir oluyorm canm.En fazla 30 gun
Kullanmak istiyorsan tabi Gittigidiyor'da ucuza alabilirsin laboquick ne zaman yumurtlayacagini gösteriyor . Öyle gebelik testi gibi ama lh değerini olcuyor .. gerçi ağrı ve akıntıdan da kestirebilirsin ..Evet kasiklarimda agri oluyor canm.Bn hic ovulasyon testi kullanmadm ki Nasil bi sey onu bile bilmiyorm
Canım erken gebelik testi yapabilirsin. Clearblue markanın 4 güne kadar sonuç veren testi var 1 gün öncesinde yüzde 97 diyoBat 10 temmuz pazartesi ama ben dayanamiyorum arrik yarin sabah 1 gun kala test yapicam sanirim.gogus sizisi var ama o adet onceside oluyordu fakat sık idrara cikmam basladi ve hic kalkmam sabah 5 te idrara uyandim ve uyuyamadom bir sure.ustelik renginde koyulasma vardi!daha once bebisimin kalbi durdu 10 haftalik o zamanda bu belirtiler olmustu ins yine bebis haberidir..bana dua edin yarin sabah test yapicam 1 gun kalmis oluyor ama cikar mi acaba deneyimi olan var mi?evde ki test erken testlerden de degil ama sabredemiyorum bu sefer marttan beri bekliyoruz
Markaya göre depişiyo canım aldığın testin prospektüsünde yazar bazılarında akşam sabah yazıyı bazıları günde bir yeterli oluyo. Ama yapmadan 3 4 saate kadar herhangi bir sıvı alınmaması öneriliyoKızlar ovu testini sabah akşam mı yapıyoruz sabah çift çizgiyi görürsek akşam yapmaya gerek var mı? Ben anlamadım sabah akşam mantığını biri beni aydınlatabilir mi
Yarin pazar nobetci eczane aratmak istemiyorum esime sabah bu test negatif yada silik cigi cikarsa pazartesi kirmizilari beklicem galiba ama gelmezse kirmizilar hemen o testi alirim is cikisi..bu arada bel agrimda var arada bulantida ama bunlar regl oncesi bel agrisi ile de karisabiliyor off beklemek ne zor ama sanki bu ay oldu hissim var icimde bir yandan da!Canım erken gebelik testi yapabilirsin. Clearblue markanın 4 güne kadar sonuç veren testi var 1 gün öncesinde yüzde 97 diyo
Ayrıca pozitifi görmek 24 48 saat içinde yumurtlama olacağı anlamına geliyo o gün dahil 3 gün değerlendirmeniz yeterli olur diye düşünüyorum. Daha sonra yaptığıda silikleşmeye başladığını göreceksinMarkaya göre depişiyo canım aldığın testin prospektüsünde yazar bazılarında akşam sabah yazıyı bazıları günde bir yeterli oluyo. Ama yapmadan 3 4 saate kadar herhangi bir sıvı alınmaması öneriliyo
Yumurtlama gününü takip edip değerlendirdiysen neden olmasın? Senin 1 günün kalmış benim bir hafta var daha nasıl geçicek bilmiyorumYarin pazar nobetci eczane aratmak istemiyorum esime sabah bu test negatif yada silik cigi cikarsa pazartesi kirmizilari beklicem galiba ama gelmezse kirmizilar hemen o testi alirim is cikisi..bu arada bel agrimda var arada bulantida ama bunlar regl oncesi bel agrisi ile de karisabiliyor off beklemek ne zor ama sanki bu ay oldu hissim var icimde bir yandan da!
Canım günde bitane yapanın markası ne peki? Ben sabah yapayım diyorum ona göre günü değerlendiririm diye düşündüm. Diğer türlü karışık geldi banada bi bilgin var mı marka konusundaAyrıca pozitifi görmek 24 48 saat içinde yumurtlama olacağı anlamına geliyo o gün dahil 3 gün değerlendirmeniz yeterli olur diye düşünüyorum. Daha sonra yaptığıda silikleşmeye başladığını göreceksin
Canım oeki hangi markayı öneriyosun bende bikere yapayım çizginşn netliğine göre o günü değerlendireyim diyorum ve kaç adet olanından alayım senceGünde bir kere yapsan kafi
Hep aynı saatte yap ben mesela hep saat 15 De yaptım saat 12 De su içmeyi bıraktım .. 12. Gün baslasan sen yeter sanırım
Kızlar mrb hepinize. Bu ay denememizin 6. Ayı ve bu ay ovulasyon testiyleyumurtlamagünümü takip ettim. Adetimin 14. günü pozitifi gördüm ve o 3 günüdeğerlendirdik. Aralıklarla sadece tuvalette peçeteye gelen sarımsı sümüksü bir akıntıgeliyo. Bugün de geliyo ve kasık bel ve bacak ağrım var. Bat a 1 hafta var. Bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi? Hamile olabilir miyim? Çok istiyoruzKizlar ben 2 ay icinde hamile kaldim, yukarida arkadasim da yazmami istemis nasil kaldigima dair.. Microgynon kullaniyordum biraktim 2 ay oldu, hemen ardindan kaldim.. 1 kere ovulasyon testi aldim ve oyle takip ettim, onu ovulasyon testi konusunda gorebilirsiniz, testleri attim, fotosunu sildim cunku.. Bende en onemli sey seks yapmak icin degil, zevk almak icin yapin, ciddiyim. Ben her defasinda 1den fazla orgazm olan birisiyim bunun etkisi muhakkak vardir cunku orgazm oldugunuz zamanda da kaygan akintiniz olur ve spermler daha rahat yuzer daha uzun yasarlar.. Benim de ilk tecrubemdi, ama yumurtlama gunumde hamile kaldigima eminim yani 26sinda. Ovulasyon testi yaparken adetinizin ilk gunu ile birlikte 12 gun sayin ve oyle yapmaya baslayin testleri, ben oyle yaptim.. Guzel dilekleriniz icin cok tesekkur ederim kizlarim, Allah en kisa zamanda sizlere de nasip etsin..
En cok bu ay degerlendirdik 21.gun progesteronumda 13.5 filan cikti kesin yumurtlamisim 11-18gun dahil degerlendirdik 2-3 gun arayla..artik Rabbim "Ol!"derse olacak...kac aydir dusuk sonrasi degerlerim duzelmemisti bu ay hersey normal cikti..canim sen ben dahil her isteyene Rabbim bu ay aratmasin mujdeler verdirtsin ins bu ay!Yumurtlama gününü takip edip değerlendirdiysen neden olmasın? Senin 1 günün kalmış benim bir hafta var daha nasıl geçicek bilmiyorum