- 9 Haziran 2017
- 196
- 189
-
- Konu Sahibi kahvekokulu
- #1.861
Aynen cnm bende kahverengi leke geliyo sabah beri çok feci de sancilaniyorum tutmadı demekki bu aydaAyy kuzum sende mi inşallah devamı gelmez dur bakalım
Hayır çok değil peceteyle silince geliyo sadece ama adet sancısı gibi sancim var ayakta duramıyorum yani sabah beri ağlıyorum sancidanKahverengi lekenizcokmu
Canım erken olgunlaşıp ama erken catlamıo benimde bu ay 5.günü 23mm 2 yumurta diğeri 18mm 16.gün çatladıDüzenli canımda benim yumurtalarım erken olgunlaşıyo heralde adetim bitti 2.gün doktora gittim doktor baya büyümüş 2 hün sonra ilişkiye gir dedi her ay adet bitimi 4. Gün başla 1 hafta yap dedi. Takvimle uyuşmuyo benim takvim farklı gösteriyo bilemedim niye
Sen hep mı böyle oluyordun ? İlk günün böyle mı geçiyordu ?Aynen cnm bende kahverengi leke geliyo sabah beri çok feci de sancilaniyorum tutmadı demekki bu ayda
Bende onu kullanıyorum canım ama bu ay tutmadı çünkü takvimde ard arda 2gün denedim doğrudurdie ama benim o günler hiç sümüksü akıntı gelir diolar ya o gelmedi ondan önceki günlerde akıntım vardı. O yüzden takvim bende tutmadı malesefcanim senin adetlerin duzenli mi ben takvimim diye bi program kullaniyorum cok guzel bi program pembe arka plan ustune cicek var indirirsen.iliskiye girdigin gunleri isaretliyosun yumurtlama haftani bildiriyo reglini bildiriyo.yumurtlama gunu herkese gore degisir ama en azndan haftani bilip iliskini vs isaretleyebiliyosn
Hayır kahverengi leke olmazdı hiç yine sancilarim çok olurdu aglardim ama hasta olurdum yani hemen kan gelirdi normalde sabah beri sadece leke geliyoSen hep mı böyle oluyordun ? İlk günün böyle mı geçiyordu ?
ALLAH ALLAHHayır kahverengi leke olmazdı hiç yine sancilarim çok olurdu aglardim ama hasta olurdum yani hemen kan gelirdi normalde sabah beri sadece leke geliyo
Zaten takvim aldatıcıBende onu kullanıyorum canım ama bu ay tutmadı çünkü takvimde ard arda 2gün denedim doğrudurdie ama benim o günler hiç sümüksü akıntı gelir diolar ya o gelmedi ondan önceki günlerde akıntım vardı. O yüzden takvim bende tutmadı malesef
Kızlar bende takvimimi kullandım ilk kez haziran da denedim ve olmadıZaten takvim aldatıcı
Kaç günde bir adet oluyorsun sen ?Kızlar bende takvimimi kullandım ilk kez haziran da denedim ve olmadıovulasyon testine baslicam adeti min 3.günü bgun ..başka neler yapicaz
Kaç günde bir adet oluyorsun sen ?[/QUOTE
Cnm adetimjn baslangicini ndan mi baslicam saymaya yoksa son bitiş gunundenmi. Baslicam adet aralığını öğrenmek icin
Cnm adetimin ilk gününden mi baslicam saymaya yoksa bitiş gününden mi ...Kaç günde bir adet oluyorsun sen ?
Tebrik ederim hamilesin canım benim sağ salim kucağına al inşallah güzelce büyüsün..Kizlar cok agladim, once sizlere dua ettim, ben inanamiyorum 2. Ayimda hamile miyim simdi ? Bir kere daha test yapicam yarin, nolur buna bakin ben yanlis gormuyorum degil mi ? Benim simdi minik penguenim mi var ? Esimin haberi yok henuz, cok agladim yaregl olacakmisim gibi suanda.. ama goguslerim kocaman Teksas da suan sabah saat 9, esim uyuyor, ben cok saskinim
Adetinin Ilk gününden canımCnm adetimin ilk gününden mi baslicam saymaya yoksa bitiş gününden mi ...
Once sizlere diyr hep dua ettim ama Rabbim boylesini nasip etti, sizlerle bat icin gun saydim, guldum eglendim, belki de cok duygusalim ama sizler benim arkadaslarin oldunuz.. Burada tekim ailem cok uzakta ama simdi ben bir aile olacagim.. Saglikli olacak mi, ben iyi bir anne olabilecek miyim ? Hic bu kadar erken beklemiyordum, daha dun yeni ovulasyon testi seciyordum.. Allah sizlere de en kisa zamanda nasip etsin, kucaklariniz bos kalmasin yavrucum..Tebrik ederim hamilesin canım benim sağ salim kucağına al inşallah güzelce büyüsün..
Cnn 28 29 günde bir oluyorum benAdetinin Ilk gününden canım
Oyyy kuzumm aminn İnşallahOnce sizlere diyr hep dua ettim ama Rabbim boylesini nasip etti, sizlerle bat icin gun saydim, guldum eglendim, belki de cok duygusalim ama sizler benim arkadaslarin oldunuz.. Burada tekim ailem cok uzakta ama simdi ben bir aile olacagim.. Saglikli olacak mi, ben iyi bir anne olabilecek miyim ? Hic bu kadar erken beklemiyordum, daha dun yeni ovulasyon testi seciyordum.. Allah sizlere de en kisa zamanda nasip etsin, kucaklariniz bos kalmasin yavrucum..